Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://keptarad.hu/kepek/rpg5f6f4hwzf7wyq7.jpg
van valami havas mód, ami viszonylag kevésbé gépigényes, vagy inkább felejtsem el? :D
I met God. She's black
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Megpróbálltam regisztrállni steam-en a régebben vásárolt gta4-et.De nem fogadja el a kódot.
Anno a játék telepítése egy rémálom volt.Csaknem egy egész nap ráment,hogy a sok hülyeségre beregisztráljam a játékot(windows live,rockstar social club).Hát én az mégegyszer végig nem csinállom.Inkább rituálisan elégetem dobozostól az egészet az udvaron.
De gondoltam előtte még írok ide,hátha....
Válaszokat,segítséget előre is kösz.
GTA IV random összeomlik. Bármilyen előjel vagy hiba nélkül. Teljesen friss telepítés, modok és egyebek nélkül. Egyedül a régi mentésemet akarom visszarakni (az is teljesen szűz játékon volt)..
Valami megoldás?
(A játék a legfrissebb, 1.0.7.0.-ás frissítéssel van telepítve.)
Utoljára szerkesztette: papi08, 2014.11.09. 16:40:15
13 éve itt. Szép idő.
tudom h ez nem ide tartozik de tud valaki közületek esetleg valaki a gta 3-ba "no damage" modot? vagy olyan trainert,amiben van olyan cucc és működik is...
különben hiába fáradoztam segítségért :/
de nézd őszinte leszek,nem vagyok valami jó angolos ez tény csakhogy nem ez a lényeg hanem a segítséged amit remélek nem hiába való :)
Lehet hogy a gépem halt meg........
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Angol tudásod nulla? Én 1 percen belül rájöttem utánanézve a következőkre:
Ez egy scipt mod, vagyis a működéshez CLEO szükséges. innen eléred. Gondolom a telepítővel a GTA 3 főkönyvtárát megadva máris települ...
Aztán pedig innen a először a "Download now" feliratra kattintasz, megjelenik egy kis táblázat, a "III Aircraft 1.0 - Assisted" résznél katt jobb oldalon található "download"-ra. Letöltés után a .zip tartalmát (a benne lévő összes fájlt) főkönyvtárába másolod.
Aztán megkeresed a játékban a repülő járműveket elvileg...
A .zip-ben látható ReadMe.txt fájlban le van írva hogy kell telepíteni...(imént fent írtam MAGYARUL.. -.-) Az is van leírva hogy repcsik, helik irányítása a GTA VC-vel azonos, vagyis azokkal a gombokkal kell irányítani, ahogy VC-ben is lehet, alapértelmezett kiosztásban...
FONTOS: A ReadMe.txt szerint a mod CSAK az alap GTA III 1.0-ás verziójával működik! Ha felpatch-elted, akkor nem fog működni, újra kell telepíteni a játékot is.
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2014.10.20. 11:34:39
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
néztem egykét videót amiben egy gyereknek ebben a gta 3ban valahogy van/volt helikopter és fogalmam sincs hogy csinálta egyszerűen nem értem (amivel repkedni is tudott...)
valaki valami ötlet? tanács? köszönöm előre is a segítésget
Elvileg a Steamhoz való hozzáadás is megoldja...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Egy kis helpet kérnék, eredeti a GTA4-em feltelepítettem újra a gépre hogy végig vigyem a játékot de belépésnél ez a hiba fogadott
http://i.imgur.com/5XgqH.png
Fel van rakva a frissítés is de sajnos semmit megoldást nem találtam
Valaki aki futott már ilyenbe bele segítsen
Köszönöm
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
próbáltad már, hogy beírod a google-ba, hogy pl gta 3 helicopter mod?
. : Z E L L E R : .
már annak,aki segít
a SIMA gta 3at....
a segítségeteket szeretném kérni
leszedtem a sima GTA 3at és a VC-t de nem ez a lényeg
a VC-hez szedtem le egy LibertyCity modot na a gond az,hogy nincsenek benne küldetések...
szóval valaki tud olyan modot,amiben vannak? illetve a sima egyszerű 3-ba szeretnék helikoptert és gőzöm sincs hol keresgéljek ahoz a GTA-hoz amit én nyomok
Ettől függetlenül jól fut a játék, ezenkívül még annyi baj van még, hogy a benchmark után kidob a játék.
Létezik ezekre megoldás? Előre is köszi!

Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.09.14. 20:02:26
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

securom-nál le van írva, nem feltétlenül a rockstar sara
itt is van egy leírás, hátha segít.
végső esetben én még megpróbálnék egy új telepítést is.
meg jo hogy akkoriban megjeleneskor megvettem ~15k-ert. 8 giga ram melle meg nem fogok 32bites wint rakni emiat...
es az a poen hogy sehol nem latni semmi valaszt rockstar felol hogy miert lehet ez a problema.
jo lett volna kicsit okorkodni ezzel amig kijon az V.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
remelem tudtok segiteni. ujra elovettem a gamet feltettem stb es amikor inditanam akkor seculauncher exe hibaval elszall es nem indul. eredeti a jatek. neztem videokat mar feltettem mindenfele net frameworkot meg visual c++ amit a neten irtak hozza hoyg kell de igy sem megy. nagyon idegesito foleg hogy ezert anno penzt is kiadtam :S
ha valaki tud pls help. win7 64 bit van fent.
koszi.
nickname: doki09
http://www.gamestar.hu/grand-theft-auto-iv-az-icenhancer-mod-keszitoje-megsertodott-es-lelepett.html
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Egy közülük: MEGA
A videó: iCEnhancer 3.0 - Official release video
A zene: Futurecop - Lost Love (Thunderclaw Remix) - Youtube
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
valaki tudna mondani egy rendes trainert, mert ez a mobilos cheatelés nem igazán jön be. Jobban tetszett a SA rendszere.
Amúgy ebben a játékban lesz ilyen megszerzett saját tulajdonú üzletek? mint a vice cityben. vagy csak küldetésekbõl lehet pénzt szerezni?