Mennyibe van a barátnõd ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és emellett akkor is érezni kell hogy szeret ha nem is mondja..:)
xD
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
Phat: okés, de annyit tudj, hogy az egyetlen amiben nem nagyon osztozkodok, az a fagyi :D
Nem azt kell nézni mit kapsz, hanem a szándékot...végülis nem mindenki teheti meg hogy ilyen-olyan hiper-szuper ajándékot vegyen....
nekem az is elég ha simán mondja hogy Boldog szülinapot/névnapot/akármi, Szeretlek...:)
Én már ennyitõl is boldog vagyok ha látom rajta hogy õszíntén mondja és nem csak azért mert mit tom én...:)
xD
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
nem kell toronyóra láncostól, <#idiota>#idiota>
xD
Egyszer kéne csak megérteni, hogy nem pénz, meg rengeteg ajándék kell a nõknek, hanem egyszerû de nagyszerû ötletek :P Pölö venni a lánynak egy doboz fagyit <#idiota>#idiota>
Hát egybõl mindenki hogy nem normális...jó szép meg kedves tõle, de akkor is ennyi pénzt kiadni...:S én kicsit kellemetlenül éreztem volna magam hogyha ennyi pénzt költenek rám...:S örültem volna neki rettentõen meg hálás lettem volna érte, de sztem 1 szál egyszerû rózsa is megtette volna..:) részemrõl..:)
xD
Ramadamammy rapidrandi
Ez most így hírtelen nem esik le.
Ramadamammy rapidrandi
on:
Neked volt már pénzes pasid?:)
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
(õszintén elmondom ,hogy így nem is akarok )
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
viszont az a lány ,aki ilyet vár el azt a pénz érdekli és nem az érzelem úgy is mondhatnám ,hogy számító picsa az olyan ...
Ramadamammy rapidrandi
...
ha hosszunak, akkor a hazassag utan ugy is lenyulja a fizutokat, tehat semmi sopanka. akkor mar nektek ugy se lessz szuksegetek penzre - egy sorre meg kaptok, de haverokkal buli csak kilencig, othon teljesitmen...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ramadamammy rapidrandi