FIAT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Más: egyik ismerõsöm most vett egy 3 éves Scenicet, 130ezer kilóméterrel.. A marha..ki is derült, hogy hengerfejes =(
Persze, olyan Toyotával meg én találkoztam, ami bekrepált, te biztos nem... Több 10 ezer autó van a kezeid között, ki vagy te, hogy amivel te nem találkozol, az nem is létezhet?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
BRAVO, BRAVA 1995-2001 7.4
CIVIC 1995-2001 8.3
MAZDA 2 2003- 7.6
ASTRA 1991-2002 7.4
FOCUS 1998-2004 7.9
GALANT 1992-1996 7.6
SWIFT 1989-2003 7.8
Ezen a kuplungcsere 150ezernél jött el. Fogyasztása sehol sincs 10 felett. Vegyesen kb 8 liter, ha nagyon finom vagyok, vagy csak országúti, akkor kevesebb.
Amit eddig bütykölni kellett rajta: elsõ futómû kisebb alkatrészei, fékbetét, fel kellett tölteni a klímát. Ami még várat magára az a négy kilincs cseréje.. Ja igen, meg cseréltem izzót is párszor..
Sok sikert a regisztrációhoz és a böngészéshez!
Fabbrica Italiana Autombili Torino
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Tehát a városi 8.0 és 8.5 között van de hozzáteszem hogy nem is szoktam neki taposni! Mikor megvettem akkor tapostm is meg nem is és ugy 9.0 és 9.5 volt! Szerintem városon kivül olyan 7.0 és 7.5 között lehet valahol!
Ilyenkor télen valamivel több
Mariska elött trabim volt azt is szerettem de az idõ eljárt felette:(
A Trabcseket megtaláljátok a "Trabant és egyéb 2 ütemûek" fórumban a #96-os hozzászólás alatt!
1.6, 1.8 vagy 2.0?
--->>>

Teljesen jó cucc, de ezt fiat babakék színt lassan elfelejthetnék..
És nagyon szépen kérek mindenkit ne pont az olaszokat vádoljuk koppintással formatervezés területén.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
nekem is lenne 1 kérdésem :)
Fiat 128 3p / Berlinetta 1978 1116ccm AC5.000 javítási útmutatót honnan lehetne letölteni? (Autodata nem elég...) sehol nem találtam sajnos.
köszi
Segítséget szeretnék kérni. Eladnám 1987-es gyártmányú, 5 ajtós Fiat Uno gépkocsimat. Az autó 1116 ccm-es, benzinüzemû. A kérdésem: mennyiért lehetne eladni friss vizsgával?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat
Mintha olyasmit hallottam volna, hogy vissza fogják tenni a turbós mocit a Puntóba.
Az Abarth Stilo nagyon durván néz ki, nekem nagyon tetszik. Csak éppen nem megy úgy, ahogy a Turbo i.e. vagy a Punto HGT. Szerintem mind a kettõ legyorsulja. Utána kénem számolnom, hogy mennyi a LE/kg viszony.
HGT-t listán nem találsz, de asszem rendelésre hoznak a szalonok.
Ingyenes regisztráció és bejelentkezés után picit lejjebb srollozva a hírek között találsz egy beszámolót a magyarországi sajtóbemutatójáról.
Szerintem egy kellemes családi autó, ami megéri az árát. Az eleje és a belseje egyértelmûen szebb, mint az elõdé, a futómû nem annyira billegõs, de így sem nagyon szabad virgonckodni vele, a motorra azt mondanám, hogy kellemes, nem valami izmos, ehhez az autóhoz abszolút illik. A csomagtartó tényleg óriási.
Olyan embernek való kocsi, aki már kinõtt a fiatalkori menõzési vágyból és autót azért vesz, hogy a családját A-ból B pontba szállítsa, mindezt kedvezõ áron, alacsony fogyasztás mellett (az új egynégyes nyolcszelepes kevesebbet eszik, mint az elõd egykettes 16 szelepese).
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB