Tiny Xp
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kössz, müxik faszán, bár hirtelen meglepõdtem amikor eltünt az admin fiók <#vigyor>#vigyor>
"The trees move. Do you not see it?"
És a elegrosszabb valahogy nem mûxik az hogy XP-nek álcázza magát így aztán egy csomó minden nem akar rá települni. (Pl Doom3)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
a hétvége végigszopása amugy a hardveres gyorsítással volt?
én ráírtam a cd-re <#nyes>#nyes>
Szal most már a Gothic2-vel is tudok nyomulni, meg amihez midis hang kell!!!
Amúgy a legújabb 2003-at nem igazán érdemes felrakni, én egy hétvégét végigszoptam, ráadásul egy csomó progi egyszerûen nem volt hajlandó települni alája.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
10.0.0.0 – 10.255.255.255 - Ez egy teljes A osztalynak felel meg
172.16.0.0 – 172.31.255.255 - Ez 16 folytonos B osztaly
192.168.0.0 – 192.168.255.255 - Ez 256 folytonos C osztaly
169.254.0.0 – 169.254.255.255 - Ez egy sima B osztaly
Ezeket a szabvany hatarozza meg, igy lett kitalalva 😉
Together we'll fly someday...
Pentium 1-re kéne nekem egy lekönnyített Win 2000.
Az 558-as hsz-ben linkelt 50 megás "XS OS V2.0" nagyon jó lenne, de sajnos telepítésnél a RAID és SCSI eszközök keresésénél megakad a telepítés. Amúgy újabb gépre gond nélkül feltettem és a hálózatot is sikerült beállítanom. A Windows könyvtár 125MB(!!) lett mindössze.
Azért kéne W2000, mert fontos lenne a stabilitás és a kis méret(HDD 500 MB!!).
kipróbáltam az xpbootfloppykat, de szörnyethal róla a cucc, el se jut a rendes telepítöig... any idea? nincs a cd-n egy exe, amit elindíthatnék (mint a Win ME- esetében is??? :-D)
netmegosztás és msn megy.
szal, felrakod arra a gépre ami a szerver lesz (ajánlott system service-ként)
fogod, beírod böngészõbe h:
http://127.0.0.1:4400/
íme az admin felület
proxy settings -> proxies alatt megtalálod h hova mit kell beállítani
például a másik gépen Firefoxot használsz netezésre, na ott szépen bemész eszközök -> beállítások -> kapcsolat beállításai, ott kiválasztod kézi proxybeállítást
ha a szerver gép ip-je 192.168.0.1 - tényleg, tudja valaki honnan ez a szabvány? ezt használom de nem tudom miért pont ezt - akkor szépen beírod oda ezt az ip-t, porthoz pedig amit proxy+ban látsz, ez esetben 4480 - legalábbis HTTP esetén. a többinél értelemszerûen hasonlóan jársz el, persze a port más lesz.
kicsit káosz ahogy leírtam, de remélem meg lehet érteni... sok szerencsét a progihoz, nekem remekül müködik, igaz a másik gép csak netezésre van.
Köszi
elég volt az AutoAdminLogonnak 0 értéket adni és voilá kéri a jelszót. Az az érdekes hogy másik gépen meg megy a jelszókérés ami ugyanezzel a dvd-vel lett felrakva.
ezt kipróbáltam, sajnos nem itt lett beállítva
Hol lehet regedit-ben ezt megváltoztatni? Szerintem ezt nlite-val kapcsolhattam be ezt a funkciót.
Csináltam új fiókot jelszóval akkor is. Kijelentkezek, majd leállítom, késõbb bekapocsolom ugyanúgy jelszó kérése nélkül belépteti a Rendszergazdát.
Szóval buherát kéne visszabuherálni valahogy. 😊
Köszönöm a hasznos tanácsokat, de nem az a baj, hogy elfelejtettem a
jelszót, hanem az, hogy a Windows a rendszer indításakor nem kínálja fel
felhasználói ablakot, hogy a bejelentkezési jelszót beírjam.
Itt tudsz jelszót rakni az adminisztrátorra, legalábbis Tiny2003 alatt
Probáltam jobbklikk beállításoknál átállítani XP, 98 üzemmódra de mint mindíg, nem történt semmi 😞
TinyXP guide-val csináltam saját xp-t, két probléma merült vele kapcsolatban:
1. Nem tud az anyuka jelszót beállítani hogy nem gépezzen egész nap az iskolás gyereke tanulás helyett.
2. Netmegosztás nem akar menni, kénytelen voltam másik hagyományos xp-t feltenni mellé, és azzal azonnal ment a kábelnet megosztása.
Köszönöm a segítõ hozzászólóknak elõre is!!!
Feltettem a tíny xp-t egy full régi gépre 733 cerka 128mb rammal csont nélkül fut de nyomtatót nem tudok telepíteni /hp 5150/.
Segítsen valaki, legyetek szivessek!