Melyik a kedvenc csokid ?

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

videobaby
igazad van, errõl elfeljtkeztem, pedig tényleg jó 😊

chhaya
Az étcsoki narancsos ízzel is isteni. :]

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

videobaby
fehércsoki, tejcsoki, töltött, töltetlen, csak legyen. étcsoki max marcipánnal, vagy mentakrémmel. a mogyorókrémes és a smarties-os fehércsoki nagyon fincsi. na és a tejkrémes milka.

Misuka963
Sima tejcsoki Milka 😊

az ananászos a legjobb<#ejnye1>
chhaya
Abból a feketeribizlis a legjobb. <#finom>

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

A Tibi étcsokoládé mogyorós változata.
Sziasztok!

Valakinek esetleg van már tapasztalata ezzel az oldallal? Jó csokik vannak, de nem tudom, hogy tényleg egybõl hozzák-e...

http://csokimost.hu/
Mi a probléma abban, hogy Szlovákiában gyártják? Ettõl még lehet finomabb, mint a tibi, nem?

Az én kedvenc csokim a Tibi étcsokis mogyorós! és azért mert itthon, Magyarországon, magyar emberekkel gyártják!

A vásárlók viszont legtöbbször a márka vagy a termék neve alapján döntik el, hazai termékrõl van-e szó.
Meg kell nézni a mostanában a boltokban kapható Boci csokikat. Mindegyikre rá van írva, származási hely Szlovákia.
Én emiatt nem veszek Bocsi csokit, semmilyen kiszerelésben, inkább a Tibi csokit veszem, ami magyar termék!
Ez az én kedvenc csokim: http://tiny.cc/csoki
epres-joghurtos Milka

Nem kell feltétlenül csokival képet csinálni. Az a lényeg, hogy látszódjon, hogy éhes vagy😊
smith09
Bounty, és a mogyorós balaton
Azon a 100ft-on ne múljék. <#beka2><#vigyor3> Úgyis azért veszed azt meg, hogy megedd. Kész luxus az egész. <#idiota>
Jó az a nyereményjáték, ahol pénzt nem, csak energiát kell befektetni, végülis a boltban is lefényképezhetem magam csokival 😄
RaZoK
örök favorit

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Ó köszönöm. És azt merre találom? <#bohoc>
A snickers oldalán megtalálod
Tényleg és ez merre lehetséges?
Nem, ez most netes, nem papíros, képet kell feltenned magadról és akiét a legtöbben likeolják az nyer. Eddig elég béna a mezõny, úgyhogy van még esély 😄
van ilyen most ilyen nyeremény ? de jó !
paszulypisztoly
ugyanilyen 'papíros' játék?
kibontod,belsejét csekkolod és meglátod,hogy nyertél-e vagy sem!?

A mostani se pista, lehet menni szigetre vele<#boxer>kemény<#boxer>
paszulypisztoly
akarom mondani, ingyér

paszulypisztoly
a legtutibb az az akciója volt amikor a papírjával lehetett nyerni.
volt úgy,hogy egymás után 4 csokit ettem inyér😄

egy jó csoki most jól esne 😊
Én az ilyen egyszerûbb csokikat nagyon szeretem, pl bounty meg sportszelet, mars, meg snickers is finya
mark364
nem veszthetsz vele semmit😊
és nem drága😊

RaZoK
<#eljen>

Halassboy
értem, köszi a felvilágosítást, de nem hiszem hogy kipróbálnám 😊

a marcipános cote d'Or-nak nem lehet ellenállni 😄😄
kekszes-barackos boci ^^
Dynamic
A Vadász tipikus trüffel-szerû csoki, vagyis étcsokoládé csokis/rumos/narancsos (ez így egyben) töltelékkel.
Dynamic
Kb. millió helyen, de ahogy lentebb írták, szinte mindegyik Sparban, Matchban is láttam, plusz kis boltokban... magyarul szinte mindenhol 😊
Halassboy
tudom, hogy ez csak saját vélemény, de ennek a Vadásznak tényleg csoki íze van??<#confused>
amióta kipróbáltam a magas kakaótartalmú (kb. 50-70%) CSOKIKAT, azóta csak olyat eszek...

Victor1103
Tibi ostyás-mogyorós
A Milka limitáltak
Minden ami Boci 😄

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

mark364
vágom😉
én coop ba veszem😊

mark364
az igen!
nálunk sehol nem láttam még😞

Willenbrock
Vadászt lehet kapni,múltkor a Sparban láttam.

RaZoK
már hogy a retekbe ne? magyar termék basszus 😄

itt tatabányán minden kisboltban kapható ne vicceljetek már, hogy pesten nem kaptok ilyet mert akkor beszarok 😄

mark364
igaz, de itthon nem lehet kapni.

monkeymajom
most rögtön azonban nyomban hirtelenjében mondd meg,hogy Bp-en hol lehet kapni!!!!?????

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

Dynamic
Miért kéne emlékezni rá, amikor most is van?
monkeymajom
mondhatnám,hogy igen😄...de nem tehetem mert elég lelkiismeretes ember vagyok😛
Ha beküldöd a blokkon szereplõ adatokat az oldalukra és kisorsolnak akkor nyersz egy hétvégét a csokoládé mennyországba Brüsszelbe 😊
De tudom,hogy te nem akarsz menni szóval várom a segítséged😄 (AP szám,tranzakciós szám, idõpont)<#vigyor3>

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

tény, hogy nagyon jó, de magyarországon mintha kicsi lenne belöle a választék, bár lehet hogy csak én keresem rossz helyen. Találtam már ilyet, hogy belga csokik boltja, de itt aranyárban van minden, ezért inkább arrajáró ismerõsöket szoktam megkérni, hogy hozzanak és akkor beraktározok. Jelezném, hogy én vásároltam a közelmúltban! Minek kell? 😊Elszámolod kiadásként a cégben? 😄
monkeymajom
juj a cote d'or olyan roppanós,hogy összecsinálom magam! az étcsokikért sose voltam oda..a tortáról is mindig leszedtem a bevonót és csak a tésztát ettem meg a töltelékkel😊
Szóval valami ízorgia amit ez az elefánt a számban csinál 😄
(ha valaki a közelmúltban vásárolt bármilyen cote d'or csokit és esetleg megvan a blokk róla az jelezze felém!!!!)

mark364
skacok erre biztos emlékeztek😊

kár hogy már nem forgalmazzák😞

a jó öreg vadász atyaúristen, mennyit faltam belõle, manapság ha még lehet egyáltalán kapni elég olcsón hozzá lehet jutni finomnak finom ,de nem az a minõségi csoki 😄

Milka, Boci, de a pálmát nálam is inkább az ilyen minõségi csoki mint a Cote D'Or viszi 😄
hamotar
még én is emlékszem a vadászra 😊 jó rég volt 😞

mostanában inkább a magaskakaótartalmú csokikra álltam rá, leginkább a cote d'or-ra 😊
amit nagyon ajánlok az a Cote D'or Sensations Noir Pistache 😊

Oldal 1 / 9Következő →