Afrikai Nemzetek Kupája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Amúgy idén Egyiptomon kívül mindenki gyenge, róluk tudom egyedül elképzelni, hogy a VB-n megszívathatnak egy nagyobb csapatot ... erre pont õk nincsenek ott.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A Tippeljünk topikban leadhatjátok végsõ tippjeiteket a döntõre és bronzmeccsre.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Na Ghána bejutott a döntõbe ... ilyen játékkal csoda, igaz Nigéria sem szólhat egy szót sem...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nekem már az hatalmas meglepetés volt, hogy anno Algéria kvalifikálta magát a VB-re ... szerintem most rendes játékidõben kikapnak - de lehet, hogy csak szeretném. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
én is szeretném, hogy megverjék már õket nagyon(fura hogy ez Malawinak ilyen simán ment, a többiek meg égnek).
Egyiptom-Nigéria döntõt várok
Bár a tegnapi tizenegyespárbajon elszomorodtam, mert ha a Zambia kapusa tíz centivel magasabb lenne és nem 160cm, akkor lehet kifogott volna párat:(
de így persze jobb meccs lesz az elõdöntõ
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Most szerintem tuti megveri Egyiptom Algériát ... meg is érdemlik egyébként.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nálam egyértelmû volt Egyiptom továbblépése, de nem gondoltam, hogy csak a ráadásban.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kár, hogy Essien ezt már nem úszta meg.
És Japep a házigazda!<#eljen>#eljen>
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Gólt lõttek az elefántok a 122.percben, erre a bíró les miatt (nagyon nem volt az) annulálta... hihetetlen.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ja, de Drogba eléggé semmilyen, Kalounak ment, õ meg már padozik... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
elefántoknak nagyon nem jön össze semmi sajnos
Hát jah, kicsit durva, eddig összesen 2 gólt lõttek és itt vannak...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Meglepetés számomra sajnos, de Ghána továbbment... :D
Most kezdõdik az Elefántcsontpart-Algéria, ahol papíron a hazai csapat esélyes.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
aztán meg aki továbbmegy, annak elefántcsontparttal játszik még egy döntõt(LOL) utána jöhet a nagydöntõ remélem nigériával(megalol)
Ez érdekes - de akkor javítom.
Elvileg pontegyenlõségnél az egymás ellenit nézik elõször (CAM 3-2 ZAM), aztán a gólarányt (3-3 és 4-4)... érdekes, de kössz, hogy szóltál.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mindenesetre a Gabon csoport még érdekes lehet...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amúgy elég lagymatag egy meccs volt, az biztos...
Lehet benne valami.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
/madridista/
REAL MADRID
Azért szégyen h hazai pályán Angola ilyet csinál
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Az Afrikai futball kimerül több-kevesebb jó játékosban,azok nagy része is csak akkor jó mikor egy európai sztárcsapatba berakják és futni kell meg lõni,a játék "szervezési" részét meg megcsinálják mások.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.