Afrikai Nemzetek Kupája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kitiltották 2 tornáról Togot...

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

dave9004
ezaz, hogy egyiptomnak a vb-re is ki kéne jutnia, de úgy tûnik nem fogják még fel, melyik a nagyobb szám:ha afrika kupát nyernek, vagy továbbjutnak egy vb-csoportból
Jah, annyira utálom az algírokat >.> bemákolták a kijutást azért, hogy aztán ott szerencsétlenkedjenek és kiszívjanak mindenkitõl a vb-n.Meg tegnap is nagyon sportszerûek voltak...

Japep

Amúgy idén Egyiptomon kívül mindenki gyenge, róluk tudom egyedül elképzelni, hogy a VB-n megszívathatnak egy nagyobb csapatot ... erre pont õk nincsenek ott.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

A Tippeljünk topikban leadhatjátok végsõ tippjeiteket a döntõre és bronzmeccsre.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

dave9004
jaja,
viszont mostmár gyõzzön Ghána végre, Egyiptom már elégszer nyert
Egyiptom döntõs! Éljen! Most jól megkapták az algírok :D

dave9004
egyiptomnak áll a zászló
Japep

Na Ghána bejutott a döntõbe ... ilyen játékkal csoda, igaz Nigéria sem szólhat egy szót sem...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Nekem már az hatalmas meglepetés volt, hogy anno Algéria kvalifikálta magát a VB-re ... szerintem most rendes játékidõben kikapnak - de lehet, hogy csak szeretném. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

dave9004
szerinted van olyan szerencsénk?
én is szeretném, hogy megverjék már õket nagyon(fura hogy ez Malawinak ilyen simán ment, a többiek meg égnek).
Egyiptom-Nigéria döntõt várok

Bár a tegnapi tizenegyespárbajon elszomorodtam, mert ha a Zambia kapusa tíz centivel magasabb lenne és nem 160cm, akkor lehet kifogott volna párat:(
de így persze jobb meccs lesz az elõdöntõ
Japep

Lehet tippelni az elõdöntõkre a Tippeljünk! topikban.
(Szól ez annak, akinek még aktuális.)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Most szerintem tuti megveri Egyiptom Algériát ... meg is érdemlik egyébként.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Na,mostmár remélem hogy jól elverik Algériát :D

banok
megint Algéria-Egyiptom <#idiota>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Japep

Nálam egyértelmû volt Egyiptom továbblépése, de nem gondoltam, hogy csak a ráadásban.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

3-1 az egyiptomi válogatottnak

Védõhiba,melyet Gedo könyörtelenül kihasznál! 2-1-re vezet Egyiptom a hosszabbításban!

AHMED HASSAN BOMBAGÓL!Egyenlítenek a fáraók! 1-1 !!!

Neeeeeee :''( Ahmed Hassan öngóljával vezet Kamerun. 0-1

hedonist
Most találtam ide:) ezért a meg nem adott gólért tényleg kár, de azért várjuk vissza a 2 csatárunkat, nem?:)

Kár, hogy Essien ezt már nem úszta meg.

És Japep a házigazda!<#eljen>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Japep

Gólt lõttek az elefántok a 122.percben, erre a bíró les miatt (nagyon nem volt az) annulálta... hihetetlen.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Ja, de Drogba eléggé semmilyen, Kalounak ment, õ meg már padozik... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Bocsi, ezt cenzúráztam. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

dave9004
na jó, ez nem lehet igaz, akkor most algériának szurkolok, és hátha elefántok mennek tovább
Japep

2-3 Algéria... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

dave9004
most már ha továbbis jutnak akkor csak túlórával, amibõl megint az lesz, hogy emiatt kikapnak az elõdöntõben
elefántoknak nagyon nem jön össze semmi sajnos
Japep

2-2... :(

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Keita hatalmas bombájával 2-1... :O

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Hát jah, kicsit durva, eddig összesen 2 gólt lõttek és itt vannak...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

dave9004
eddig x. ha algéria megy tovább, akkor nem nézem többet
Japep

Meglepetés számomra sajnos, de Ghána továbbment... :D

Most kezdõdik az Elefántcsontpart-Algéria, ahol papíron a hazai csapat esélyes.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

dave9004
azért így az egyiptom kamerun odaver majd(elõzõ döntõ)
aztán meg aki továbbmegy, annak elefántcsontparttal játszik még egy döntõt(LOL) utána jöhet a nagydöntõ remélem nigériával(megalol)
Japep

Aha, így már értem. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

dave9004
így is van, de 3 négypontos a csoportban, körbeverték egymást, a gólkülönbség nem döntött, csak a több rúgott. szívesen:D
Japep

Ez érdekes - de akkor javítom.
Elvileg pontegyenlõségnél az egymás ellenit nézik elõször (CAM 3-2 ZAM), aztán a gólarányt (3-3 és 4-4)... érdekes, de kössz, hogy szóltál.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

dave9004
és a cafonline is
dave9004
csak azt nem vágom most, hogy a nemzeti sport, és a livescore is zambiát teszi csoportgyõztesnek
Japep

Lehet tippelni a negyeddöntõkre a Tippeljünk! topikban.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Kamerun és Zambia is továbbment, párosítások a banner alatt.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Továbblépett Egyiptom (100%-osan) és Nigéria is.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Ghána csak továbbment, bár ilyen játékkal nem sokáig húzhatják... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Malawit sajnálom, egy kis korrekt csapat volt hazai edzõvel fegyelmezett játékkal akik 3-0 ra elverték Algériát...nem azért mondom, de Angola ellen is tartották magukat egy ideig aztán annyi. Kár értük.
Mindenesetre a Gabon csoport még érdekes lehet...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Japep

Amúgy elég lagymatag egy meccs volt, az biztos...
Lehet benne valami.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

A mali válogatott szóvivõje bejelentette, hogy hivatalos panaszt nyújtottak be az Afrikai Labdarúgó Szövetségnek az Angola - Algéria találkozó kapcsán; a 0-0-ás eredmény a Mali - Malawi meccs kimenetelétõl függetlenül biztosította mindként csapat továbbjutását, s a mali vezetõség szerint ez nem a véletlen mûve.
/madridista/

REAL MADRID

smith09
Kb. nekem is ez a véleményem.Bár sokan lehúztak, de ez van.
dave9004
az is amit algéria mutatott 3 meccs, 1 lõtt gól
Forza Italia
lehetett számítani az x-re mindkettõnek jó volt és így Mali kiesett
Azért szégyen h hazai pályán Angola ilyet csinál

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Na errõl beszéltem.Angola-Algéria,kb 10 perce passzolgatnak,mindenki sétál,senki nem akar semmit.Ez a futball tragédiája... Ilyet egy EB-n vagy VB-n mikor lehet látni?Hát a közönség szétfütyülné õket.Itt meg?Zene-bona,tánc,senkit se érdekel igazán mi történik a pályán.Vicc...
Az Afrikai futball kimerül több-kevesebb jó játékosban,azok nagy része is csak akkor jó mikor egy európai sztárcsapatba berakják és futni kell meg lõni,a játék "szervezési" részét meg megcsinálják mások.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.