Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
(Lehet ide is kéne regelni majd összekötni játékon belül LIVE fiokkal:https://live.xbox.com/hu-HU/Home)Vagy ha van Hotmailes fiok azzal kéne összekapcsolni
Utoljára szerkesztette: Plityu, 2015.01.30. 23:05:08
http://www.kephost.com/image/F96Q
Tegnap még semmi baja nem volt. most viszont percenként bedobja kb.
A Marketplace nélkül is megy a game felesleges letölteni.A Games of Windows Live-ot töröld le azt telepitsd ujra a GTA4 /instaler mappábol a gfwlivesetup-ot,a vcredist_x86-ot is nem árt ujra tenni. Nem hiába vannak a telepitöfájlok.
(Nekem csak 600x400-as felbontásban indult a game a 3Gb-os vidikari miatt,de sikerült megoldani HSZ: #54722)
Azóta müxik Win 8.1 64bit-en.
Utoljára szerkesztette: Plityu, 2015.01.30. 19:00:12
Tudom nem ide tartozik off topik halott módosított verzióm van.Amit tartalmaz fel javított grafika ami videó alapján bámulatos gondoltam ki próbálom.Lehet egy frissítést adott ki a steam amit nem hivatalos verzióval nem értem el.Olyan mint az LA Norie az is kapott frissítést,hogy menjen,és megy.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Next PC upgrade: 2022
Tudnátok tippet adni?
Autó modokat raktam be a játékba, kb 6-7 db-ot, működik is rendesen, elvileg. :( kb 2-3 órát játszottam, autókáztam körbe mindenfelé az összes szigeten, de a modolt autók közül csak 3 jelent eddig meg.
Olvastam egy cikket, hogy az autóknak van bizonyos előfordulási helyük, szóval bizonyos kocsik, bizonyos környéken nagyobb valószínűséggel találhatóak meg. Igen ez lehet, bár nálam ez nem oldotta meg a problémát.
Van erre valami tippetek, mert nem túl élvezetes ha az egész játékban a rengeteg autó közül mindíg csak ugyan az a 6-7 féle mozog az utakon, és az is eléggé lehangoló hogy a bemodolt autókkal több óra játék után sem találkoztam.
Előre is köszi.
!Forza Ferrari!
viszont beakad a töltőképernyőnél....
olvastam, hogy van rá megoldás, a steam-es verzió esetén.
esetemben valami tipp?
!Forza Ferrari!
kis segítség kéne ha tudna valaki:)
Telepítés után xlive.dll hiba, valami bejegyzés hiányzik neki belőle.
nem indul el.
köszi!
!Forza Ferrari!
Megvettem a mai nap a játékot, steamen keresztül, feltelepítettem elindítottam, mindenhova regisztráltam ahova csak kellett, mikor be szeretném állítani a játékot nem engedni azt írja, hogy túl gyenge a VGA-m... Na most nekem egy GTX970-em van, ez a kártya biztos, hogy nem gyenge ehhez a játékhoz. Semmit nem tudok be állítani rajta, valami tipp esetleg?
GTY970-nek látja a játék is a kártyámat.