I love Buszsofõr

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez hülyeség

http://www.lohere.net - a MagyarChan

stp4trick
jó kérdés, sztem étel-ital megvonás jár az ilyennek:-)

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Viktorr
IGEN???LOL
ismerek oan sofõrt aki megáll a boltban haszelni meg vizelni
lol az mennyi pézlevonás?

Tomo15
<#taps><#wilting>
stp4trick
nem megállóhelyen történõ ajtónyitás fel- és leszállás céljából -4000.- bérmegvonás asszem

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

shad0w
Örültél volna ha a te topikodnak lesz nagyobb látogatottsága, mi? 😄
Amúgy ez a sofõrökrõl (és a velük kapcsolatos sztorikról) szól nem buszokról, szal... 😊

don't give a fuck

DEXTER92
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1132415709
De te tudod, hogy nyitogatsz tápigot....

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Érdekes.
Itt a Szabolcs-Volánnál (Nyíregyháza) a sofõrök jó fejek. Elmegy a busz de nem tud kikanyarodni ha inteszs és észreveszi kinyitja az ajtót meg minden.

Reggel hawerom csont kómáson 5kor beszélget vmi idegen csákóval. Jelez , szállna le csórikám me gmondja: Jegyeket , Bérleteket kérem . Persze h nem volt jegye 😊

De amikor kimarad 2 busz egymás utá és publikus fülkébõl anyázok az információs nõnek aki azt hajtogatja fél órája hogy küldtek másikat az elég poénos.

Viktorr
Velem olyan volt a Mátra Volánnál,hogy épp jöttem egy busszal de mire leszáltam elment a másik.utána futottam és a piros lámpánál megállt,mutogatok neki nyissa ki az meg vállat lódít és nemnyit....befakkoltam neki és elmentem
kb ennyi

Radowan
Alábbi sztorit élõben láttam.
Busz végállomás, egy ucca Gy.-ben. Buszok egymás mellett, elött, mögött. Közben járdasziget, oszlop, minden, ami kell a kis helyre. Rossz safjor ül a fülkében, bámul elõre. Jó safjor piciket dudál mögötte, hogy ugyan mennyen má elõre kábé fél métert, mert azé mégiscsak a volán tulajdona, nem akarja megnyomni a buszt. Rossz ember tovább meditál. Jó safjor nem tud mit csinálni, felkaprat csiklóssal járdaszigetre, konszolidáltan, hogy várakozóknak legyen idejük motyóikat biztonságba helyezni, és szépen csorog a menekülési útvonal felé. Rossz safjor ezt lássa jám, de azé sem moccan. Jó safjor odaér rossz safjor mellé, kinyissa a zajtót, és jó hangossan, tagolva, hogy mindenki hallja és értse is, átszól:
AKKO MENNYÉ VISSZA A MEZÕRE, ÉS ÜLJÉL VISSZA A TRAKTORODBA, TE BÜDÖS PARASZT!

Szóval aki huje kocsog, az nem csak az utasaval az.

A Dzsedibõ a Onedin Kenedin legyen veletek!

Ez egyszerûen hihetetlen, vagy abszolult köcsögség!
Nyíregyházán ilyen nem fordúlhat elõ!(azonnali bérmegvonással jár)

Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!

gnar killer
velem egyszer megcsinálta egy sofõr hogy futottam a buszhoz (term csak elõl volt nyitva az ajtó) és mikor odaértem, bezárta az ajtót és elment.... azóta soha nem futok, inkább várok 20 percet is.

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

shad0w
A fehérvári buszsöfõrök többnyire jófejek, mondjuk volt pár érdekes történet itt is. Van egy akit már csak Schumachernek hívunk, általában nem szokott körbemenni a körforgalomban, hanem mivel balra az elsõ kijárónál kell kimenni rövidít és nem megy körbe jobbra hanem simán balra... Egyszer "elfelejtett" lassítani a hídról lefele jövet, és kb 50el vágódtunk bele egy elég kicsi körforgalomba, ott mondjuk kicsit megijedtünk mikor a csuklónál lévõ középsõ kereket megdobta a patka 😊 Meg egyszer odacsukta az egyik haveromat az ajtóhoz, engem meg egy megállóval tovább fuvarozott, dehát ennyi 10 év buszozás alatt simán belefér 😊

don't give a fuck

Cool!

Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!

shad0w
ez jó 😄 meg egy hasonló:
"Úgy szeretnénk meghalni, mint a nagyapám: álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban, mint az utasai."

don't give a fuck

jazzy
Buszsofõr mottó:
"Aki integet, az búcsúzkodik. Aki fut, az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban."
Zsoltika 007
<#vigyor1>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

gabber_saviola
utálom a sok tuskó buszvezetõt, azt hiszik hogy övék a világ

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

akyyy
Nekem is van bérletem, 6-os busz a legjobb, habselyemnél szálnék le, jelzek is, oszt persze h nem ál meg, de gyorsan szolok neki hogy le akartam szálni, satufék be sûrû elnézés, és leszálok😊

viszont mikor még kertvárosba laktam, jártam uszni, busszal, nem volt kedvem a végre elmenni, meg ott volt suzukinál a megálló. jön a 4-es, nagy Hulk Hoganas sofõr rajta, mutatom bérletemet, oszt nem akart felengedni mert nem volt ráírva az igazolványszámom:S😄
persze érthetõ is, herbolya járat, sok cigó/öregmama rajta :\

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
😄DDDDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ngcsnet
át lett nevezve e tápig?

Dying Soul
<#boxer>

bertino
nem mondtam, hogy nincs kivétel, még mindig nem fogod fel, hogy én se pártolom az összes sofõrt ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

amiket én irtam azok nem kamuk. akkor azok hogy történtek? 😊

hmhm
<#eljen><#eljen><#eplus2><#nyes>

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

sweech
nálunk is 😄

Sland
<#banplz> ne kamuzz

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Taranov
Persze, ez csak kamusztori.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

bertino
ha én felszállok buszra, és látom, hogy valakinek sérülése van, amit a busz mozgása okozott, azaz ALAP, hogy szólok a sofõrnek, mert a jármûvön levõkért õ a felelõs

bertino
hogyisne... kinyílott a feje... és a buszsofõr meg nem tudott róla és ugy engedte el ? hát ez vagy egy nagy hazugság, vagy nem szólt senki a sofõrnek, de ha te láttad, õ meg nem... ehh ez elképzelhetetlen... bocs
szólni kellett volna a sofõrnek, olyan nincs, hogy sérülése van és nem tud róla... itt Miskolcon legalábbis SOSE volt ilyen eset...

Prazlee
BUZISOFÕRÖK

Portugália!!!

Prazlee
Ja...sztem is! Múltkor felszállok a buszra, azt a busz a elsõ megálló elõtt egy hatalmasat fékez...egy néni odaesik elõre a lépcsõre, ozt mikor feltápázkodik, látjuk, hogy a néninek kinyílott a feje! pfúj, undorító volt!!! Aztán a néni mondta a buzisofõrnek, hogy nyissa ki az ajtót (amikor a busz állt) és a buzisofõr meg nem nyitotta ki! pedig a nõ kérte, és az meg nem nyitotta ki! AZ EMBEREKNEK MEGVANNAK A JOGAIK!!!!!!! ...de van egy két talpnyaló pöcs (többek közt buszsöfõrök) akik ezeket a jogokat semmibe veszik!
Ui:aztán amikor a busz a megállóba ért, akkor kinyitotta az ajtót, és a néni lesszállt, és odaszólt a buzisofõrnek: "a kurva anyádat bazdmeg te faszszopó geci! basszameg a kibaszott picsáját az ilyen büdös baszadár!!" - ezekkel a gyönyörû szavakkal búcsúztak el egymástól!

...na ehhez mit szóltok?

Portugália!!!

NEOreg3
nálunk rendesek a buszsofõrök, sokaknak elég az is hacsak látják a tokot, amiben (elvileg) a bérlet van

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Istencsászár
múlthéten mentem ki Egomból Dorogra azt siettem nagyon jön a busz körjárat felszállok
én: 1 jegyet kérek dorogig
sofõr: nemadok szálj fel a másikra ami majd jön minjá
én: miért?
sofõr: mer nincs kedvem átállítani a gépet ( amivel a jegyet számolja adja stb.. )

azt erre én mondom neki nemszállok át azt leakartam ülni erre megfogja a kabátomat azt odaszól majd elengedte... mikor leszálltam odaraktam neki egy 100ast had örüljön...

szal nemtudom mitképzelnek van 1-2 tahó ember azthiszik hogy a diákokkal mindent meglehet tenni? arra szállok fel amire akarok ha odamegy és kötelessége jegyet adni ha ell állítsa át azt a gépet vagy mittomén szal felháborító dolgok vannak... és ez 1 kb 50 éves fószer volt..

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Skyline
engem is szivattak már meg...jövök haza Ürörõl(Árpád híd felé)...jelzek a megálló elõtt idõvel,erre tovább megy,majd 2 megállóval késõbb állt meg

bertino
hát ha ez neked humorérzék... sztem csak óvoda 😉 fõleg 18-25 év között milyen kemény 😄, ja végülis... humorérzék xD

én se ember, de ha nincs humorérzéked... egyébként sem errõl szól a topig

bertino
én nem ellenszenvesen jöttem be ide...

bertino
flémelsz is ?

desigo
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
ték #25

az öcsém!
-Hallottátok csajok?
-Miiiiit?
-Bertionnak milyen nagy sárga mercije van?
-Húúúúú
-És külön parkolók vannak neki a városban, ahol csak Õ állhat meg!
-Húúúú
-És az emberek fizetnek azért, hogy egyátalán beülhessenek hozzá!
-Húúúú
-És csuklós...

bertino
<#zavart2>

desigo
de!
én
bertino
senki nem mondta, hogy menõ ^_^

desigo
jah
lehet csajozni 1000el
tök menõ buszsofõrnek lenni
bertino
másrészt meg áru/személyszállítást tanulok, szal valami közöm van is hozzá 😊)))

bertino
fordult már meg fejemben, hogy annak kéne majd menni... arra az esetre ha nem lesz más meló

te buszsofõr lehetsz, hogy ilyen szegmentáltan olvasod el minden második sort 😄

bertino
autóvezetésnél ha idétlenül röhögcsélnek és engem kurvára nem érdekel hidd el, hogy kihajítom õket