Disciples III: Renaissance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, ezt is lehet majd úgy játszani (hotseat)<#circling>#circling>
1 kérdésem lenne: ezt lehet 1 gépen 2-en játszani mint a heroes-t?
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Én csak a demót tolom, így nem tudok sokmindent írni! Sztem a játéknak vannak negatívumai, de pozitívumai is! Pozitívum sztem pl, hogy a birodalmi egységek sztem jobban néznek ki, mint a 2-ben, és az elfek is, viszont a démonoknál a varázslók nem lettek elég "démonosok". Negatívum, hogy hiányzik a 2 legjobb faj: az élõholtak, és a törpök!<#szomoru1>#szomoru1> Pedig megnéztem vna, hogy mienné csinálják meg a törpöket. Am sztetek lesz kiegészítése a játéknak? mert akk abba belerakhatnák a hiányzó 2 fajt! Még annyi, h vki nem tudja esetleg, h mikorra várhartó a játék magyarországra? csumi
Disciples III 1.06.2 Changes
* Fixed: "Original Disc not Found" error on startup with US retail discs
* Fixed issue with arena interface skill icons unintentionally disappearing
* "Extra Attack" skill no longer grants a second attack or action while covering
* The game is now saved into the user's folder My Documents/My Games/Disciples III, allowing for users without Administrator rights to more easily save their games. Current saves will automatically be moved to the new folder
* Dexterity boosting potions now work correctly
* Pressing the "Quick Combat" button again allows players to halt a current Quick Combat battle
* Unit information during auto-combat will no longer be displayed
* Removed the ability to use skills, defenses or engage in combat while currently moving on the battle arena
* Issue fixed: melee units that approach targets but did not attack
* Issue fixed: on the hero management screen, the hero properties button was blocked, but not grayed out
* Issue fixed: in the "Hire" interface, the unit skills were not displayed in the unit information window
* Button "Disband Unit" now works similarly to the "Heal" button – first the unit is selected, and then the Disband button can be pressed
Hotseat Mode Fixes
* Issue fixed: inventory of the defending party could not be opened in Hotseat mode.
* Issue fixed: In Hotseat mode, when the defending party is victorious, "Defeat" is mistakenly displayed, and "Victory" is displayed if the attacker has won
* The Hotseat options have been fixed
* Fixed: defending side could not use skills in hotseat mode.
* Issue Fixed: The display of fog of war after using Alt+Tab
* Fixed: if one player has researched a spell, no other players could research spells during the same turn
* Fixed: if a map is restarted in hotseat mode, spell research is unavailable during the first turn
* Units will no longer gain experience while moving on the map
* The city guardian in a town can no longer be swapped with a unit in the visiting hero's party
1.06.1 changes included in the patch:
* Fixed: user can no longer control enemy cities
* Fixed: in the tutorial player is able to enter town which is not his yet
* Resolved various achievement issues
* Fixed: loading screen not in full screen on large monitors with 16:10 aspect ratio
* Fixed: several skills descriptions
* Fixed: several text spills in info boxes
False: hot seatet meg sosem próbáltam discipleben de sztem az bug, ha meg nem akkor elcseszték.
ps: ne gyertek azzal hogy jászam single-t,nem játszom,se ezzel,se mással
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Egy tipp a démonokhoz a fõhösnek van olyan skillje, hogy paralyze ami eszméletlen hasznos, a sárkányokra, guard postokra, sõt még a fõvárosok õrzõire is hat a paralyze, ha a hõsnek magasabb az initiativja mint 50 akkor ezeket úgy lelehet gyõzni, hogy megsem sebeznek<#zavart1>#zavart1>.
Újabb érdekes bug, többször is van olyan, hogy a harcmezõn eltünnek az egységek vagy a hõs, meg nálam a hangbeállitásoknál a környezeti hangokat állandóan magától lehalkitja a játék.<#circling>#circling>
igazad van, csak én nem gondoltam át alaposan.Valóban, a "homokórával" számolt kör sokkal hatékonyabb, mint a csaták egy-egy köre.Még egyszer kösz a tanácsot.Egyébként Te már egyéb oldalakon is jó tippeket adtál, ha jól emlékszem, pl. az Armored Princes-nél és a Drakensang-nál.Ugye?<#wave>#wave>
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Igazából a varázslók ideiglenes 50-es stat növelésén túl én csak a permanens hatású italokat használtam, természetesen a hõsömön. Jó is volt mikor az utolsó pályákra az adott kampány fõhõse már immunis volt a normál sebzésekre (+10-es páncél lötyik), a kezdeményezése messze lekörözte bárkiét (initiative javító lötyi), dexterity és agility italok miatt a kritikus esélye alaposan megnõtt és nehezeben is találták el, míg a Hp növelõ lötty hatása ugye önmagáért beszél. A többi italt, ami nem permanens hatású volt, inkább eladtam. Stat javításra úgyis voltak varázslatok amik térkép módban használva ugyanúgy 3 körig nyújtották a bonuszokat mindenkinek a csapatban, ellentétben az italokkal amik csak egy személyre/lényre hatottak.
Mikor az adott kampányban jelen volt Inoel akkor természetesen õt is tápoltam permanens löttyökkel (elsõsorban a varázserõ növelõvel, de kapott a kislány kezdeményezést és páncélzatot növelõ végleges hatású italkát is).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
gondolom, térkép módban is csak közvetlenül csata elõtt használod a potikat, nem akkor, amikor csak felderíted a map-ot?Mellesleg véleményem szerint épp csata közben lenne értelme a potik, buffok használatának, amikor már látom, mire van szükségem?A rúnák viszont csata közben is mûködnek.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Másik dolog lehet csak álmegfigyelés, de a gépnek jóval többször van critical ütése és én többször is ütéshibát vétek ellenük, eddigi legjobb amikor a 18as hössel meg 2 defender of faithel 6ot hibáztam egymásután zsinorban egy heirophanton, pedig nem volt rajta semmi olyan ami ezt eredményezné.
Azt is a 4. pályán tapasztaltam elõször, hogy eszméletlen sokat kell várni mire a gép lép, plussz egy csomót tölt utána meg akad a hang aztán egyszer csak megjavul.
Amúgy tetszik a játék, engem megvett, jobb mint a 2. rész.
Mi ennek az oka, mert az italok leírásából nem igazán derül ki, hogy kinek adható, kinek nem?
Azért az klassz, hogy a mellékküldit az északkeleti részen kaptam, a párbeszéd szerinti "közeli" fa pedig a világvégén, a délkeleti csücsökben volt.<#falbav>#falbav>
Egyébként elõfordul olyan eset is, hogy a nyersanyaghelyek elfoglalásával megnyílik az elõtte zárt út.
Azt tudom, hogy azon a pályán természetesen nem tudsz egyenes útvonalon eljutni a templomig, a térkép bal felsõ területe felé kell menni, utána jobbra.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ami furcsa: Démon race -nél, varázsló: kõvéválltoztatás területi, transform nem?
6.kampány Empire.Lambertnek el kellene jutnia a Ruined Temple-be.Másodlagos küldetése, hogy egy gyûrût átadjon valakinek, aki egy közeli tölgyfában él, a nem messze található szurdokban.Amíg nem adom át a gyûrût, ami már rég nálam van, addig nem tudok átjutni az északi területre.
Na most, se a tölgyfát nem találom, se másik utat felfelé.A Legions Capitalt már legyõztem.Merre tovább?!
Nem használtam egyszer sem tolvajt (minek fejlesszek másik hõst ha csak elveszi a XP mennyiséget a saját csaptom és hõsöm elõl?). A képességei használatához nem elég ha ki van fejlesztve a képesség neki, fel kell húzni a guild-ot is a városodban. Utána mûködnek a lopkodási és egyéb trükkjei.
Tutilevi:
Nem bug a támadó elf csoportok jelenléte az elsõ Empire pályán. Bizonyos idõközönként felbukkannak. Ha sietsz akkor nem fogsz beléjük botlani, legfeljebb csak a guardian-jeidet fogja zaklatni a portyázó csapatuk.
így mindjárt más a helyzet. amúgy szerintem bug lehet ez a sok elf sereg elsõ pályán, ha nem mindenkinél jött elõ
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
A Teleport enemy képzettség rendkívül erõsnek tûnik.
A tolvaj hõs hogyan tudja használnbi a képzettségét? Mitõl függ hogy meg tud-e lopni valakit? Mert eddig pl. tolvajlás helyett mindig megtámadta az adott lényt.
www.zavvi.com + 1 font a postaköltség
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Végigvittem az Empire kampányt! 😊
Könnyü volt, meg elég unalmas is. 😞
Nekiáltam a Démon kampánynak. Hát igen, ezekkel máshogy kell játszani, bele kell jönni. Itt nincsennek gyógyítók. 😞
patch log 1.06.1(csak orosz log van szóval kellett a google translate):
* In the stores and inventory, items of a type now consist of a single cell to display count of add-wa (wish 7).
* Fix № 2.57: sometimes a player, instead of his city, the city becomes available opponent.
* Fixed № 1.47: sometimes the enemies are placed on the wrong side of the arena.
* Fixed № 2.04: in runes "guardian angel" is not displayed price, and when you buy it, then it is worth 0 gold
* Fix № 1.02: In the campaign missions in the Russian version of the game neutral city often called "Neutral town".
* Fix № 1.46: in the description of skill "Change form" means that it operates 3 moves (although he should end the fight), but really he had acted only one move.
* Fix: in the city could add soldiers in his unit, bypassing the restrictions on the initiative and the overall quantity, simply by dragging icons of urban warriors against each other.
* Fix: sometimes the war in the city are "out of the interface"
* The description of skill "Cannibalism" Fixed output of health.
* Always zero to become "critical" in describing the hero is replaced by the value of the critical damage (Wish 17)
* Fixed clipping of letters in the info-box'e arena
* Fixed a bug in the script on the third mission of the Legion, because of which the mission itself starts immediately after loading.
* Changed files: common to all sound localization (not requiring translation) moved to the folder Resources / Languages / English /
* Fixed output resistors in the interface of hiring soldiers
* Fixed: Background image in the transition to the choice of the campaign, at resolutions with aspect ratio of 16:10 is not stretched more than the whole screen.
* Repaired playing sounds FX'ov
* Added a plus sign to the increment of resources
* Fixed: quite often in the training of the cursor is in the form of arrows
* Removed unnecessary to achieve "Master Treasure
* Fixed job accomplishments.
* Fixed: in training could try to enter in another city does not belong to the player when the game fell.
Map Editor létezik? Mert elég kevéske hot-seat pálya került bele.
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
idõm se nagyon van venni 😊
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
elkezdem empire-t. hardon, mert olvastam h így is túl könnyû. elsõ pálya, minden megy a maga rendje és módja szerint. amíg kb max a 10. kör környékén jön egy olyan elf sereg, amiben pl. lvl8as lovas is volt a lvl 5.s íjászokról nem beszélve. mondom WTF, eddig nemis jelezte hogy vannak elfek a pályán. irgalmatlan szenvedéssel, meg a határvédõkkel kiöltem õket. aztán mikor a 35. turn környékén jött a 6. ilyen sereg, hogy 6an voltak, és a leggyengébb is erõsebb volt a legerõsebb unitomnál, akkor kicsit bedurcultam 😊
újrakezdtem normalon is, ugyanez volt a helyzet
most ez miez? 😄
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
- grafika: abszolút a játék erõssége sztem, persze nem egy high-tech, de a modellek szépek, részletesek, visszaadják a játék hangulatát. A környezet nagyon szép, néhány csatatérkép meg egyszerûen gyönyörû. Ezen a téren sztem a heroes lebutított modelljeivel össze sem lehet hasonlítani. Az animációk is jók.
- történet: mûfajhoz képest egész jó. Az embereknél még nem túlzottan izgalmas, de a démonoktól kezdve azért már akadnak meglepetések. Összességében tehát jól illeszkedik a játék hangulatához. (Nekem spec jobban bejött, mint pl. a heroes 5 története, de félreértés ne essék, nem azért hasonlítom a heroeshoz, mert sztem az rossz, ez meg sokkal jobb, hanem mert az van hasonló játék, amivit végigvittem)
- zene, hangok: jó, hangulatos, folyamatosabb mint az elõzõ részbe, csak túl kevés van belõle. A narrátor hangja lehetne jobb is, az elf egységek hangját meg nagyon elcseszték sztem.
- AI: eszméletlenül gáz. Gyakorlatilag nem létezik, ezért a játék lényegesen könyebb a kelleténél. Egyetlen reményünk, hogy a fejlesztõk ígérete szerint a következõ patch javítani fogja ezt a hiányosságot.
- szabályok, balance: sokakkal ellentétben sztem a balance JAVULT az elõzõ részekhez képest. Pl. most már nem csinálhatod, hogy összegyûjtesz megszámlálhatatlan sok mannát, s aztán végigvarázsolod a varázskönyvedet. A tolvajoddal nem lophatod el a kereskedõ összes áruját, meg ilyesmik. Persze akadnak így is túl erõs cuccok, pl. a harc közben használható varázslatok, az idézések, a polimorf, meg ilyenek, a +50 agilitys bónuszt adó képességrõl már nem is beszélve. Viszont ezek
minden fajnál megvannak, csak az a gond, hogy az AI nem használja õket.
- egyéb: tele van buggal
Ha a helyedben lennék, azért venném meg, mert:
- hangulatos, jó kis game
- a fejlesztõk ígérete szerint minden bug, kiegyensúlyozatlan dolog javítva lesz. Sõt, a kalypso honlapján elpanaszolhatod, milyen sérelmek értek játék közben, s elvileg aztán majd továbbítják a fejlesztõknek.
Ha a helyedben lennék, azért nem venném meg, mert:
- az, hogy a fejlesztõk mit ígérnek, egy dolog, tudja a fene, lesz e belõle vmi. Lehet jobb lenne megvárni.
- fogalmam sincs, hogy mennyire szereted az ilyen játékokat. Ha nem vagy járatos tbs terén, akkor lehet elõször bepróbálkozhatnál az elõzõ résszel, a heroes-zal, vagy az age of wonders-szel. (Ha nagyon taktkázni akarsz, akkor az utolsót ajánlom.) Ha megszállott tbs rajongó vagy, akkor gyorsan vedd meg 😊
Remélem azért tudtam segíteni. Ha kell valami, nyugodtan kérdezz, de a döntés joga tényleg a tiéd. Nem akarlak semmire rábeszélni. 😊
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
nos ezt a forumot meg még egy-két leírást, megjegyzést olvasva komolyan elbizonytalanodtam hogy érdemnes-e megvenni eztt a játékot vagy sem. A demot meg nem töltöm le, mert baromi sokáig tartana letölteni. a steamen már elérhetõ egyébként. Vagy várjak még egy pár tesztel? Mondjuk itt van már pár magyar nyelvû vélemény:
http://www.ipon.hu/elemzesek/disciples_iii_renaissance_%E2%80%93_felemas_folytatas/791/1
http://echelon.web4.hu/cikk/disciples-iii-demopromo
http://www.pc365.hu/cikk/Disciples_III_teszt#mainBlock
Szóval?
Építsd fel a varázstornyot a kastélyodban ha eddig még nem tetted (utolsó épületcsoport), majd vegyél támadó varázslatot (kõtábla ikon). Ezt kell majd használni térkép módban (ékköves botra bökve varázslat kiválaszt és használ) a kultistán és majd meghalódik. Ha egy varázslattól nem pusztulna el (úgy emlékszem még a leggyengébb is kinyírja) akkor majd újra varázsolsz a célpontra a már említett módon.