Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek van TW: Pharaoh dobozos, a tokban látható második (rövidebb) kulcsot hol lehet regisztrálni?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
már mindent próbáltam,semmi se segített
egyéb ötlet?
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Hogy lehet az egység kártyákat rendezni pl egymás mellé szeretném az infantryt,cavalryt..stb
most összevissza vannak ,és nem tudom rendezni őket!!
Városháza, faluháza pl.
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
Akinek megvan a teljes magyarítás, az megtenné, hogy elküldi nekem? Nagyon nagy segítség lenne, ezen a halott linken kívül pedig nem találok semmit napok óta.
Előre is köszönöm!
Attila
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A főseregem viszont "hazaért" kis hajóztatással egybekötve kifosztottam két bizánci várost, Ciprust elfoglaltam meg Ródoszt, így most hogy a Peloponnészoszt is megszereztem kicsit átugrok Krétára, mert régen láttam a Velenceieket (így lesz egy jó sziget hálózatom, mert Bizáncnak elég erős még a flottája). És mivel most már Milánó is bejelentette igényét Zágrábra így nem maradt más választásom, itt erőszak lesz:D Azért az mégse járja hogy minden szomszédom engem akár, a pápa meg azért utál mert ő dán (Akinek az elődje is az volt, és amint trónra lépett azonnal romlottak a kapcsolatok, de maguk dánok se békülési szándékkal jönnek csak vazallussá akarnak tenni)
Utoljára szerkesztette: AlucardHuN, 2015.10.31. 19:09:59
Hogy ne legyen ennyire egyszerű, egyik se akar kibékülni. A dánok a sokadik ostromot bukják el Budánál (családtagok pár számszeríjász, meg erdélyi parasztokkal védem, utóbbiak meglepően jók), meg néha az Alföldön téblábolnak, a mongolok Jászvásárt zaklatják, és emiatt katonákkal tele kell tartanom. Szófiát (erőd) felváltja zaklatják a Bizánciak meg a lengyelek (mostanában inkább utóbbiak), és most legutóbb a németek is belém rúgtak (két nagyobb sereggel nekiestek Budának meg Zágrábnak, mindkettőt elbukták )
A pénzem meg ugye fogy (Jászvásár... meg a hazatérő fősereg de az néha tud fosztogatni), meg az hogy szinte már senkivel se tudok kereskedni. De ők szerintem csak úgy hajlandóak békét kötni ha piszkosul nagy pénzt ígérek nekik. A másik gátló tényező meg az hogy mindenki annyira összevissza van szövetkezve hogy mivel egy másik szövetségese tuti az ellenségem így biztos kiröhög.
Szóval mit lehet tenni? védekezni hátha megunják vagy a pápa közbelép, esetleg egymás ellen fordulnak? Vagy amint hazatér a fősereg legyalulni akit csak lehet? (kezdetnek Bizánc Európai részei meg Konstantinápoly, vagy a másik irány a dán lengyelország.
Rómához képest ez a rész szerintem nagyon durva (bonyolult európai politika, pápa hatalma, inkvizítorok, 2 mongol szuperhatalom), és total war játékban ez az első alkalom hogy így be vagyok kerítve:D
Újra kellett telepítenem a MTW2-t (alaplapcsere, procicsere, W10, stb.) Simán felkúszott, majd a végén megkérdezte akarom-e olvasni a segédletet, vagy azonnal játszani akarok. A másodikat választottam, majd utána semmi. És azóta is megkérdezi, hogy akarok-e játszani, de ezzel be is fejezi. Egyszerűen nem indul el. Hibaüzenet nincs.
Ha tud valaki segíteni, azt megköszönöm.<#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: Zogu, 2015.10.26. 16:12:39
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.
Ezen kívül érdemes megnézni a pénzügyi kimutatást, mire mennyi pénz megy el. Például a lovasok, különösen a nehézlovasság fenntarása irdatlan drága, nem szabad két-három egységnél többet építeni belőle.
Egyszóval, egy ilyen Medieval 3 nekem nem kell.
Eredetiben van meg a játék, de nem a magyar változat.
Találtam a neten hozzá magyarosító fájlokat. Magyar is lett sok minden , de a menüsor meg az egységek tulajdonságai és hasonlók meg kitörlődtek.
Meg lehet ezt valahogy oldani?
A mongolok elmennek valamennyi idő után?
Azt hallottam egyszer elmennek mint a valóságban.
Előre is köszönöm!
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
D9
2: Kereskedőket beállítod valami értékes lelőhelyre, kémeket pedig folyamatosan ellenség oldalán mozgatod és lázadásokat szítasz.. stb.
3: Nyílvessző nem pótolható.
4: Céhek lényeg, bónuszt ad. Amikor felkínálja leírja mit, de ha utánanézel le is vannak ezek írva valahol. Lusta vagyok megkeresni neked.
5: Fantázia :P
1, Hogyan lehet a papjaim fejlettségi szintjét növelni? Mit kell velük csinálni?
2, Hogyan lehet a kereskedőim az orgyilkosaim és a kémeim tapasztalati szintjét tovább növelni, hogy ne tudják lefizetni őket, vagy sikeres legyen a gyilkosság és a kémkedés?
3, Ha elfogy az íjászok nyílvesszője hogyan tudom pótolni nekik?
4, Hogyan alakulnak ki pontosan a céhek? Mi a lényege?
5, Hogyan, illetve mi a leghatékonyabb módja a gazdaság növelésének? Hogyan lehet sok pénzhez jutni?
D9
1280X720-as felbontású monitoron játszok, de így nem látszik a látómező széle, egy kicsit "levág" belőle.
Létezik rá valami megoldás?
D9
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Letöltés
#acm
Gondoltam újra előveszem a játékot, egy olyan modot keresnék hozzá ami történelemhű és kicsit feljavítja a játékot, pluszt ad az egészhez. Az sem volna gond, ha egy olyan kezdő/gyenge játékos mint én is tudna boldogulni vele.
Játssza valaki a Deus LV változatot? De egyébként is, gondolom a másikakban is így van. Ha a családtag elveszti a lojalitását (loyalty - hűség) attól kezdve alig tud mozdulni. Sőt a vele lévők sem mozoghatnak. Na már most, mitől veszik el és mitől jön vissza, ha egyáltalán visszajön. Próbálkoztam sok mindennel. Nem jöttem rá.
Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.
Üdv.: codFx10
RTW: Karthagonak vesznie kell
Totális stratégia: http://totalwar.hu/