FIAT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat
Nekem 12 éve Fiat-om van. És nagyon jó autó. Csak azok szidják, akiknek nem volt vele tapasztalatuk, és hallották a szomszéd ismerõsének az anyósától, hogy milyen szar...
Elõször egy Uno Turbo i.e. volt a tulajdonomban. A mai napig sajnálom azt a gépet. Iszonyat szép volt és ment mint állat.
Manapság egy Punto HGT-t hajtok. Soha semmi baja nem volt.
Fiat rulez!!!!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Meg az ugye nem esett szét, és ment 180at!!! <#ravasz1>#ravasz1>
én multijetet akartam venni (abból is a 4*4-et), de egy igen kedvezõ akció miatt kénytelen voltam megbékélni a benzinessel (az akció a készletre vonatkozott és multijet nem volt).
Most várom, hogy átvehessem jövõhéten, remélem az a sok jó amit írtak és mondtak róla az beigazolódik. ahogy nézegettem, az egyetlen ami a multijetet felülmulja fogyasztásban és árban a toyota aygo, csak az kissé csúnya jószág sztem.
lehet itt persze hõbörögni nyilván ferrari meg maserati vagy akár egy jobb széria autóval de ott nem csak a megbízhatóságot fizettetik ki veled, hanem az értelme nincs luxust is. nemmondom azért az is kell persze egy kicsi mert pl dacia logant az életbe nem vennék, bár lehet, hogy annyira nem szar mint ahogy kinéz akár benntrõl akár kintrõl.
szóval jövõhéten többet tudok mondani pandailag addig se keserítsetek olyanokkal, hogy a fiat az szar pls. htx! :)
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Fõleg mifelénk, ahol minden második utcában ott figyel a 30as tábla, és nem a gyalogosforgalom miatt.. Az egész várost offroad-nak kéne nyilvánítani.. SoPrOn 4evah
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nézz utánna a dizelmotorok fejlesztésénél ki volt uttörõ és nézd meg ma a kis kategóriába ki gyártja a legjobb dizel motort, valamint kinek lesz az idén 1.9L - ben 180 Le dizel motorja szériába !
Astra Td
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
vmelyik nap olyat kersztbeálltam vele az aszfaltut közepén mint a diszno...
frankon önállositotta magát a járgány...
mondjuk 0%-os gumikkal és szar féligkész futomüvel....
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Lada forever. Hogy ON-ok is legyünk, a 124-es Fiat (abból lett az ezerkecsó a Zsiguli) Év Autója is volt, ha jól tudom, '72-ben. Ilyenkor télen a legkirályabb járgányok egyike :)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Fiat Barcheta,cope nekem pl nagyon bejön.Az új Punto meg eszméletlen jó:) Maserati GT elejével:)) Egyébként én inkább a fiat konszern más márkáit szeretem ;) (Alfa Romeo,Ferrari,Lancia,Maserati)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Alig hiszem, eddig a FIAT volt a legalja, most talán a Seat Ibiza az.
Tapasztalatból, egy FIAT Regatta 1.7 diesel volt a panasz tárgya.<#vigyor2>#vigyor2>
..szeretlek, csak nem nagyon....
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!