Lancia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#81, amúgy: Lancia Motor Club / Model Guide
nincs valami lancia delta típusjegyzék valahol? Képekkel, adatokkal? Hátha mégis csak létezett kereklámpás sima delta hf turbo. Mondjuk az a 134 LE is gyanús kicsit.
A sima Deltaban azt nem szeretem, hogy kockalámpás... 😞 Láttam már Delta GT kereklámpával is, de az eléggé kokánygyanús nekem.
Errõl beszélek:
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=500597&command=ugras&screenwidth=1280
Errõl beszélek:
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=500597&command=ugras&screenwidth=1280
Nekünk mikor még Renó 5-ösunk volt, akkor a szerelõnknek volt egy ilyen Lancia-ja, én meg még kisebb volt, és elvitt egy körre vele. Csak késõbb döbbentem rá, hogy miben is ültem 😄 Fasza Competitione festése volt, asszem Martini-s. szír volt nagyon. Be volt csövezve ugye, ki volt belezve. Nem is vágtam igazán, hogy most miben is ülök 😊 Azóta kinyomoztam, és nag álmom lett az autó 😊 Csak ne lenne ilyen rohadt drága és szervízigényes. :/
Ehh, szomorodj meg! 😄
Németországi unokatesómnak egy 1.6 GTie volt, nagynénéméknek meg egy 2.8-as Thema a '80-as évek végén. Én akkor zúgtam bele, elõtte arról sem nagyon volt fogalmam, hogy a márka létezik.
De még a kis 1.6-osnak is olyan frankó hangja volt, hogy csak na. (Mondjuk szocautókon kívül nem nagyon ültem másban addig. 😄)
Németországi unokatesómnak egy 1.6 GTie volt, nagynénéméknek meg egy 2.8-as Thema a '80-as évek végén. Én akkor zúgtam bele, elõtte arról sem nagyon volt fogalmam, hogy a márka létezik.
De még a kis 1.6-osnak is olyan frankó hangja volt, hogy csak na. (Mondjuk szocautókon kívül nem nagyon ültem másban addig. 😄)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Valóban... Mindegy... Én anno egy 300+ LE-s rally Deltaban ültem 😄 Isten hangja volt. Azóta nagy szerelmem az autó 😊
az én tulajdonomban is van egy két maket.A Fõ munkám egy Stratos,most pedig egy 93-ascelica wrc vár matricázásra.A terveim közt szerepel egy92es és egy 89-es delta,egy impreza,és egy 037-es😊
Nekem eddig egy Ducati 888-as Superbike-om van készen és az Integrale, egy F40-es pedig fújásra vár.
ÁÁÁÁ, nem vagyok italomán... 😄DD
ÁÁÁÁ, nem vagyok italomán... 😄DD
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Elõször is köszi :-)
Egy gyõri boltban vettem, 5950 Forint volt.
Hasegawa makett, amirõl azt hittem, hogy épp olyan jó minõségû lesz, mint egy Tamiya, utólag tudtam meg, hogy amikor vettem, már a Revell kezében volt a cég és ez sajna a minõségén is érzõdött...
Egy gyõri boltban vettem, 5950 Forint volt.
Hasegawa makett, amirõl azt hittem, hogy épp olyan jó minõségû lesz, mint egy Tamiya, utólag tudtam meg, hogy amikor vettem, már a Revell kezében volt a cég és ez sajna a minõségén is érzõdött...
?
Tudtommal a legerõsebb _gyári_ Integrale a 215 lovas utsó széria volt (Evo II).
Tudtommal a legerõsebb _gyári_ Integrale a 215 lovas utsó széria volt (Evo II).
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Csak nem Róla van szó? :-)
Anno én is két hetet vártam rá... :-)
A kedvencem a biztonsági öv volt benne, vékony mûanyag fóliából kellett kivágni a megfeleõ szélességû és hosszú öv-darabokat és azokat kellett átfûzni az alumínium csatokon... Nem volt egyszerû de a végeredmény magáért beszél, csak errõl így utólag már nemigazán tudok képet csinálni. :-(
Ezjó kis link.A Deltákról mindent meglehet találni
Egy kis összehasonlítás😊
Subaru impreza 99
0-100Km/h acceleration: 6.1S
Max speed: 234Km/h
0-1000m acceleration: 26.3S
Lancia Delta HF Integrale 92
0-100Km/h acceleration: 5.7S
Max speed: 220Km/h
0-1000m acceleration: 26.1S
Subaru impreza 99
0-100Km/h acceleration: 6.1S
Max speed: 234Km/h
0-1000m acceleration: 26.3S
Lancia Delta HF Integrale 92
0-100Km/h acceleration: 5.7S
Max speed: 220Km/h
0-1000m acceleration: 26.1S
A lancia rárakta a szokásos hûtõmaszkját....ami elég elegáns....szóval nem igazán illek egy ilyen kocsira
mondjuk a 3 modellt megnézve, nekem a Suzuki tetszik legjobban, valahogy a Lancia hûtõrácsa nem lett úgy eltalálva;-@
#81-re büszke is vagyok <#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1>.De miért kell ugyanazt a terepjárót 3 féle gyárnak legyártani?Nem értem
legyél büszke, hisz a Suzuki koppintotta, vagyis "megvásárolta gondolom" a Lanciától a modellt, nehogy azt hidd hogy a Lancia másolta a Suzukiról.

Motor: 4 henger (Turbó-feltöltõs)
1995cc: 185bhp @ 5300rpm
Váltómû: 5-sebességes, 4WD (4-kerék-meghajtású)
Legnagyobb sebesség: 134mérföld/óra (201km/h)
Legyártott példányszám: HF Integrale: 7475
épp most akartam írni,hogy vajon mikor lesz utódja a deltának.És akkor találtam ezt:
Érdekes forma....
Érdekes forma....
Integrale a beszteszt. Abból is a legerõsebb 250 LE (mármint, amit utcára gyártottak) De jó lenne az alap 230 lovas is állandó 4x4-gyel 😊 Impreza verõ 😄
új stratos....csak már nem a lancia fogja csinálni megvásárolták tõlük a nevet.Ez a teljes: fenomenon_stratos