NES
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg nem tudja/vagy nem ismeri valaki azt a gémet ahol egy shongoku féle gyerekkel kell mennünk,lehet gördeszkázni,tutajon utazni,repülõt vezetni,egy mászkálós-ugrálós kaland játék és a fõ motivuma a játénak, hogy minden pálya végén le kell gyõznünk egy nagygonoszt akit úgy lehet megölni hogy kártyázni kell vele.Ha neked vannak jobb lapjaid akkor te nyersz és az ellenségnek oda dobhatsz egy dobó cillagot ami le viszi az életét,de ha õ nyer akkor õ dobja a dobocsillagot. Addig kell ezt csinálnotok amíg valaki meg nem hal,és ezután mehetsz a következõ pályára.Sajnos a játék címét már nem tudom de nagyon érdekelne,anno majdnem végig is vittem a gémet.Bocs mindenkinek a hülyemegfogalmazásért,de valaki esetleg nem ismeri ezt a gémet?
Ez a játék egyszerûen FANTASZTIKUS!!! Nem bírom elmondani, hogy mennyire szeretem Kirbyt! A múlt hónapban jártam a Game Parkban, és ott találtam 1000 forintért VADIÚJAN ezt a játékot. Hát, gondoltam, annyira rossz már csak nem lehet, de hogy ennyire meg fogom szeretni a Kirbyt, arra még magam sem gondoltam volna.
https://supermario4ever.wordpress.com
Ez a játék egyszerûen FANTASZTIKUS!!! Nem bírom elmondani, hogy mennyire szeretem Kirbyt! A múlt hónapban jártam a Game Parkban, és ott találtam 1000 forintért VADIÚJAN ezt a játékot. Hát, gondoltam, annyira rossz már csak nem lehet, de hogy ennyire meg fogom szeretni a Kirbyt, arra még magam sem gondoltam volna.
De neked volt igazad a contra 3 már SNES-re volt meg a többi része is,azt véletlenül megkevertem,a Turtles-bõl meg nekem is a 2 tetszik a legjobban az 1-et nem annyira bírom.Sajnos Metroidokat nem szeretem,de Zeldával semmi bajom egyik nagy kedvenc.De remélmem hogy a Nintendo ígéretei szerint letölthetõ lesz az összes NES,SNES,N64 játék Wii-re és úgyanúgy kompatibilis lesz az összes GC játékkal,sajnos már eladtam a GC-met a nagyobb címeket beszereztem rá,végigvittem õket és eladtam a gépet a játékokkal együtt.De ha valóban letölthetõ lesz Wii-n és a neten keresztül az összes NES,SNES játék hát komolyan mondom gyerekek azok a játékok sokkal de sokkal szórakoztatóbbak,ötletesebbek egy mai hiperszuper,gammánál.Nagyon nagy gémek amik NES meg SNES-re elkészültek,és remélem hogy bevezetik Wii-n hogy a régebbi játékokban tudjunk menteni,mert azoknak a játékoknak az egyetlen hibája a mentés hiányossága volt.
Próbáljátok ki az Adventures of Lolo3 játékot. Nagyon jó logikai játék.
na ez a tuti, amugy Contra 2-3-6? nem csak, Contra, Contra Force, meg SUper contra volt?

porki fagyok fállalon
Sztem ezt nézzétek meg emulatorral, nagyon ötletes kis játék.Még GameBoy-on is nagyon jó!!!S lesz DS verzió is úgy tudom.Amolyan logikai-mászkálós.
A boy and his Blob
A boy and his Blob
Nálam is ezek a kedvencek, meg még a Gremlins 2, meg a Ninja Gaiden 3, meg a Turtles 2, meg a Turtles Tournament Fight, és ki nem hagynám a teljes Megaman szériát, 1-6-ig.
Viva La Virus1!!!
Igen, ezek nálam is toppon vannak.
Figyi, próbáljunk cartridge képeket ide beszúrni, jó nézegetni õket. :)
Majd holnap elkezdem.Aztán csatlakozhatnál te is ha úgy gondolod. :)
Figyi, próbáljunk cartridge képeket ide beszúrni, jó nézegetni õket. :)
Majd holnap elkezdem.Aztán csatlakozhatnál te is ha úgy gondolod. :)
Én kedvenc NES játékaim(sajnos nem mindegyikhez tudok képet csatolni):Chip 'N Dale 1-2,WereWolf,Castlevania,Super Mario Bros. 2-3,ZEN,Mortal Kombat,Metal Gear,Batman,Nina Gaiden2,Contra 2-3-6,Turtles,Darkwing Duck,Jungle Beat,Aladdin és még sorolhatnám.:)))
Ne is mondd, éppen ma csináltam egy Famicom A-Z-ig collection-t s immáron zsebembe hordhatom a múltat. :) S nagyon jó játszani a régi jó NES-es játékokkal. :D
Én imádom, s sosem fogom megunni õket.Fõleg most, hogy megtehetem, hogy akármelyikkel játszhatok, így mondhatni az összes létezõ játék fent van. :)
S nagyon jól tudnak ezek kinézni a kis micro-n :)
Én imádom, s sosem fogom megunni õket.Fõleg most, hogy megtehetem, hogy akármelyikkel játszhatok, így mondhatni az összes létezõ játék fent van. :)
S nagyon jól tudnak ezek kinézni a kis micro-n :)
Egyetértek.<#eljen>#eljen>
A világ legjobb konzolja a Nintendo Entertainment System volt.Még egy ilyen gép nem lesz amire ennyire szórakoztató,ötletes,jópofa játékok jöttek ki.Talán a Play Station 1-2 ami feltudja mutatni mind azt amit anno a NES,SNES tett.Ps-en is van pár monumentális cím Gta,MGS,Finaly Fantasy,Gt.De az igai,egyszerû játékot számomra a NES jelentette.Ha a Wii is olyan lenne mint amilyen a NES volt ohh istenem,lemondanék a Ps-rõl.
A világ legjobb konzolja a Nintendo Entertainment System volt.Még egy ilyen gép nem lesz amire ennyire szórakoztató,ötletes,jópofa játékok jöttek ki.Talán a Play Station 1-2 ami feltudja mutatni mind azt amit anno a NES,SNES tett.Ps-en is van pár monumentális cím Gta,MGS,Finaly Fantasy,Gt.De az igai,egyszerû játékot számomra a NES jelentette.Ha a Wii is olyan lenne mint amilyen a NES volt ohh istenem,lemondanék a Ps-rõl.
Ok Rendben.
Borgi: Az Atari 2600 1982-es kiadású, nincsen doboza (ennek ellenére dobozban volt tartva mindvégig, csak nem a sajátjában), de tökéletes állapotban van (sehol egy karc, vagy sérülés).
Borgi: Az Atari 2600 1982-es kiadású, nincsen doboza (ennek ellenére dobozban volt tartva mindvégig, csak nem a sajátjában), de tökéletes állapotban van (sehol egy karc, vagy sérülés).
Powned by Phazon...
Hatezer forint mind az ötért? Ez nagyon jól hangzik. Hú, de kéne. Tudom, hogy sokat kérek, de 100%, hogy megveszem õket, de csak szeptemberre lesz meg a pénz rá, mert már van egy pár rendelésem. Csináljuk azt, hogy persze, nem kell megvárnod, amíg meglesz rá a pénz, de légyszíves jelezd itt, ha elkel valamelyik játék. Elõre is köszönöm a kooperációt ^^
5200-ért a tied mindhárom. Ha a 3 in 1-es is kell, akkor 6000-ért tied mindegyik NES game (SW-t pedig ajcsiba odaadom.)
Powned by Phazon...
Sziasztok,
eladóak az alábbi Nintendo cuccok:
doboz, kézikönyv egyikhez sincs, de a játékok kiváló állapotban vannak:
- The Legend of Zelda NES
- The Legend of Zelda 2: The New Adventures of Link NES
- Super Mario Bros/Tetris/Nintendo World Cup 3 in 1 NES
- Super Mario Bros 2. NES
- Star Wars NES (ez nagyon leharcolt állapotban van, szakadt dobozban-tokban, de mûködik
illetve még:
- Quake 64 N64
- Road Rash 64 N64
- Star Wars: Rogue Squadron N64
árakat direkte nem írok, árajánlatokat várok
ja és még van egy ATARI 2600-asom is gyönyörû állapotban két játékkal (pac-man, atlantis) egy joy-jal, antennakábellel, de adapter nélkül.
eladóak az alábbi Nintendo cuccok:
doboz, kézikönyv egyikhez sincs, de a játékok kiváló állapotban vannak:
- The Legend of Zelda NES
- The Legend of Zelda 2: The New Adventures of Link NES
- Super Mario Bros/Tetris/Nintendo World Cup 3 in 1 NES
- Super Mario Bros 2. NES
- Star Wars NES (ez nagyon leharcolt állapotban van, szakadt dobozban-tokban, de mûködik
illetve még:
- Quake 64 N64
- Road Rash 64 N64
- Star Wars: Rogue Squadron N64
árakat direkte nem írok, árajánlatokat várok
ja és még van egy ATARI 2600-asom is gyönyörû állapotban két játékkal (pac-man, atlantis) egy joy-jal, antennakábellel, de adapter nélkül.
Powned by Phazon...
Hali srácok valami kazi boltot nemtudtok ahonnan még belehet szerezni nintendo játékokat?
Más a régiókódjuk, mivel van PAL TV meg van NTSC TV, a kettõ nem ugyanaz. Ezért különböznek a PAL és az NTSC játékok.
http://en.wikipedia.org/wiki/Contra_Force
ijen császkálós lövöldözõs :$
de ahogy nézem a három Contra kötül egyik sincs Pal-osba.
Deésakkor az Nem Palosat le se futtatja a Pal-os gép? :/
mer itt ahogy nézem a két kérta közt nincs különbség mint mondjuk a snes-nél
ijen császkálós lövöldözõs :$
de ahogy nézem a három Contra kötül egyik sincs Pal-osba.
Deésakkor az Nem Palosat le se futtatja a Pal-os gép? :/
mer itt ahogy nézem a két kérta közt nincs különbség mint mondjuk a snes-nél
porki fagyok fállalon
NES játéknál is ugyanúgy számít. Ne az amerikait nézd, hanem a btiet, vagy a németet
nes kártyáknál számit az pal vagy hogy ntsc?
Contra Force
vagy sose lesz ijenem?! (már az ára miatt sem :$)
Contra Force
vagy sose lesz ijenem?! (már az ára miatt sem :$)
porki fagyok fállalon
Sajnállak. Nekem mindkettõ van, és fantasztikus játékok. De bocsi, nem eladók.
hali! valakinek van elado NES vagy SNES játékai ? fõleg Street fighter vagy mortal kombat érdekelne!! help
idegesitõõõõ?
hát, nekem mondjuk a 2dik pályától fogva nehéz :P
ott van aza kigyó, mi igy kijön a földböl (ilyen csatornába vagy)
és az mindig viszahuzodik és kijön a másik jukbol ha beleütsz,
az mindig csomo éeltemet leveszi :(
hát, nekem mondjuk a 2dik pályától fogva nehéz :P
ott van aza kigyó, mi igy kijön a földböl (ilyen csatornába vagy)
és az mindig viszahuzodik és kijön a másik jukbol ha beleütsz,
az mindig csomo éeltemet leveszi :(
porki fagyok fállalon
Hehe, csak most esett le, hogy ez a rainbow island ez már kijött DS-re :)
Az Ice climber is király.A shadow of the ninja egy picit idegesítõ :)
Az Ice climber is király.A shadow of the ninja egy picit idegesítõ :)
Hehe, köszi szépen ki fogom próbálni õket :)
Most a Snow Brothers teccik nagyon, mert emléxem gyerekkoromban volt ilyen játékgép a közelünkben. :)
Most a Snow Brothers teccik nagyon, mert emléxem gyerekkoromban volt ilyen játékgép a közelünkben. :)
Shadow of the Ninja,
ninja gaiden 1-2-3
contra force
super contra
meg van mégegy kontra. :$
rainbow island
nust&milk
ice climbers
nekem ezek a favoritok :$
(elnézést vmelyik gémtöl ha kihagytam) :$
ninja gaiden 1-2-3
contra force
super contra
meg van mégegy kontra. :$
rainbow island
nust&milk
ice climbers
nekem ezek a favoritok :$
(elnézést vmelyik gémtöl ha kihagytam) :$
porki fagyok fállalon
Bionic Commando
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Köszi, de ezek alap hogy fent vannak. Akkor újrafogalmazom : Tudtok olyan gamékat amik nem annyira híresek s érdemes kipróbálni ill végigtolni õket? :)
Egyébként nagyon király kis cucc ez a DS-re mert pl ha meghalsz egy játékban simán vissza tudod tekerni , így nem kell mentéssel foglalkozni annyira. :D
Egyébként nagyon király kis cucc ez a DS-re mert pl ha meghalsz egy játékban simán vissza tudod tekerni , így nem kell mentéssel foglalkozni annyira. :D
Természetesen: Super MNario Bros, Super Mario Bros. 2, Super Mario Bros. 3, Dr. Mario, Tetriws, Zelda
Végre, vasárnap felkerült a fincsi kis nes emulator a DS-re.Nagyon jó :)
Valaki aki szereti/szerette a nes-t ajánlana játékokat amiket érdemes kipróbálni?
Köszi
Valaki aki szereti/szerette a nes-t ajánlana játékokat amiket érdemes kipróbálni?
Köszi