Mennyibe van a barátnõd ?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brigicsaj
ja, oké..:DD

xD

Brigicsaj
persze, nem kellenek az üres szavak, de én is írtam hogy ha tényleg igaz és látom a szemén hogy õszíntén mondja teljes szívébõl, akkor az nagyon jó....
és emellett akkor is érezni kell hogy szeret ha nem is mondja..:)

xD

GabcsiManó
ne válogass, inkább fogadjuk imába a fagyi feltalálójának nevét :))))

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

Brigicsaj
Carte D'Orban én a karamellásat, vagy a sztracsisat szeretem..:))

xD

GabcsiManó
mit nekem szavak, érezzem, ne tudjam hogy szeret valaki :D

Phat: okés, de annyit tudj, hogy az egyetlen amiben nem nagyon osztozkodok, az a fagyi :D

egy Carte D'Or Rákóczi-túrósban kiegyezhetünk :))

Brigicsaj
:DDDD jaja....még ha nincs is hangja..:D
Nem azt kell nézni mit kapsz, hanem a szándékot...végülis nem mindenki teheti meg hogy ilyen-olyan hiper-szuper ajándékot vegyen....
nekem az is elég ha simán mondja hogy Boldog szülinapot/névnapot/akármi, Szeretlek...:)
Én már ennyitõl is boldog vagyok ha látom rajta hogy õszíntén mondja és nem csak azért mert mit tom én...:)

xD

GabcsiManó
<#eljen>ezt mondom én is... még az is tökéletes szülinapi ajándék ha elémáll, fog egy gyertyát a kezébe aztán énekel :D legalább jókedvem lesz...

GabcsiManó
<#nevetes1> mindegy, csak fagyi legyen :D

Balazs15
30-300 ezeeer liiiterr

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

hmm..melyik a kedvenc fagyid ? ;-))

Brigicsaj
nem kell rengeteg ajándék, hanem csak mondjuk év fordulóra szülinap-névnap és akkor is vmi tök egyszerû vmi, és nem is kell feltétlenül vmit venni, hanem mondjuk elhívni egyett akárhova ebédelni, vacsizni, tom is én....:)
nem kell toronyóra láncostól, <#idiota>

xD

Brigicsaj
jaja..:)sokkal jobban lehet örülni véleményem szerint az egyszerû dolgoknak....:)

xD

Brigicsaj
jaja....:)

xD

GabcsiManó
"Egy szál rózsa többet mondd minden szónál" :)
Egyszer kéne csak megérteni, hogy nem pénz, meg rengeteg ajándék kell a nõknek, hanem egyszerû de nagyszerû ötletek :P Pölö venni a lánynak egy doboz fagyit <#idiota>

Ezt én se értem soha. :S Minek ilyen sok pénzt kiadni rózsákért? Elég lenne egy szál is, vagy mondjuk meghívhatná kajálni egy pizzériába. Az százszor többet ér, mint ennyi virág.

gondolj bele fizette volna az interneted is, semmi meló..egész nap itt lehettél volna velünk! :))

22ezer forint aztán napról napra szépen elhervadt! :DD

Brigicsaj
jujj tegnap mondta osztálytársam, hogy bnõjének elsõ évfordulóra 9 szál rózsát vett 22 ezer forintért.....vmi afrikai rózsát csomó bisz-basszal....
Hát egybõl mindenki hogy nem normális...jó szép meg kedves tõle, de akkor is ennyi pénzt kiadni...:S én kicsit kellemetlenül éreztem volna magam hogyha ennyi pénzt költenek rám...:S örültem volna neki rettentõen meg hálás lettem volna érte, de sztem 1 szál egyszerû rózsa is megtette volna..:) részemrõl..:)

xD

krisztike
a beszélgetéseinkbõl sztem tudod ,hogy én nem a pénzt nézem .

akkor nem sodrok

Ramadamammy rapidrandi

Leesett.

"...talán nem kéne annyit legelni?"

Ez most így hírtelen nem esik le.

pedig nem is kellett volna dolgoznod...szegény bácsi

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
volt (nagyon pénzes ) el is vett volna de nekem inkább 1 olyan ,mint én csóró kellett

meg,de nincs semi utóhatása!mondtam már,hogy leestem a fáról?

on:
Neked volt már pénzes pasid?:)

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
és megütötted a fejed ?

leestem a fáról

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
halljuk akkor mi volt ?

ááá,éééén,dehogy!!!

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
Te próbáltad már ?

krisztike
még nem legeltem és ezért nem is járhattam a fellegekben ...
(õszintén elmondom ,hogy így nem is akarok )

még nem próbáltad?

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
ha TE mondod ...

krisztike
hát az biztos ...:)

Nem milliárdos,hanem fellegekben jár...talán nem kéne annyit legelni?

Ramadamammy rapidrandi

az is meglepõte volna,ha egy 30 éves Trabival odaállít...

Ramadamammy rapidrandi

Tényleg, most jut eszembe, hogy mindez Amerikában történt, akkor nem is annyira menõ.<#vigyor3><#hehe><#ravasz1>

krisztike
ezt nem a nõ találta ki ,hanem a 'CSOCSO' szánta meglepiként ...
viszont az a lány ,aki ilyet vár el azt a pénz érdekli és nem az érzelem úgy is mondhatnám ,hogy számító picsa az olyan ...

Ezt én is már megkérdeztem magamtól. Biztos, valami milliárdos bébi lehet, akit nem lehet ám akárhova elvinni...

milyen nõ az,akit ezzel lehet hódítani?

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
ez így van ...:)

krisztike
nem

krisztike
hát ezt nem néztem volna ki belõled de bizti nagyon szereted azt a lányt és ez nagyon aranyos volt tõled - minden elismerésem .

zakika
na kozgazdaszok: ha attol fugg rovidlejaratu vagy hosszulejaratu befektetesnek veszitek
...
ha hosszunak, akkor a hazassag utan ugy is lenyulja a fizutokat, tehat semmi sopanka. akkor mar nektek ugy se lessz szuksegetek penzre - egy sorre meg kaptok, de haverokkal buli csak kilencig, othon teljesitmen...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

OrioN the S
<#vigyor3><#eljen> azéezjó

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

CSOCSO
kibereltem egy jaguart.... 30 ezer ft.. ( ez a kedvence) elvittem egy etterembe kicsivel kevesebb mint 30 ezer) nah mindezt azert mert egy eve jottunk ossze
OrioN the S
csak 5rongy óócsóóó

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

igen,ha igazi...

Ramadamammy rapidrandi

szép dolog adni és kapni! ;-)