Mennyibe van a barátnõd ?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mennyibe kerül??????? Nem tudjátok hogy az igazi élmény megfizethetetlen............ :D :D :D
buzivagy? :Oo :*

krisztike
meglepõ de szinte semmiben - szabadidõmben 1 kicsit -de inkább õ az ,aki ad és tény és való mindig megtud lepni valami hülyeséggel ...

van olyan

Ramadamammy rapidrandi

ték

a legtöbb :)

nem mindegyik
Lehet, de megéri :)

bens
nehéz ilyen normálisat találni.

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

Brigicsaj
nem azt írtam hogy mindegyik, hanem a normális...;))

xD

cement
nem mindig sajnos (sajat tapasztalatbol beszel)

respect to the man in the ice cream van

kinõtt a mûfütyikbõl :)

Ramadamammy rapidrandi

Brigicsaj
jajaja..:)

xD

És még lehet hogy õ nem is a földkerekség legnagyobb picsája, a ferrarijával :) ehhez képest 1 parfüm, 1 vacsora, egy blúz, ilyesmik egész elviselhetõek :)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Brigicsaj
jah értem..:DD

xD

Sejtettem hogy valami luxussztárhírespics@ :DDD el is moralizáltunk rajta.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Brigicsaj
:DDDDD még is eddig pár hsz keresztül róla beszéltél, és nem tod ki az? :DDD

xD

Õszinte legyek: fogalmam sincs ki az :) remélem nem alapmûveltség :DDD

Brigicsaj
én sosem vok hálátlan, sõtt...:DD bár én eleve nem kérem hogy ezt-azt vegye meg mert kell...:DDD

xD

Meg hát:)) Ez van nagyon szeretjük õket ha hálátlanok akkor is

Páris Hilton akkor se kéne ha lakatlan szigeten találkoznék vele...brrr undorító az a nõ

Brigicsaj
Meg nem hinném hogy pont egy ilyen bulimiás, nagyképû ribanc kéne mint Paris Hilton.....úúú hogy ki nem állhatom az a csajt is, tv-ben láttam hogy kiadott vmi könyvet magáról, hogy miben jobb õ mint más, mondjuk aki olvassa a könyvet......és olvastak fel belõle egy-két dolgot, nagyon szánalmas....:S

xD

Brigicsaj
egy norm nõ, meghálálja, vhogy..:)))

xD

Mint üveggolyót, megkapom :D
Najó, megmondom az õszintét: Kicsit túlsúlyos és türhõ vagyok Hilton kisasszonyhoz :) szal ezt bebukta:DDD viszont érezhetem úgy hogy évi 250 millió virtuális HUF-ot spórolok csecsebecsékre :DD

óó..ha nagyon akarod, a távolság mint akadály leküzdhetõ <#idiota>

Egy okból nem lehetek kizárólag a barátja: messze lakik :DDDDD

majd ha Paris kisasszony barátjai leszünk, akkor esetleg :DD

Az hogy én vagy te mit szeretnénk, az mikor lesz benne? :)))

a minap volt vmilyen híradásban, hogy Paris Hilton az idén egy piros ferrarit szeretne szülinapjára. <#idiota>

De a legjobb befektetés is:))

Brigicsaj
az biztos...:)

xD

Kérdés, mi a jobb: a luxusbarátnõ aki sportkocsit meg százezreket kíván napota, vagy az "amerikai" barátnõ, aki karácsonyonként kap egy jobbkezes kesztyût :DDD az igazság az hogy örülök, hogy normális, földhözragadt asszonyt fogtam ki magamnak 5 éve. Sportkocsim úgyse lesz soha:) de szeretve vagyok meg minden.

A barátnõ a legdrágább hobby:)

Brigicsaj
hát a rosszabbik fajta arra..:D

xD

rvn
rengetegbe...de lehet h még annál is többe!

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

bens
a nõk a belsõ érteékekre buknak igazán. pl bõrülés, hifi, sportkormány...

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

Attól függ honnan vesszük. Jelenleg én tartom el, viszont nem kér sokat. :)
kacsa1982
nem kevésbe van

Dobnád,ha kiderülne,megcsalt?

Sztem ez Bill Gates lánykori képe!

Ramadamammy rapidrandi

Brigicsaj
<#eljen><#vigyor>

xD

Meg egy kocka sör a csomagtérben. :]

<#vigyor>

Brigicsaj
<#idiota> azzzz!!!! meg kockás ûléshuzatok..:DDD

xD

és a visszapillantó tükrön van plüss dobókockád ? <#idiota>

Brigicsaj
<#vigyor><#idiota>

xD

Brigicsaj
meg én is...<#vigyor>

xD

Éppen csak egy leheletnyit. És csak véletlenül van kocka Ladám is.

tehát még én is <#vigyor>

Brigicsaj
mondom összevágták, még egy hülye is észreveszi...:D

xD

debéna..a nõknek nincs ádámcsutkájuk! <#idiota>