NES
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy kisemberkével kell menni és az aranykupacokat kell összefelé gyûjtogetni, de van 3 ilyen ufóféleség, akik ezt meg akarják akadályozni, és azok ellen mindig ilyen lyukakaket lehetett fúrni, de ha te beleestél belédnõtt a fal és meghaltál. viszont azok nem, csak elteleportálódtak máshová. kerrestem gold miner néven, de ssemmi eredmény. ha vki tudja mirõl van szó, adja meg a játék nevét. amugy készült belõle egy mobilos verzió is:
download.chip.eu/ii/35733578_31b8018de9.gif
van super mario 1-2-3 top gun, nintendo world cup, tetris, donald duck 2, aladin
JAH ÉS NEM TUDOM BE VAN E MÁR LINKELVE EZ AZ OLDAL AHOL RÉGI SOK SOK CONSOLE JÁTÉK FENT VAN ÉS JÁTSZHATÓ NETEN! consoleclassix
A minap bukkantam rá, és ami a legjobb, hogy nemcsak kép hanem videó is van a leírás mellett. Én megtaláltam minden rég nagy kedvencem, egy csomó csak akkor jutott eszembe mikor megláttam a videót.
NESGUIDE
Egyébként keresem a Little Nemo: The Dream Master piaci sárgakazettát. Ha valakinek megvan és eladná küldjön emailt a [email protected] emailcímre.
Little Nemo: The Dream Master
amugy szerintetek van esély rá h régi klaszikus nes es játékoknak mint pl: a contra, vagy egyebeknek megjelenne vmi uj verzioja wii re?
A
Egyzser mitnha valami olyasmit modnott hogy kikkel törtni valamit belõle és akkor ismán viszi eredeti nes-es kazikat.
De csak õ tud pontosabbat modnani ;>
porki fagyok fállalon
amugy az eredeti játékok mennének ezen a hamisitott nes en? vagy csak a sárga kazisok indulnak rajta? mert nézegettem h mik jelentek meg nes re, vmi 810 játék jelent meg, gondolom eredetire, de nekem a sárga kazettéson nagyon sok játék megvan, ezek ugyan olyan verziok a kettõn, vagy különböznek valamiben?
haveromnak is ovlt sárgakazissa, nagoyn jokat mulattunk vele. akkor ismerkedtem emg a nes világával. ;>
volt például olyan játék hogy mulk&nuts, ami nuts&milk-ként van sárgakazisra, na az irtóó fun (Y) :C
porki fagyok fállalon
nektek mien gépetek van? mert nekem vmi hamasitvány nes, ami kifogástalanul mûködik már jópár éve, ilyen sárga kazetták kellenek bele.
favorit gém (Y) istenjû, imádom, de jó érezni azt hogy nem vagyok egyedül ;>
porki fagyok fállalon
én erre gondolok, de ha nem ez akkor nemtom.
Nem tudja valaki annak a játéknak a nevét amiben egy katonával kellett menni ,felette repült egy kis robot,bele lehetett kapaszkodni meg lõtt is. Dobozokat kellett felvenni amire ALFA,BETA,vagy GAMMA felírat volt írva ,és ha beleütött a játékos, akkor az változott a három felirat kozött.
Három ilyen dobozt felvéve kapott egy fegyvert.
Pl.: ALAF,ALFA,BETA ez volt egy fegyfer vagy GAMMA,GAMMA,ALFA is .A második pálya valamilyen égõ városban volt.Soha nem tudtam átvinni.
Ennyire emlékszem .Még Genesisen játszottam vele ,de valszeg kiadták NES-re is.
Na ennek kellene a címe?Köszi!
Ha valaki szeretné megvenni, írjon a [email protected].
Budapesten lakom!
Keress meg priviben, ha érdekel, a gép Budapesten van.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Valakinek nincs eladó eredeti?
nemtudom tudtok e itt segiteni, de keresek énis két játékot.
nekem is a sárga kazettás sega-nintendom volt- és még mostis megvan mûködik is, nemtudom emlékeztek e a ninja gaiden cimû játékra, 3 része volt, ilyen kék ninjával kellet mászkálni. nekem megvan a 2. rész, de kéne még az elsõ és a harmadik rész. ha valaki tud eladót az irjon, és megegyezetnénk.
nekem sárga kazettás "sega"-m volt, és volt hozzá egy back to the future (azt hiszem 4) nevû jtékom, amiben az autóval kellett fõleg mászkálni,de kszálhattál és mehettél az emberkével is :)
marha jó emlékeim vannak róla és most szeretném újból kiproálni :)
égre földre kerestem,de sehol nem találtam még hasonlót sem :(
ha valaki esetleg tudna segíteni, akkor nagyon hálás lennék :D
How much can you take,before you snap?
Ha kell, kontrollert, tápot, RF-kábelt is tudok adni.
Várom az ajánlatokat! :)
Olyan kérdésem lenne nem tudja mi volt a neve annak a sárgakazis Chip&Dale játéknak a neve? mert most +szereztem xboxra az összes ilyenrégi sega játékot de név nélkül nehéz mert több 100 játék van rajta!!! :S:S:S
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ha jól emlékszem, ránézésre csak a felirat volt más az elején.
Az eredeti gépnél, ha betoltad a kazettát, azt még le is kellett nyomni.
A fake gépeknél csak simán be kellett tolni a kazit.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
ÛAnnyi különbséggel hogy kékek voltak a gombok és srága kazetták vagyis NES-ek mentek bele. Elég érdekes hamisítvány volt mit ne mondjak de meg kell mondanom hogy igen jó minõségû hamisítvány volt. Ennek az original Joysticjei bírták a legtovább a gyûrõdést géprõl magáról nem is beszélve de 2 év nyúzás után elérte a végzete.A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Volt egy olyan széria, ami nagyon hasonlított az eredetire, és eredeti méretû kazettákat fogadott. Ettõl persze még másolat maradt.
Nekem pedig szerintem eredtei NES-em volt, meg hozzá pluszban a TOP-GUN szürke kazin.
24 game volt rajta SMrio, Tank, Mad MAx, popeye, Duck Hunt, stb, amire még emlékszem, kerek 8000 pénz volt 91-ben, fekete dobozban.
Ilyen sárga kazis szrom nekem is volt utána, de az messze nem volt olyan megbízható, meg persze nagy átverés volt a 9millió játék is.
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
PSN ID.: Beegabor
Igazából csak ezek címeire vagyok kíváncsi.