Afrikai Nemzetek Kupája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
nem nevezték a burkinai keretbe :asdSDGHsadg

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabii98
Remélem Messi lesz a gólkirály

I met God. She's black

bakkerman
szvsz valamelyik afrikai csapat döntõbe jut

szabii98
Forza KDR ;9

I met God. She's black

bakkerman
Hajrá Etiópia!!!!

dave9004
lesz vuvuzela?
vagy az afrikai szövetség nem engedi? asszem azok volt, hogy tiltották. ki mit tud errõl?
Már nem kell sokat aludni és végre kezdõdik!
Effe88
hajrá Zöldfoki szigetek!!!!!!!!

dave9004
A Dél-Afrika,Angola,Marokkó,Zöld Foki szk
B Ghána,Mali,Niger,KongóDR
C Zambia,Nigéria,Burkina Faso,Etiópia
D Elefántcsontpart,Tunézia,Algéria,Togo
dave9004
plusz vuvuzela ismét :D igen ott lesz.
Effe88
jajj már megint lesz ez az isten csapása kupa:D:D:D???
üres lelátók,gyenge szinvonal,sok szûnyog,malária,aidsD:D::D

dave9004
ha valakit érdekel, sorsolják a csoportotkat az eurosport2-n.
Az sajnálatos ://, akkor egy ideig hanyagolom az ANK-t, eddig csak miattuk néztem :(

dave9004
az ezelõtti körben Közép-Afrikai Köztársaság ejtette ki 3-2 Egyiptomban, 1-1 otthon.
A zavargások óta eléggé eltûnt az egyiptomi foci afrikában.
Egyiptom? Velük most mi van?

dave9004
ez az utóbbi kupa elég jól sikerült sztem.
A mezõny: Dél-afrika (rendezõ), Elefántcsontpart, Ghána, Mali, Kongó DK, Zambia, Tunézia, Algéria, Marokkó, Burkina Faso, Angola, Etiópia, Nigéria, Niger, Zöld-Foki szigetek, Togo
Rudee
Elég szar, hogy a komolyabb játékosok francia állampolgárok lesznek sok országból, így az évek alatt a nagyobb nemzetek szépen visszaesnek. Kár érte, a 2000-es évek elején még jó volt a sorozat, de mostanra unalmassá vált.

Szar Bayern, szar Bayern :)

dave9004
gondoltam beírom, hogy Kamerun megint nem jutott ki. Zöld Foki Szk. kiverte õket... Guinea is kiesett Niger ellenében. Tunézia épphogy bent van, ahogy Zambia is 10. körös tizikkel jutott be.
Nigéria, Elefántcsontpart, Mali, Marokkó, Angola viszonylag simán bent van.
Etiópia is ott lesz, jó rég lehettek kint. Szudánt ejtették ki.
azta mindenit nem gondoltam volna h Zambia megveri Elefántcsontpartot, (11-esekkel)akik gólt se kaptak a tornán:O elég furcsa érzés lehet így veszíteni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
pont most akartam kilinkelni én is,olyan jelenet,ami bárkinek könnyeket csalhat a szemébe,fantasztikus ember ez az edzõ! <#worship><#worship>

arsnl
már ezért megérte megnézni <#worship>
http://www.youtube.com/v/CK2EYWt7L2g&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

bakkerman
Drogba lesz még valamikor ANK gyõztes???? :DDDD

dave9004
Na kész. Mikor ha most se, kérdezhetik a sztárok. Nem teknõsfocival, megérdemelten nyert Zambia! Grat az elsõhöz!
banok
AFRIKAI NEMZETEK KUPÁJA, DÖNTÕ
20.30 Eleféntcsontpart-Zambia
tv: Eurosport
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

dave9004
Hát ebben a Ghánában ennyi volt. Grat Malinak! Ahhoz képest mennyire leírták õket, szimpi csapat lett ez az elõzõ torna bukása után!
Japep

Bronzmeccs: szombat 20:00
Döntõ: vasárnap 20:00

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hány órakkor lesz a döntõ és a bronzmeccs ?
bakkerman
na ez nem semmi!

dave9004
Egész jó meccsen, meglepetés. Zambia a döntõben!
dave9004
Aubameyang b+ :( milyen szép a foci, hogy legjobb hagyja ki csak a büntetõt! Mali játszhat egy nagy meccset Elefántokkal!
dave9004
1-1 elég nagy meccs ez eddig! Nagyon mennek
dave9004
Nagyon jó focit játszik Gabon!
dave9004
http://www.youtube.com/v/by59RqS5BlA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
dave9004
Lehet, hogy inkább a Zambián megy el :)
egy copy-pasteval beilleszteném a fogadás topicba beírt tippjeim, szerintem ki az aki továbbjut.
"hétvégére elõre szaladván én így látom a tj-t. Legbiztosabb szerintem Ghána tovább jutása.
guinea az szimpla megérzés és lehet, hogy ott jön a papír és a mali tj-al meg borul.

171 Zambia (H) vagy Szudán (V) jut tovább V 2,75
174 Egyenlítõi Guinea (H) vagy Elefántcsontpart (V) jut tovább H 4,10
245 Gabon (H) vagy Mali (V) jut tovább H 1,43
247 Ghána (H) vagy Tunézia (V) jut tovább H 1,42"
dave9004
Egyértelmûen eddig a kupa gólja! Negyeddöntõkben szépek a párosítások! Gabon, Elefántok, Ghána, Zambia továbbjutást várok! Az arab országok focijának úgy tûnik lassan vége :) legalább is egy idõre!
tegnap belenéztem és pont sikerült élõbe látnom egy kibaszott szép gólt badutól :D
a kommentátor is azt mondta, talán az idei cupa legszebb gólja és tényleg nagyon szép volt!!!
dave9004
kinek a pap kinek a paplan. Mindenki világszínvonalat vár olyan csapatoktól, akik a magyar mögött vannak. plusz, sose volt az afrika kupa világszínvonalú, csak az emberek már nem emlékeznek. Ilyen volt 2 4 éve is:) Jó ez!
Effe88
na bele lestem:D:D
hát kár volt
színvonal a béka segge alatt:D:D:D
fetrengenek össze vissza ész nélkül futkosnak:D:D a bírók meg mindig hosszabítanak vagy 6-7 percet:D:D:D

dave9004
Na eddig maximum respect Gabonnak! Sztem bárki ellen esélyesek mostmár!
dave9004
Hát a házigazda vs elefántok meccs elég nagynak ígérkezik egyelõre. Ott nem tudok dönteni, viszont most Zambia nem esik még ki mint két éve Nigéria ellen.
Ma gabonnak kell az elsõ hely, hogy elkerülje Ghánát! (Guineanak szurkolok 2. helyre)
Effe88
:D
ja látom pl Líbia se jut már tovább:SS:Smeg Marokkó se:S:S:S
na most már tényleg bele lesek kivi vagyok a stadionokra meg a körítésre:DD::D

dave9004
Most már van egy pár jó meccs, amirõl lemaradtál :D nem mondom, hogy mind az, de második fordulóban nagy javulás van. Ghána mákkal tartja épp a 0-0-t Mali ellen :)
Effe88
de jó hogy van ez a torna még 2 percet nem láttam belõle:D:D:D:D

dave9004
Na Guinea ma nem állt le. Már-már remélem, hogy ezek után Mali este nyer, Guinea pedig jövhéten nagy meccsen kiveri Ghánát!
dave9004
ilyen közönségi támogatás mellett tuti. Azt mondom, ha egy afrika kupa ilyen elv kis csapatoknak ekkora lökést tud adni, hogy a meccs végén nyerjenek folyton, hajtanak, akkor mekkora lökést adhatna nekünk egy EB?
Arab csapatokat én nemnagyon szerettem sose, Angolát se nagyon(elképesztõen színészek, kapusuk undorító egy fickó) de közép-nyugat-délafrika csapatai a maguk módján hajtanak becsülettel, a körülményeik ellenére is.
bakkerman
én azt láttam a tegnapi Gabon-Marokkó meccsen is,hogy nagyon hajtósak ezek a "teljesen" afrikai országok(Marokkó,Tunézia ezek nem annyira afrikaiak),szívüket lelküket kiadják,fizikálisan nagyon ott vannak,szerintem egy gyengébb európai csapatot lazán elkapna ez a gaboni válogatott.

dave9004
marokkó és szenegál is évek óta gyenge. sajnos... marokkó 2004-es döntõzése óta semmit nem mutat. Egyenlítõi Guinea nagyon frankón, sok passz, pontos keresztlabdákkal játszanak, persze a maguk szintjén, ami sztem nem a 154. helyezéshez méltó, sztem 100-110 de a többiek alapján, még beljebb is bõven.
bakkerman
Annyira gyengén játszott mind 2 meccsén a szenegáli és a marokkói válogatott,hogy az már már hihhetetlen...a két házigazdának óriási gratula,bár én eddig csak a Gabont láttam,E.Guineat még nem,de tegnap nagyon jól csapatták a gaboniak,a 3. gól,szabadrugásból az fantasztikus volt!

dave9004
Nagyon javul a torna színvonala, tegnapi meccsek nagyon jók voltak, kiváltképp a Gabon gyõzelme :) Hajrá mind2 házigazda!