Öreglányok a buszon...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
régebben utaztam a metrón edzésre menet és felszállt 2 részeg kissebbségi (az egyik nö) és elkezdtek ordítozni egy mással... aztán még rendesen büzlöttek is majd az egyik megsértödésében befordult a sarokba és belefújta az orrát atenyerébe majd belekente a kapaszkodóba... aztán meg mintha misem történt volna összebújtak és elkezdtek smárolni...<#wilting>#wilting><#sir>#sir><#szomoru1>#szomoru1><#law>#law><#bdead>#bdead>
fajj na ez aztán ritka ocsmány látvány volt... én lelki megrázkódtatásként éltem meg---> egyböl szálltam lefele
nekem erröl a hsz-röl jutott eszembe a saját verzióm:
mami ül a széken mert kiharcolta magának(1 megállora -.-) és hudejó meg minden milyen komfortos hogy foggal körömmel kapnak érte ráadásul keményen szétvolt bontva... de nem baaaj. Aztán nyulna a kapaszkodóért mert leakar szálni (+ nagy tömegvolt, én kicsavarodva éppen csak tudtam fogódzkodni) és rámforditja a fejét és megszólal NEHHMMÉREM EHHHLL és az arcombalehelt... mondanom se kell KU*VABÜDÖS Volt...
Tanulság: ha már nincsen fogad attól még lehetne szájvizet használni vagy valami.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ezen felsírtam xDDDDDDD
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
bele kell harapni, jól megcsócsálni, majd amikor hátranéz, ártatlan tekintettel kiköpni a haját😄DDD
...vágod?
összetaposnak, rám áll, úgy hogy szinte belenyomja a vállát az arcomba, pedig állhatna picit odébb, de mintha nem is léteznék
ma távolsagi buszoztam is, odafelé sikerült kifognom olyan ülést, aminek rossz volt a támlája, feküdtem a mögöttem ülõ ölébe, minden bukkanón fel-le mozogva, azt hittem soha nem érünk oda 😊
visszafelé meg büdös volt, odébbültem, ott meg fáztam, és ami minden esetben igaz, egyszerüen nem lehet elférni ezeken a székeken, mintha szardiniás dobozban lennénk, lábtér 0
(tudom aki busszal utazik az nem lehet sikeres ember 😊))))
itt Bp-n, a nyakamra álláson kivül, csak annyi történt hogy 3 fickó összevitatkozott a metrón😊 ki tudja már miért
egyébként itt Bp-n tényleg a nyakadra állnak, ha meg nõ, akkor belenyomja a haját a szádba 😄DDD
Állok a buszvégállomáson.Mami fél órával a busz indulása elõtt beparkol a tábla elé,a járda szélén áll,majdnem leszédül róla,nehogy valaki elé merjen állni.Beállok mögé.Jön a másik mami épp,hogy besiklik,már indulna a busz.Összesen 5en vagyunk a megállóban.Kettes számú mami kétségbeesetten nyomul elõre(meglepõ,hogy néha milyen gyorsasággal tudnak közlekedni),fél,hogy neki NEM jut ülõhely.Lépnék fel a buszra,erre mögöttem dünnyög,hogy 'ezek a fiatalok nem tisztelik az öregeket,már fel sem engedik szállni õket a buszra...'AZtán hazafele menet fél órán keresztül ezt hallgattam közben persze csatlakozott hozzá még vagy kettõ másik,azt kánonba nyomták.
A mamikhoz türelem kell,meg még sokminden más...(pl szájkosár)
Alah Alik Ya Sidi!
Én legalábbis ezt csinálnám...😄😄
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kialvatlanul fáradtan edzés után...Üres majdnem az egész busz de rámszól a nyanyesz ,hogy álljak fel és adjam át a helyemet.szépen elmondtam neki üres a busz,én is lehetek fáradt nem csak õ stb stb
Rohadt idegesítõek:@@v
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Eközben a busz elejében valami irtó idegesítõ hangú nyanya meg végigüvöltötte a kb 15 perces utat, uh örülök, hogy hátul ültem le 😊
(ez gáz, úgy látszik mi vagyunk az sg öregjei 😊)))
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Azt bírom a legjobban, hogy folyton politizálnak. Ráadásul ostobaságokat fecsegnek, nem is értenek hozzá, csak tömik egymás fejét a hülyeséggel.
Vagy szidják a fiatalságot: mert hogy õk már dolgoztak ötven évet én meg nem de hát istenem! Én nem is dolgozhatam 50 évet mert még csak 21 éves vagyok! Majd ha 71 éves leszek vissza térhetünk arra hogy ki mennyit dolgozott.
Ráadásul le néznek minket.(Fõsikolás vagyok) merthogy régen már ilyen korban õk dolgoztak ,családjuk volt....és mind ezt úgy mondják el hogy én is haljam!
Hogy miért kell ilyesmirõl beszélni a buszon? És pont úgy meghaljam? Benn volt a fülemben az mp3 lejátszó, de olyan hangosan szidták hl a kormányt hol a fiatalokat hogy nem halottam a zenét.
Nem semmik én mondom.
Volt egyszer olyan is, hogy tömöt, busz, én állok, nagy hátizsákkal a hátamon. Mamóka, ül. Egyszer csak megbök. Mondom biztos véletlen. Aztán megint. A Aharmadiknál már kezdett idegesíteni ,hátra forddultam.
Azt mondja a mamóka: Te kis ilyen-olyan kis ********! Menj már arrén lökdösöd a lában a nagy kib****** táskáddal. (megjegyzem a buszon egy tût nem lehtett volna el ejteni, olyan tömeg volt)
Csak néztem ,néztem....aztán meg halgatam hogy hogy szidnak engem: ezek a mai fiatalok ,mind huligánok ,fõleg ez, ezzel a hosszú hajával, hogy néz ki, nem tisztel senkit....blabblabala.
No meg másik de ez nem buszon hanem halottak napján a temõtõben.
Esett az esõ, és egyszer csak tarkón vágnak egy nyitott esenyrõvel. Jó nnem ütött meg nagyon de a víztõl csupa lucsok lett a hátam. Hátra fordulok:
Menj már arréb! Nem látod hogy nem férek el! Anyád nem tanított meg....stb.
-NA DE HOVA??
<#idiota>#idiota>
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ülünk haverokkal a buszon felszáll 1 nyanya haver megkérdi le akar-e ülni.Nincs válasz 5 perc mulva a legkomolyabbnak kinézõ haverhoz oda szól:Maga a társaság vezetõje?(én má' röhögök)Mondja a srác mien társaság(tette a hülyét)Mondja a nyanyesz bunkó fiatalok nem adják át a helyet én pofán röhögtem a nyanyeszt aztán leszállt.
Kb 30percig röhögtünk a nyanyesz szövegén xd
Én meg kiröhögtem, mert nem tudott kitépett torokkal lélegezni 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ezekkel a jócselekedeteikkel elaltatják a gyanút!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Papa felszáll villamosra (19), gyerek akarja atadni a helyet, erre ilyet szol a papa h nehéz biztos a táska üljél csak O.o
Mondom miez..
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
vasárnap 5 óra körül állomás..Vonat tele fõiskolásokkal-egyetemistákkal, (meg oda nem illõkkel). Igazi Kalkuta-express mozdulni nem lehet. Jön a papa: egy rozsdás(nem tudom mi a rendes neve) kuka-toló-kiskocsira gumipókozott 5 kanna borral. Mindenki ugrott hogy segítsen neki felszállni. Gondolom lefelé már könnyebb volt a terhe <#pias>#pias>
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Per Aspera Ad Inferi.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray