I love Buszsofõr
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az miert van , hogy minden buszsofornek ugyanolyan a frizuraja?
+makkoscipo es kotottpulover
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Nem minden busz/villamos vezetõ érzi úgy, hogy szorítja a menetrend. Bár a villamososoktól azt hallottam, hogy az Õ menetrendjeik még érzékenyebbek a lámpaváltásokra. De nézd meg a körútos a 4-6 villamos járatot. Szerinted foglalkozik ott valamelyik vezetõ azzal, hogy oda csukja-e a kedves utast? Lehetetlenség. Innentõl kezdve talán náluk alakult ki elõször az a szokás, hogy csengetés után 3-5 mp-el zárja az ajtót. És felhívnám a figyelmed az utazási feltételekre: Az indításjelzõ megszólalása után TILOS a fel- és leszállás.
2.
Szerinted ha az utolsó villamossal közlekedik a kolega (és neki nem csak annyi a dolga, hogy elviszi a végállomásra a verdát hanem be is kell vinni a garázsba) akkor ha Õ lekési a szolgálati járatot akkor Neki mennyit kell várnia? De megkérdezhetem máshogy is. Ha Õ a reggeli szolgálati járattal megy dolgozni, és nem megy ki 5-10 p-el elõbb a busz elé és lekési, akkor ha Te a legelsõ járattal mennél dolgozni akkor aznap Te is késel? Õ neki is vennie kell a fáradtságot, hogy idõben elinduljon ha tudja, hogy szorít az idõ. Ha teheti inkább 1 szolg.járattal elõbb megy be a garázsba mert ha az lerohad még mindig van egy esélye. Te épp akkor érkeztél a megállóba. Ez azért nem egyenlõ az "idõben ottvagyok"-kal. De felhívnám a figyelmed, hogy (megint nem az alkalmazottak találták ki) a szolgálati szabályzat meghatározása szerint: az utas az a személy aki ráutaló magatartással a megállóban ÁLL! Hogy belerúgtál az ajtóba azon viszonz lehet, hogy nem csak a vezetõ nevetett. Utas szemszogbõl is nevetséges lehet, hogy valaki szembe száll 60 tonna vassal. ( <#vigyor0>#vigyor0> )
3.
Miért hiszi azt mindenki, hogy mindent lehet látni a tükörbõl? Én szóló buszt vezetek. De soxor elõfordult már velem, hogy a 2. (!) ajtónál nem vettem észre a külsõ tükörbõl, hogy egy nõ a babakocsiját igyexik leszedni. Pontosabban legurítani. Persze neki állt feljebb mert én nem vettem észre. Könyörgöm mit kellett volna észrevegyek? A babakocsi elsõ kerekét a külsõ tükörbõl? Ezúton is üzenem a babakocsis anyukáknak, hogy ritka nagy balfasz az az ember aki orral akarja letolni a babakocsit a buszokról nem pedig tolatva, ugyan azokkal a mozdulatokkal amivel felszállt. Viszont sötétben (mégcsak esnie sem kell hogy vizes legen a tükör) én a 11m-es buszon a hátsó ajtót nem veszem ki rendesen. Ha csak 2 kocsis szerelvény volt a villamos szerinted mit látott belõled a vezetõ? Én elgondolkoznék a helyedben, hogy alapfogalmakat és alapdolgoka kellene helyre tenni az utasok fejében ahoz, hogy megértsék a munkánk apró ám igen zavaró apró kis részleteit. Természetesen nem várható el senkitõl, hogy ennek a tudásnak a birtokában szülessen. De kérdezni azt lehet. Ha viszont tudatlanul olyan dolgokat vágunk a vezetõ fejéhez amitõl se köpni se nyelni nem tud akkor ne várjuk, hogy szépen mosolyogva végezze a dolgát. Más kérdés az, hogy én nem biztos, hogy felbasznám annak az embernek az agyát akire megállókon keresztül az életemet bízom.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Szerk: egy kicsit off volt, mert villamossofõrrõl szólt 😉
Tudod Egom kisváros, nincs villamos, meg buszsáv.. 😊 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Kedvencem a sofõrök által alkalmazott konvoj taktika.
Amennyiben a megállóban elhelyezett menetrend szerint kb. 5 percenként kéne jönnie egy tragacsnak (mert ott 4 busz is megáll és a papír szerint idõben is úgy jön ki), akkor az esetek 80%-ban tuti, hogy egyszerre érkezik meg mind a négy.
Aztán majd 20 perc múlva jön a következõ "fantasztikus négyes”.
Ennyit a menetrendekrõl.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
bár õ is csak az én szemszögömbõl, és meg is lehet érteni
lényeg:
egész este bent dekkoltam Pécsen, én onnan 25 km-re lakom, és hát már nagyon hazavágytam, de csak egy diákra volt jegyem, a diákot meg fenthagytam egy erkélyen és a szemét nem adott jegyet :C
vártam még egy órát, következõn sikerült diáknélkül utaznom
szar volt :C
Úgy érzed nyomott vagy?
Általánosítsunk! Gyûlölöm az autóbusz vezetõket mert vannak köztük szemetek.
ergo ==> #12 #35 #48 no comment
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Suliból megyek a buszmegállóba, látom ott az 5ös.. tornnazsákkal táskával elkezdek felé sprintelni, észrevesz a buszsofõr, nyitvatartja az ajtót.. mindjárt ott vagyok, már csak rám vár.. már csak pár lépés.. pont elérem, lépnék fel és az orrom elõtt becsukja az ajtót! Ráb@szok az ajtóra, erre kinyitja, érdekesen nézve felszállok, mennék leülni, de a buszsofõr elkapja a dzsekim (!!!) és elkezd ordibalni:
-A kurvaanyádat dörömbölsz az ajtón bazmeg, idõben kéne ideérni! :@
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a neve nem véletlenül ez 😊
múltkor láttam be volt dagadva a feje, mondom mi van? megszúrta vmi darázs, alig látott ki a fejébõl, de nem írták ki táppénzre csóringert... 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Újpest központnál elõveszi a mikrofont a buszsofõr: "Kérem szépen valaki elõre jönne segíteni? Én eddig ismertem az utat" 😄DD Az egész busz nevetett. (az a vicc, hogy a 14Ének nem Újpest kp volt a végállomása)
Itt most nem a sofõr volt a hülye, hanem a BKV, valahonnan a város másik felébõl rakták át erre a járatra, és nem tudták õt tájékoztatni az útvonalról? Egy nyamvadt térképet se kapott szerencsétlen 😄
megy fel a busz a lejtõn, és bamm megáll. mindenki néz az ajtó felé, hogy valyon megállónál vannak-e? Nos az ajtók ki nyilnak, de azért, hogy az utasok, szálljanak ki, menjenek a busz mögé és tolják meg 😊
http://www.lohere.net - a MagyarChan
egy story:
tudni kell, hogy ahova iskolába járok az 16 kmre van a lakhelyemtõl (20 kilós diákbérlet rulz 15-ös helyett :-D), célállomásig van két település közbeiktatva, közbe rétek, ilyesmi (cép vidéki táj :-D). nos hazafele tartok nyári nagymelegbe (büdös+meleg megszoktam már), szépen ugye magam csöndességébe zenét hallgatok, mikor hirtelen kb 6kmre otthonról egy csattanást hallok, hasonlót ahhoz , mint mikor a sofõr rükvercbe teszi a 25 éves ikarust, nos kéremszépen az történt, hogy eltört a váltó. jobban mondva a sofõr beletörte a váltót a padlóba, ott szépen fityegett magának, baleset nem történt, de nem is gyorsultunk. eldöcögtünk vagy 50 métert emígy váltó nélkül majd megálltunk. fele társaság leszállt (köztük én is), fülét vakargatva azon töpreng, mi a francot csináljon, némelyek hazaindultak, némelyek maradtak. ekkor eszembe jutott, hogy anyám otthon van, hopp telcsi elõvesz -muter gyere már- szóval hazakeveredtem és nem kellet gyalogolnom, de elõször azért nem esett jól :-)
Ennek az az oka, hogy sokan azért lesznek buszsofõrök, mert azt hiszik, hogy az milyen könnyû munka. Meghogy az tisztamunka, úri munka,...stb. Azt elfelejti mindenki, hogy minden percben akár 1-2 száz ember élete van a kezében.
Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!
Egyetlen egyszer volt egy jó fej, aki elengedte a 29 forintot mert nem volt pénz nálam. Lehet hogy csak 29 huf de igen jól esett, hogy ilyen történt 😄DDDDDD
Ezek után a lámpánál utólértem a srácokat, nem sok híja volt, hogy összetörjem õket! Mármint kézzel.
2. Csak mondtam, van hasonló topic
3. Ja, az merõben más 😊
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Pesten egy buszjáraton történt. Állok a buszon nyugodtan majd elalszok erre fékezz egy nagyot a busz.Körülnézek... semmi.Állok tovább erre megint. megint körülnézek megint semmi. Elérünk egy megállóba erre azt hallom h. anyázik a sofõr. Mind1 gondolom vmi autós. Megyünk tovább erre látom oldalt h. egy biciklis csávesz mutogat a sofõrnek. Megállunk a lámpánál és mellénk ér a csávó egy bicskát mutogat és közben azt mondja h. kiszurom a kereked ha még1x letolsz az útról. Erre buszsofõr ajtó nyit leugrik elkapja a biciklist és jól ellöki. kicsavarja a kezét és ordibál vele. Erre én leszállok és szarrá röhögöm az agyam. A csávó meg sír meg mondogatja h. feljelenti a sofõrt.
Divatcsapatok OLÉ!
Tapasztalatom szerint gyakran ez a hiba.
Én magam sokat voltam kerékpáros is, meg 3 évig buszsofõr. Így mindkét szemszögbõl jól megtapasztalhattam a helyzeteket!
A gyökér buszsofõrök direkt kicentizik a bicikliseket..fõleg akkor van para, mikor
a csuklós elhúz melletted...
Amúgy jóak, kímélik a környezetet, nem tintázzák össze feleslegesen azokat a kis papírfecniket sem. Mert mikor leszállsz a buszról úgyis csak eldobod... 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
én a 879-esel dolgoztam, 3 éve jöttem el.
biztos gondolták, hogy még a mai napot kibirja. Nagy volt az öröm amikor elértük a körforgalmat :
enyhén kanyarodva, a virágágyás belsõt érintve átvágtunk a körforgalmon