NES
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Valaha volt nekem is NES-em, most épp keresgélek egyet megvételre.
Addig is emuval nosztalgiázok.
Az a baj, hogy már nem emlékszem az összes játék címére amik alapból benne voltak a gépben. ha valaki le írná nekem a pontos címeket, azt nagyon megköszönném!!
Így rá tudnék keresni a ROM-okra, és míg nincs meg a gép, gyakorolgatnék kicsit a PC-n:-)
Köszi elõre is!
Üdv!
Gábor
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
A mail-edre válaszoltam.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Esetleg segít a "lockout" mod is, ebben, ha budapesti vagy, tudok segíteni.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
PHM, küldtem egy privát üzenetet.
A
De minden játszás elõtt ki kell tisztítani!
Én olyankor kiszoktam tisztítani a kazettát és a gépet!
Száraz zsepkendõvel!
Utána szokott mûködni!
Nincs valakinek eladó Nintendo NES-es SUPER Mario 2 DOBOZOSTUL?
PM, vagy emil: borgihun
porki fagyok fállalon
Lenne egy kérdésem!
Van egy Nintendo NES-em és nem indítja el a játékokat.Annyit csinál hogy behoz egy szürke képet és megáll.Mi lehet a baja?
Elõre is kösz:Marci
Nincs valakinek eladó Nintendo NES-es Kirby's Adventure játéka?
E-mailem:[email protected] Ide lehet írni!
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
mert akkor én is ugyanazt a játékot keresem
Tény, hogy sok mai játék õse jelent meg anno NES-en.
Ha már úgyis emuzol, nézd meg a következõket SNES-re:
Super Metroid
GODS
Super pang
Super Marioworld
Mario RPG
Breath of fire 1-2
Zelda, stb.
Ezek mindegyikénél garantált a tartós szórakozás, az átirataik miatt pedig jó befektetés 1 GBA vétele. (Létezik rá NES emu!)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Astérix
Batman-Return of the Joker
Boulder dash
Chip' n Dale-Rescue rangers
Duck tales
Felix the cat
Hook
Konami hyper soccer
Mario is missing!
Noah's ark
Super Mario bros 3
Teenage mutant hero : Turtles II-The arcade game
Tiny toon adventures 2
The Flinstones
The Jetsons-Cogswell's capers
Xevious
Ha jól emlékszem, mind dobozos.
Érdeklõdni priviben lehet.
Hasonló mint a Star Force de annál sokkal pörgõsebb és mindössze még arra emléxem hogy az ûrhajó eleén mindíg betöltödött egy gömb ami egyre nagyobb lett és azzal is lehetett sebezni.
egyszer volt castlevania dobozostul vaterán,1500-ért, de el lúzerkedtem... nemtudom magamnak emgbocsájtani :(
porki fagyok fállalon
Egyébként nice, még jó hogy én Castlevanias vagyok. ^^
ODANÉZZETEKGECIE!!!!!!!!!!!!!!!444444444444444ûûûûû
porki fagyok fállalon
porki fagyok fállalon
Most is újrajátszom, mert szerintem nagyon jól sikerült!!
The Battle of Olympus

ök hiányolják leirásukat, bár igyis boldogok hogy megvana dobozuk
porki fagyok fállalon
porki fagyok fállalon
https://supermario4ever.wordpress.com
sárga kazin jácoittam én is monsters in my pocket-el.. ami batman és robin volt xD
na ma frissültem ;)
porki fagyok fállalon
http://www.youtube.com/watch?v=IuQQMQewb44
Viva La Virus1!!!
Monster in my Pocket sárgakazin volt meg de odabasz, egyik kedvencem volt, NES-es Castlevania 1 meg sztem mai napig a legjobb Castlavenia ami valaha készûlt, csak az angol verzió ne lenne olyna nehéz...:o
Viva La Virus1!!!
papirostul, dobozostul, midnenestül,
igaz német leirás van hozzá de van benne magyar leirás is :O (ami csak 2 ijen lap, de attol még magyar :P)
porki fagyok fállalon
éshogy esetleg csinálnék még ha érdekelne valakit ;)
porki fagyok fállalon
Egyébként van ilyesmire igény szerintem.Tök jó zenéje is van :P
Monsters In my pocket VIDEO
porki fagyok fállalon