Öreglányok a buszon...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
ez a topik nem errõl szól
az életkor pedig állapot, és nem érdem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem kell ez ide
itt a mammerek, papperek vicces dolgairól van szó, de ettõl még nem nézzük le õket
nnem kell õket védeni
másrészrõl az ember saját nyomorán is tud nevetni, szal miért nevehthetne más reumáján, ha mondjuk õ is tudja mi az

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

[Walaki]D`Lair
bazz ilyen helyesírást...😄DDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

PíszLávJuniti
mp3 lejátszó felhangosít, ennyi 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PrasCo
Megszokott dolog nálam, hogy ilyenkor minél hangosabban egy nyájas-nyálas-gúnyos teljes fogazattal elõadott mosollyal integrált "SZÍVESEN!"-t lökök oda neki. Az esetek 90%-ban visszabüfiz egy "Kösz"-t, bár van úgy, hogy azt sem.
L KIRU
A múltkor a buszon melóztam a melódiák jóvoltából utasszámlálásban vettem részt. Mikor felkészítettek minket a melóra azt mondták ne adjuk át a helyünket senkinek és hogy üljünk az ajtó mögé. Szóval én így tettem, a 2. kör után felszált egy középkorú hölgy. Nos annál idegesítõbb embert szerinem senki nem hallot, mivel õ mindenbe bele kötött ami csak a busszal kapcsolatos volt. Ott ált majdnem melettem és jó hangosan mondta a többi utasnak (hozzáteszem senkit se érdekelt) hogy a fiatalok nem tudják átadni a helyet, meghogy õ tizen akárhány ezert ft-os bérlettel utazik és hogy neki kellene az üllõhely. Aztán már különösen rám koncentrálódott a sértegetése hogy én ûlök és írosgálok meg miért pakolok a másik ûllésre (hozzáteszem muszály voltam a másik ûllésre pakolni). Aztán jött a java! Miért számolgassuk az utasokat, merthogy a DKV úgyis tudja melyík buszon mennyien utaznak meghogy úgyis beszüntetik a járatot stb. Persze pont emiatt számoltunk hogy a DKV tudja hogy mennyien szállnak le és fel. Aztán már nem bírtam hallgatni az ölembe vettem a a cuccomat (elég nehéz volt így írni) a hölgy persze egybõl odavetette magát, de a legviccesebb hogy flegma pofával és felemelt orral 😄
Szívesen orrbavágtam volna azt elhihetitek 😊 A nap végére mikor 9 kört mentünk már elegem volt az emberekbõl! De tudnék még mesélni mivel azon a napon rengeteg dolog történt a buszon elvégre vagy 8 órát ültem a buszon 😄

Mindenhol jó, de legjobb szex közben...

Dynamic
Na errõl csak annyit, hogy pár hete fel akart szállni a buszra egy nõ babakocsival.Ott volt vele egy tizenéves kölyök akivel-miközben én rángattam fel a babakocsit-vidáman adomázott.Ami nem is lett volna baj, de úgy látszik engem nem vett észre, és valószínûleg azt gondolta, hogy a kocsi valami misztikus erõ hatására került fel a buszra, mert én mintha ott sem lettem volna folyamatosan vihogva pofázott a kölyöknek és nem bírt magából egy köszönömöt sem kiköhögni.
PíszLávJuniti
Na a babakocsi is jó.
Látom hogy egy nõ készül felszállni villamosra babakocsival cuccokkal. Megkérdezem hogy segítsek e? Erre úgy elhajtott hogy néztem nagyokat 😞

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Zillo
Fú de gonosz vagy.

Az én tapasztalataim ezzel a témával kapcsolatban viszonylag pozítívak.Nem mondom,hogy nem láttam ellenpéldát,de többségben voltak a kedves élmények.😊

Azért az öregeket is néha megtudom sajnálni,amikor a fél piacot felcipelik a buszra,aztán gurul az alma mindenfele,õk meg gyõznek futni utána.Meg az aranyos öreg bácsik bottal,akik már menni is alig tudnak,és az emberek csak bámulják,hogy mikor esik le a lépcsõrõl..😞

Alah Alik Ya Sidi!

wordsworth
<#taps><#taps><#taps><#taps>

PSP user n\' soon ps3 user too :)

0Fritz0
A másik oldala a dolognak: Azt bezzeg elvárják, hogy emelgessük a gyereket, de a "babaösszehozó" dugásra eszükbe sem jutott meghívni.
Szép dolog, mondhatom. <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

[Walaki]D`Lair
Tökéletesen egyetértek. Ha kicsit jobban odafigyelnénk a másik emberre a hétköznapok forgatagában, sokkal élhetõbb ország lenne a miénk...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Amin én sokszor fel vagyok háborodva, az az, hogy mennyire nem figyelünk a többi utasra. Nem azt mondom, hogy mindenkinek azon kellene gondolkoznia, hogy fú, miként tudnék segiteni embertársaimon.. nem.
Sokkal inkább egy normális odafigyelést várnék el a többiektõl is. Például ha valaki babakocsival szeretne a buszra felszállni, senki az ég világon meg nem kérdezné a kismamát vagy akár apukát, hoyg segitsen-e. valahogy úgy tûnik nekem, hogy mindig én vagyok az, aki segit nekik felszállni. Lassan a BKV szerzõdtet. 😊
Mert még, ha egy srác is van a babakocsi mögött, az sem biztos, hogy fel tudja vinni a 30 kilós cuccot a buszra egyedül, ha még arra is figyel, hogy a gyerek közben ne boruljon ki a lépcsõre. Igenis kell nekik segitség. Ha meg nem, akkor mondják maguktól, de jól esik nekik az, ha bárki felajánlja a segitségét. Errõl mit gondoltok?
bens
sztem meg rohattul mindegy h valaki öreg vagy nem. csak az a baj h a legtöbb öreg irigy a fiatalokra és nehogy már nekik jó legyen alapon megpróbál beszólni, meg cseszegeti õket. az ilyennek szoktam mondani h szépen kussolva várja ki azt a 10 percet az életébõl, ha már normálisan nem tud megszólalni. és mielõtt kérded, de, van nagyszülõm nekem is. és rohattul lecseszném õket ha 70 éves létükre nem tudnának viselkedni.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

csgery
De a tisztelet azért néha legyen kölcsönös. Bár én snem szólok semmi rosszat, én tisztelem õket, és õk sem könek belém soha. De azért az már tényleg bunkóság, ha a korára rájátszva vár másoktól alázatot. Már amék ilyen... A kor nem érdem, hanem állapot.
de lelehet csak ne csinálnák ilyen idegesítöen 😄

ates84
melegben a tesco-ba mennek meg a plázákba mert ott van légkondi - tescoban nézi ka husokat a pllázában meg leülnek vhova és szidják a fiatalokat hogy milyen csúnyák

[Walaki]D`Lair
Nem, csak azért némi tisztelettel az idõsek felé nem árt lenni...még ha van pár bunkóbb is...dehát most miért nem lehet ezt lenyelni egy 70+ éves embertõl?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

háát ez sem ígyvan mert akármilyen melegvan ök dolgoznak meg ezt amugyse gondoltam komolyan... amugymeg én vagyok ezentul a világ legnagyobb rohadékja mert baromságokat írok 1 forumba...

[Walaki]D`Lair
ja, azt kihagytam, hogy ha meleg van akkor nagyanyád nem sok vizet zavar, mert vagy feldobja a pacskert útközben, vagy otthonmarad rácuppanni a vízcsapra XD kivéve ha rendkívüli az idegrendszere és bírja a meleget, mert akkor halálhozó

érted már mirõl beszélek?

vannak nekem is...
már jó 70 fölött járnak és mégse jajgatnak hogy ígyfáj meg úgyfáj pedig még mostis müvelik a saját földjüket mert muszály... öket eddig egész életemben ismertem és sohasem panaszkodtak, jó persze mostmár kell nekik is segítség de mikor nem vagyunk ott szüleimmel akkor mindent maguknak kell megcsinálni... most az igaz hogy 1 ember sem ugyan olyan de most miért várnak el tölünk (a fiatalabb generációtól) mindent??? És most én nem csak a buszról beszélek.. Vannak kedvesek akik mindent megköszönnek és látszik hogy télleg betegek vagy nincsenek jól vagy tényleg rászorulnak azoknak szívesen segítek bármikor, de amelyik bunkó, megjátsza, még és még a szemembese néz ha kér valakit csak elvárja... na azt nagyon rühellem. Attól mert ö öreg meg tapasztaltabb meg nem tudom milyen kifogásavan.. elvárja tölem hogy tiszteljem, de tett érte valamit??? NEM és én tettem valamit amiért tisztelnie kéne engem?? NEM! akkormeg ne várja el tölem..

Attila8805
Megfejelném mindet😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Áh! Én Félek tõlük! Nem tudom de valahogy engem mindig meg találnak és belém kötnek.
Nem szeretnek az öreglányok, sõt! Ha buszozok, piacra megyek, tuti jön egy amelyik rám támad.
Azt szeretem a legjobban amikor el is mondják: ezek a mai fiatalok...blabla.

nothes
Nekem van és jelenleg a bírósággal akar kirakatni az utcára.
A szembeszomszéd néni meg állandóan hoz kóstolót a süteményébõl.

Hát így állunk:S

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

[Walaki]D`Lair
Vannak neked nagyszüleid, te paraszt??

[Walaki]D`Lair
Kurvára nemjó egy reuma, sztem ezzel ne viccelõdj...majd 1x te is megtudod milyen szar...

és kimaradt az hogy ha meleg van akkor nem sok vizet zavarnak mert vagy feldobják a pacskert utközbe vagy otthonmaradnak rácuppanra a vízcsapra XD kivéve ha rendkívüli az idegrencere és bírja a meleget mert akkor halálhozóak

csgery
Micsoda definíció volt a mammerek meghatározására😄
hááát általában jófejek is tudnak lenni csak a busz valahogy felébreszti bennük a helyvadászat szellemét és "mint egy hevesen áradó víz zuhatag kiszabadul szükös medréböööl.... KISZABADULLL KISZABADULLLLL!!!!" (by Jim Carrey)

tehát ha szárazföldön támadnak akkor falszeg buszoztak elötte ha meg vizes minden akkor meg az esö miatt mert elöjött a rejumájuk... XD

csgery
Két hétetl ezelõtt parkour-öztünk haverral fenn a városban, amikor jön egy öreg mamóca. Látja, hogy ott ugrálunk, szaltó meg minden, és elkezdi "Jajj fiaim, olyan ügyesek vagytok, sok sikert kívánok nektek az életben"... mi cask néztünk azt hittük, hogy le fog rúgdosni, vagy minimum beszól vmit...😄
ColdFire
😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

bens
miért nem próbáltad ki? elveszed a táskáját, fejbeb..od vele, és megkérdezed h na, milyen volt? 😛

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Engem a múlt héten megvert egy öregasszony.
Nem buszon volt az igaz.
Mentem az utcán, a mama ki jött egy boltból, majd vissza fordult hogy be csukja a bolt ajtót, és lendületbõl mellbe vágott a szatyrával.
De még csak elnézést sem kért.
Kiváncsi vagyok mi lett volna ha ez fordítva van és én ütöm meg õt véletlenül.

Voltan
Ez már stílus... Ritka komoly riposzt. <#wow3>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ColdFire
állok a busz ajtajába, várom a köv utani leszallohelyet, hogy leszállhassak, csak már elõre mentem, mert sokan vannak:

mamika ül ajó mellett, hátranéz, gecinagy szemüveggel, néz engem.
megállóhoz érkeztünk, csak akkor állt fel, amikor odaértünk, nehogymá ne üljön az egész úton...
"Fiatal ember le szeretnék szállni!", arrébb állok, lökdös, közbe meg néz: "Szálj le, én is leszállok, aztán majd visszaszállsz fiacskám", nevet a negyed busz, én is elmosolyodtam, mérgében eltotyorgott mellettem, természetesen ugy hogy mininum 2x a lábamra lépett, de azért jó volt 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

"klárikám, add már ide a szemüveged" :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

PyRex
SA😄A:SSD: ja

- ezaz?
- nem látom...
- add ide megnézem én is, nem én sem látom
- lehet, hogy ezaz
- ez 5-ös?

stb..

(najó ez g*ciség volt, de néha humoros tud lenni nagyon)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Mike at home
"keresd elõ, hol a papír" majd hangosan felolvassa a másiknak a pin kódot 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ti felfigyeltetek már a "nagymutter-a-pénzkiadó-automatánál" jelenségre? valami hihetetlen, hogy mit csinálnak (illetve mit nem). annyi ideig tudnak tökölni, hogy az alatt saját kezûleg megrajzoltam volna a papírpénzemet...

nothes
Ilyen még nem volt, de olyan már igen, hogy a busz like szardínia és szállna le a nép, mammer meg ott áll az ajtó közepén. Félre nem állna, le nem szállna, hogy a többiek is le tudjanak, hanem végig ott áll. Fél, hogy nem érne vissza idõben és a sofõr otthagyja?
Egyébként: Szeged, 76-os, szinte csak alacsonypadlós buszok járnak.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

PyRex
loooool ezeken hangosan szoktam röhögni és a végén rohadtul beégnek 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

az nem volt, annyi történt, h az egyik mammer le akart szállni, a másik meg az útban volt. aki már utazott reggel felé a gyors 7-173 -al, az tudja, mekkora tömegnyomor szokott lenni, külön élmény a fel- és leszállás. a jelen esetben az volt, h az üldögélõ mutter úgy akart leszállni, h az ajtóban álldogáló nénikét szabályosan kilökte a buszból. a megálló közönsége hallgathatta egy darabig, h ki is a nagyobb k***va :-)))

Scottt
Gypsi{dzsipszi}

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

nothes
Etnikum?<#idiota>

akkor majd az lesz helyette, hogy nem nagyobbság
wordsworth
Lassan már kisebbségi szót sem lehet használni finom kis új rendelet ^^

PSP user n\' soon ps3 user too :)

hehe csak kapja a büntiket XD

mivan?

koryne
Nagy fejed.

Xbox Live gamertag: kilencnad

mivan?