METAL

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JÖVÕHÉTEN!!!

http://www.facebook.com/events/478272385554077/
http://www.facebook.com/events/478272385554077/

Új kedvenc! Hallgassa mindenki!😊

Hali
Ajánlom mindenki a Van Canto-t és a helltrain-t.
iszonyat jók

TommyC
nekem ez most nagyon tetszik !!! (:

link

dixitque deus fiat lux

htr93
Hallgatott már valaki olyan számot ami olyan szomorú hogy az ember megölné magát miután végighallgatja?
Nekem kedvem lenne sokszor ilyeneket hallgatni,

Kérlek Ha ismertek ilyen számot, akkor küldjetek linket!!!!!én egyet ismerek, de ze még nem annyira durva.. küddöm a linket

htr93
Nemtudom..

csõ nem tudja vki helyszínen mennyi a maiden jegy a szigeten?
zvaragabor
Üdv. Van erre Remorse rajongó? Vagy aki szereti? Vagy teljesen mindegy, de szeretném kérdezni, hogy tudja-e valaki a Sötétség és a Harc! lemezeik tracklist-jét? Majd meg akarom venni õket, de kíváncsi vagyiok, hogy mik vannak rajtuk, mert pár számot már úgy-ahogy ismerek a vieókból, de sajnos egy rendes listát nem találtam eddig sehol.

Chaos Anno Domini

Üdv
Pólófestést vállalok!
Együtteslogók, figurák, szövegek (a józan ész határain belül).
Sajnos csak nemrég kezdtem el fényképezni a kész pólókat, de kérésre képeket tudok küldeni pár már megfestett munkáról (Forgotten Tomb, Sikfuk, Wojnar, Charles Manson portré,…😉.
Kb 5000 Ftért festeném, amiben benne van a festék és a póló ára (+ a ráfordított munkáé), de ha a logó bonyolult vagy több soros, akkor az ár megbeszélés tárgyát képezi.
[email protected]
A BNR metal pages-on kívül van még egy nagyon jó diszkográfiás oldal, nem tudja valaki megadni a linket?

zvaragabor
Érdekes. Nem mondom, hogy ezt fogom hallgatni, de érdekes volt végig hallgatni a két számot. 😊

Chaos Anno Domini

Dying Soul
Nem, mondom, ez full ambient, szinte végig instrumentális, egyiptomi hangszerekkel.

Itt megtudod hallgatni:

http://www.myspace.com/karlsandersofficial

zvaragabor
Belehallgattam a Nile-ba, hát nekem nem jön be, a death metal-t nem szeretem.

Ez is ilyen?

Chaos Anno Domini

Dying Soul
Nekem sem speciel, de csak õket tudom így.

Ezt szedd le: Karl Sanders - Saurian Meditation

A Nile frontembere csinálja, atmoszférikus dark-ambient egyiptomi zene, nagyon jó.

zvaragabor
De már csak a kíváncsiság kedvéért belehallgatok majd. 😊

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Nekem a death mûfaj nem jön be annyira. Úgyhogy kiesett sajna. Azért köszi. 😊

Chaos Anno Domini

Dying Soul
Ilyen mûfajban nem tudok.

Csak:
NILE (összes száma). Technical brutal death metal.

zvaragabor
Üdv. Tudtok mondani olyan metal számokat, amiknek egyiptomi mitológiai vonatkoztatásuk van? Például Metallica - Creeping Death, Iron Maiden - Powerslave...
Fõleg heavy, thrash, speed, power metal számok érdekelnének. Köszi!

Chaos Anno Domini

Dehogy mosta õket el!

<#worship><#worship><#worship><#worship>

Nálam is õk az elsõk.

Panzerfaust
Helloweenen ki volt?

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

McFrost
hát ez nem az én mûfalyom, koszos rocknak nevezném, de a hangja a régi

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

SaintSavin
Én is a hangja miatt kóstoltam bele ebbe, ha már a Sentencedbõl nélkülözni kellett.

McFrost
ha olyan a hangja mint az Amok lemezen ami tiszta heavy metal zeneileg akkor lehet teszem egy próbát, bár csípom az Opeth & AGALLOCH féle stílust is!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

SaintSavin
Érdemes belehallgatni, ha szereted a hangját és nem ragaszkodsz a durva zenékhez. Megijedni azért nem kell😊 Ami nekem nagyon bejön, az a néha felbukkanó bluesos elemek.

McFrost
igen tudok róla , de nemismerem

Szerintetek melyik a legjobb rock/metal elõadó???

SaintSavin
Viszont létrehozta a The Black League nevü csapatot. Zeneileg mondhatni "láposodott"😊. De szerintem zseniális az a rengeteg elem amibõl felépül a zenéjük.

McFrost
sztem meg a Cradle of Filth - Dusk and Her Embrace a legfaszább

blackmetal
sztem a crimson a legfaszább album

\"For those about to rock-we salute you!\"

McFrost
Amok után, a következõ lemezt nem vállalta be sajnos😞

blackmetal
és melyik albumnál lépett ki?

McFrost
igen, ez tök ugyanaz, itt az énekes Taneli Jarva volt még aki a banda életre hívója volt, death metalból indultak csak a többiek lájtosodni akartak és ezt Taneli nem akarta , aki egyébként még tagja volt az Impaled Nazarene-nek

blackmetal
de itt tök más az énekes meg minden, tuti hogy ez ugyanaz?

McFrost
tölcsd le az oldalról a Nephente c. klippet az errõl az albumról van

McFrost

McFrost
asszem a Sentenced feloszlott, a legjobb lemezük az Amok!

blackmetal
szevasztok
én mostanában sentenced-et hallgatok, nekem kurvára bejön a zenéjük
nem tudjátok esetleg a weblapjuk címét?

McFrost
de azt hiszem végtelenségig lehetne sorolni a jó bandákat

McFrost
Turisas volt 😄
de ezek is jó bandák<#eljen>

DarkJedi
Pár folk banda amit nem említettetek: Elvenking, Skyclad, Wintersun, Turisas, Equilibrium, Pagan Reign.
Az Elvenkingre különösen felhívom a figyelmet, az nagyon-nagyon jó, és most jön az új lemezük 😊
Amúgy nekem a Moonsorrow a kedvencem a mûfajban 😊

McFrost
ez igaz így van...nem vitázom...mert sokmindentõl lehet folk a folk....nem csak zenei sílus miatt....szerintam .....szövegek miatt is.....gondolkodás miatt is...
pl: Bornholm nagyon hasonlít a Kampfarra....

Dying Soul
Szétnéztem a weblapjukon, az a klip mikor a hazai tájakon, ott a gejzírek mellet játszanak, hát az csúcs 😊
Úgyértem a képek

a Bornholm északi black metalt játszik szerény véleményem szerint az egyik legjobb hazai banda katergoriáján belül.
McFrost
mérget nem vennék rá

McFrost
igen és tuti jó!

hát bornholm-nak semmi köze a folk metalhoz
Dying Soul
Sólstafirék izlandiak?

😄

McFrost
a többit is meg kellene ismerned

Oldal 1 / 2Következő →