Volkswagen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wander01
tud valaki mondani nekem valami jo vw buher szervizt? ahol esetleg foglalkoznak chippel, tuninggal, computer hekkeléssel? vagy cluboldalt ahol találok ilyesmit? :))

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

tehát városi használatra azt mondod, hogy inkább 1.4?
Hali! Most olvastam visszább. Én tapasztalatom az, hogy vezettem 1.4es borát 75le az 7-8 litert evett viszont elég lustácska szegény de el lehet vele mászkálni. Vezettem az 1.6os SR-t is annyira nagy külömbséget nem éreztem az én 16V között. Talán nyomatékosabbnak érzõdik?.. Nem tudom. Fogyasztásom az nekem városban 9-11 literig simán felcseng. Vegyesben 9-10. 9 alá nem tudom vinni... Pedig annyira gyorsan nem hajtok. Szerintem elég sokat eszik.. Az erõ megvan benne csak 4000tõl kezd el húzni addig 1.4eshez hasonlítanám.. :) De utána megindul nagyon élvezetes a motor hangja imádom. Ha kérdésetek van írjatok!
Sziasztookkk!

Lenne egy kérdésem amire ha tud valaki valami jó tippet azt szivesen fogadom. Szóval van egy kis borám amibe vettem usa szélességjelzõket természetesen made in China felirattal.. Mind1 a lényeg az, hogy-hogy is rakjam be a díszlécembe..? Szerintetek valami tipp. Természetesen Eu modell a borim szóval valami fúrás faragás lenne a megoldás. De láttam már több autóba pl Golf ba is beszerelve, szóval biztos van valakinek valami tippje.! Elõre is köszönöm! Sziasztok!
wander01
mindegy csak sokat fizessen :D

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01
egy biztos, mint ex-mk4-es, 1.4-et ne. gyenge, ezért pörgeted (normál használatban), ezést sokat eszik (8-10 liter). elõzni borzalmas vele. mindenképpen 1.6, azzal el lehet 7-8 lityoval járni, és kraft is több van benne. hogy a két 1.6 közt mi a különbség passz, az sr valoszinüleg 8 szelepes, vagy korábbi verzió.

Hali,

Most állunk autóvásárlás elõtt, és mindenképpen a Golf mk4 illetve bora vonalon mozognánk. Igazából ami megnehezíti a választást az a motor.

1.4, 1.6sr (101 Le), 1.6 16V (105 Le)

Ezek a lehetõségek adottak, viszont nem vagyok tisztában a fogyasztási adatokkal. Leginkább az SR és a 16 szelepes közti eltérés érdekelne. Remélem tudtok valami okosat mondani. :)

Elõre is köszöntem.
kirol
Nekem is kell ilyen! Milyen biznic kell ehhez?

wander01
ááámen :D ha befut a biznic ez lesz a köv verda :P

milk4
AWD ftw:P

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

wander01
na örülnék ha sikerülne ezt beszurni:

nem gondoltam hogy magyar de 5:09-nél halgassátok meg :) ja és kurvajó hangja van a gépnek :D

http://www.youtube.com/v/_SSNluMYSo4&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

fifi
45-nél vezérmûszíj ill. sprengoló nem hinném hogy kell...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kéne a kontakt, csak az a gond, hogy fehérvári.
Én budapesti vagyok.

kb. 30 éve van VW a családban, nekem már nem VW-m van, de anyukámnak igen, 1.4-es Polo.

Egyetlen egy panaszunk van a VW-re (a lopáson kívül), mégpedig a szerviz.
Sajnos mi még nem találtuk meg a megfelelõ szerelõt.

A 4-es Golfot egy Bosch szervizbe hordtam, az nem volt rossz.
A Polot garanciális szervizre 30k km-rel vittük márkaszervizben, ott 60k-t kértek.
Ez még semmi ahhoz képest, hogy a 45.000 km-es szervizre egy maszek 120k-t kért. Úgy, hogy nem hívott fel elõtte, hogy tényleg akarjuk-e cserélni az ékszíjat, a vezérmûszíjat, és a féktárcsát.

Normális esetben 45.000 km-nél elég szerintem egy olaj-, szûrõ és fékbetétcsere.

Szóval legközelebb, 60.000 km-nél visszamegyünk a Bosch car service-be.

Avanti Roma!

wander01
ezért kell normális szerelõt találni, egyszer :) csak turkálni kell sokáig, én már 7 éve ugyanahhoz az archoz járok. a 4-es golfomat olyan jó állapotban tartotta, hogy mikor eladtam nem hitték el hogy 8 éves (mondjuk én is vigyáztam azért rá de az az utastérre korlátozódik, õ meg a motorteret tartotta rendben, nem is volt sosem gondom vele). gondosan, körültekintõen szerel, tudja mit csinál, ügyel a munkájára, és szívesen jár hozzá az ember. nem mondom hogy nem huzta a szemöldökét a GTI láttán, mert ilyen kevés jár felé, inkább az ilyen elterjedtebb népautók ugye (maszek magánszerelõ), de mikor beállítottam az uj verdával, két héten belül naprakész volt az infókkal :) egyedül ha a DSG-vel lenne gond, akkor kéne a vw-hez mennem, de azonkívûl bármi bajom van szívesen és bizalommal fordulok hozzá. ha kell szívesen megadom a kontaktot de fehérvári :)

Az szokott lenni, hogy a kisebb szerelõ mûhelyekben nem tudják/nem akarják nullázni a szerviz kijelzõt, ezért mindig bejelez.
Akkor is, ha nem aktuális a szerviz.
A márkaszervizben persze megcsinálják, de ott tényleg a gatyádat is kifizeted.

Avanti Roma!

wander01
nemtom ki gányolta de szerelõre gondoltam... nemcsak egy van

kirol
Nem. Kizárt, hogy oda elvigyem. A legutóbbi mûvük 45k-mba fájt, mert túlállították a fényszóró motort a vizsgán és tönkrement rá 1 hétre, mivel folyamatosan küszködött, de ugye bentre nem hallottad.

wander01
nem lehet hogy esedékes a szervíz és el kéne rá menni?

kirol
A szervíz kijelzõjét, a kis kulcsot hogyan is lehet eltüntetni?

Nyomva tartom a km nullázót és ráadom a gyújtást, majd mi? Elfelejtettem és most megint elõjött.

Sziasztok!

Van egy Bora 1,4 benzines autóm... Szeretném kicserélni benne a kartergáz szûrõt... Tudd valaki jó helyet, ahol jó áron betudnék szerezni egyet, Budapesten.
Segítséget köszönöm <#worship><#worship><#worship><#worship>

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

Elindult egy új fórum Ez a fórum a szerelõk és gépjármû tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjármûvel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelõk válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát! HA egy autótípust nem találsz csak nyiss egy új témát! És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítõk! Mindezt teljesen ingyen ingyen! Mindenki figyelmébe ajánlom! Mindenkit várunk!

www.carden.eu
Harly18

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Szia! Az a különbség h az egyik HD képminõségû, a másik nem, és igen, van benne GPS vevõ, de sd kártyán fogadja a navigációs szoftvert, de a nem tartozik a csomagba, és azt nálunk nem lehet beszerezni, de sok helyen meg lehet venni hozzá a szoftvert, és a kártyát is!

Üdv, Hopi!
wander01
ez akár reklám akár nem engem érdekel, mi a különbség a CASKA VOLKSWAGEN HD MULTIMÉDIA+GPS olcsobb és drágább verzioja között, illetve gps vevõ van-e benne?

Sziasztok!

Alpine, Pioneer, Blaupunkt, JVC fejegységek jó áron!!! Továbbá erõsítõk, mélyládák, hangszórók, xenon, tolatóradar, navi, stb.

CASKA autóspecifikus multimédia állomások most bevezetõ áron!

www.zselehifi.hu
wander01
ja igen, van így most 4 eladó tökéletes állapotú gyári fekete acélfelnim, gyári dísztárcsákkal, golf4-re vagy akármire ami 5x100-as osztású, 45-ért adom az egész pakkot, ha valakit érdekel :)

wander01
na mindegy, ilyen lett a téli konfekció :D

wander01
nekem olyan kérdésem lenne, hogy tud nekem valaki képet mutatni a golf VI. replica nevû felnijérõl? elvileg valami fekete színû valamilyen de semmi infót nem találtam, se képet... fontos lenne :S

Van itt közületek passat cc je 2.0tdi? ha igen milyen tapasztalatok vannak vele?

kirol
Azt vettem észre valamelyik nap, hogy fura hangot hallok a motorházból.
Kiderült, hogy bal elsõ lámpa állító motor csinálja ezt. Nem tudja mozgatni az lámpát, csak furcsa nyekergõ hangot ad.

Ez most elromlott, vagy csak kiakadt, vagy mi lett vele?
Drága egy ilyen motor?
(VW Polo 2003-as körlámpás)

Gabor1990
Hibátlan állapotú Passat:O 150e-t bõven megér, ennyiért a rohadó egyes golfokat adják, meg a biztosítás is bagó lehet. Kár, hogy nincs ennyi pénzem:D:S

Gabor1990
Jó képek, egy pár napot eltudnék tölteni ezekben a múzeumokban.:)

RATCUSTOM
VW és egyéb múzeumról a képek :)
katt

Alap sharan gebasz! szereltesd ki, tisztíttasd ki egy elektro szakemberrel azt jó lesz. (ha régebbi széria lenne akkor meg berohadt volna de az is javítható) semmiképp se cseréltesd ki a motrokat.

de még mindig jobb neked mint nekem. A sharan highlineomrol valaki napközben a parkolóban kiszerelte az ablaktörlõket :D Meg a mozgató motrokat is kilopta belõle LOL :D

Egyik ismimnek van egy Sharanja. 2004es.

Tegnap megálltak az ablaktörlõi. Szerintetek mi lehet vele? A bal oldali 10centit feljön aztán szépen visszaereszkedik, ennyi történik.

milk4
#2892,#2891:OM NOM NOM NOM NOM

Gabor1990

Gabor1990

neevous
Nem eszeretném megtapasztalni, hogy milyen egy ilyennel fejreállni:]

milk4
Fincsi napszúrást lehet benne kapni az biztos:D

RATCUSTOM
uhh, szép... :)
23 ablakos T1 faldtach tetõvel <#szeret>
jó panoráma van benne :D

Gabor1990

Magnumrolcsi
Tegnap vett ismerõs egy VW Passat Variant-ot, 1995-ös. Benzin/gáz üzemû. Ukrán közelében vettük így nem tagadták, hogy tekerve volt a km óra, benzint hoztak vele(100l-es tank), meg c!g!t. :) Májusban volt mûszakin, elõtte lett felújítva a motor, és a gázt is vizsgáztatták(?). 260e lett ráköltve vizsgával együtt. 300e volt, de költeni kell még rá pár tízest. Szerelõvel voltunk, átnézte és azt mondta egész jó(Õ vezette hazafele). Mivel sokat lesz használva jó választás volt.
Hát kíváncsi leszek. :)

RATCUSTOM
Sziasztok!
Szombaton indulok múzeumlátogatási körútra. :D
Wolfsburgi VW, ingolstadti Audi, stuttgarti Porsche, Mercedes és talán sinsheimi múzeum.
A képeket majd feltöltöm valahova! :)
És ha valaki tud bármelyik múzeumról egy listát, hogy milyen autók vannak ott, azt megköszönném. :)

Hali! Hát ja jólenne, csak nem találok ithon usa lámpát.. ebay on van egy pár de, nemtudom, hogy mennyibe jönne le pl az usa-bol.. Biztos nem olcsó.. Ma voltam érdeklõdni lámpák után és hát nem bíztattak.. :D De viszont szélességjelzõt díszléccel találtam, csak a díszléc 30.000e +5.500ft/db a szélességjelzõ, szóval 41.000ft ból lehetne gyári szélességjelzõm.. Szóval szerintem majd egy ügyes karosszériásra fogom bízni a díszlécemet, hogy mûtse bele szépen a szélességjelzõt.. :D
A lámpával kapcs meg ha minden kötél szakad akkor befestem a búrát ha találok olyan szint.. De azis lehet, hogy kikevertetem.. Nemtudom, hogy mi lehet a szinkódja.. :D
milk4
Szerintem könnyebb ha veszel USA-s lámpát és a mostanit meg eladod és talán "ingyen" veszed az USA-s lámpát.

Sziasztok!
A kis borámat szeretném most egy pár dologgal feldobni és segítségeteket kérném. Mint tudjuk a bora usa ban Jetta (2001-es rõl van szó) és az usa modellben a helyzetjelzõ elõl a index búrában van benne. Na most ha én szeretném megcsinálni ugyan úgy az én eu-s modellemmel szerintetek, hogy tegyem? Nézegetem már régóta és úgylátom h az usa modellnek bevan festve kadmiumsárgára az index lámpa, gondolkoztam h megcsinálom énis úgy, hogy befestem kap szépen egy olyan izzót mint a hátsó lámpákban van az a két száras és átkötöm a helyzetjelzõt rá. Szerintetek megoldható és jólenne úgy? Várom a javaslatokat.
Usa modell:

EU modell:
Volkswagen Bora
http://kobcenti.hu/index.php?option=com_ezautos&Itemid=&task=detail&id=89
Sziasztok!

Valaki le tudná nekem írni, hogyan tudom kulturáltan leszedni a kárpitot egy Volkswagen POLO hátsó ajtajáról (max: 7 éves)?

A segítségeteket elõre is köszönöm!