Afrikai Nemzetek Kupája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
látom se nigéria,se kamerun se egyiptom:D:D:D
kemény:D:Dd
minden esetre hajrá Líbia:D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
1056-ra: Tunézia ott van, bár ne várj sokat, 2 éve gólt se lõttek :D
akkor így szvsz Ghánának nagy esélye van
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Úgy tudom Egyiptom és Kamerun nem is lesz ott.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Hát ja... a legrosszabb, hogy Essien elmegy (valamelyik ANK-n le is sérült hónapokra), Drogba is nagy veszteség, Essien pótlására még ott is lenne Mikel, de hát õ is elmegy, Drogba helyettese, Kalou is megy... nehéz dió nekünk minden ANK... :S
Igaz a csatárposzton még van is beugró, de Essient nem lehet pótolni.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ezt nem is tudtam.
Örülök is, meg nem is... :) Mert így megint otthagyják 1 hónapra minimum a csapatukat, aztán meg visszajönnek sérülten... :S :D
És ugye Chelsea-szurkolóként sok embert kell elengedni... :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Bár tudom, hogy még egy jó párat kell aludni a következõ kezdetéig, de egy jó hír is van addig. Mégpedig nem csak 2012-ben lesz kupa hanem 2013-ban is mivel onnantól páratlan években rendezik. Így az olyan rajongóknak mint én is jövõre csak egy telet kell nélkülözni és újra rúgják a nagyok a bõrt a fekete kontinensen.
Visca El Barça!
de pl az elõdöntõ gólját láttam és egyiptomi játkosok mind a 4 gólnál megcsókólták a talajt!
ez milyen szokás? tavalyról (útóbbi AFNK) nem emlékszem ilyen megmozdulásra :S
A sztár játékosok gyengélkedése. Eto'o, Drogba, stb
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Legjobb csapat:Egyiptom
kellemetlen meglepetés: Kamerun gyengélkedése, Elefántcsontpart kiesése, Togo kizárása.
kellemes meglepetés:Gabon, Malawi és Zambia játéka
Legfurcsább csapat:Algéria
Érthetetlen:Tunézia
Szerencsétlen csapatok:Benin, Mali, Gabon
Szerencsések: Zambia(kivéve a negyeddöntõben), Nigéria
kihagytam vmit?
de egyiptom idén mutatott játéka alapján most érdemelte meg a legjobban a gyõzelmet
szétlövik õket, majd elvárják tõlük h játszanak majd visszarendelik õket (jogosan hiszen a játékosok épsége a legfontosabb) erre meg kitiltják õket 2 részvételtõl. Mondom ezek az Afrikaiak fejben nagyon gyengék
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa