Horgászat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
Ajánlom mindenkinek az ehavi pontyvilág egyik cikkét amit Orbán Pista írt a hallopásokról. Aki nem hallott még errõl a dologról annak ajánlom hogy csak ezért a cikkért vegye meg az újságot. A durva az az egészben hogy a merenyei haltolvaj az egyik legfrekventáltabb magyar tó "tógazdája". Rossz belegondolni hogy tógazdának hívunk egy tolvaj ci....t.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Hát akkor passz. Én is ilyen olcsóbb kategóriás RodPodot vettem(25e ft volt ha jól emlékszem),de ma már nem venném meg. Elég sokat megnyekergettem õket és ez volt a legmasszívabb,de még ez is nagyon lötyögõs.

mély az kell igen.

Firerock
Oké,akkor maradjunk a rodpodnál.
Kell valami extrém botpozíció? Extrém magasba állítás vagy teljesen lenyomás?

:DD nem sajnos. de ha már saját stégem lenne, onnantól mindenhogy királyság lenne :D

Firerock
ha saját stég,akkor lecsavarozható "leszúró" is van. Na az aztán az igazán király

stég miatt igen :)

Firerock
Feltétlen kell neked a rodpod? ennyi pénzért már nagyon komoly leszúrókat lehet kapni,és azok egy életre szólnak!

üdv
ilyet megéri venni? 15k körül esetleg jobbat tudtok?

Firerock
Én csak így,kikönnyítve horgászom. Ez az egyik rögeszmém,a másik az aligner:D

Landren
Jól néznek ki.
Nekem valamiért kevésbé mûködnek jól a hòember csalik, pedig sokat szoktam próbálkozni azokkal is.

sose nyomd fullba a kretént

Firerock
Kis felpezsdítés:) Remélem nem probléma a sok kép

Frank99
lehet, de itt Balatonon szinte csak ilyet látok....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Firerock
na...Ez azért igen erõs volt...

Frank99
szted mirõl is szól?

király bojlisokról és tsaikról, arról...

ülünk, fekszünk bebaszva a sátorban, oszt csipog a jelzõ....

csak mögé kéne' nézni a videónak, igen, normálisak...

Firerock
NOOOORMÁLISAK???:D

trident
http://www.youtube.com/v/P-sV5x2vFrA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Firerock
Ezért a reklámért igazán megérte regisztrálnod...
Ban!

Sziasztok!

Találtam egy jó kis webáruházat. 20% kedvezmény van minden botra és orsóra a készlet erejéig...

http://webaruhaz.horgaszparadicsom.com

Üdv,
Gabi
Firerock
A békéshalak most pihenõt kaptak,de...:)

Bercy
Szerintem neki nem horgaszatra kell :)

#1936: Menj be egy peca boltba, mond el mit szeretnel es megmutatja mit tud adni. Kinevetni nem fognak.
fifi
wolfram elõkét simán tudsz venni...
rugalmasabb és hajlékonyabb a sima drótnál, sztem nehezebben vesz iészre a hal, mert életszerûbben mozog rajta pl a mûcsali...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sziasztok!Wolfram szálra lenne szükségem, és valaki azt mondta nekem hogy lehet ilyet horgászboltban kapni...ez szerintem badarság, ezért most tõletek kérdezem, hogy ne a boltban nézzenek hülyének :D
Firerock
A Réti Gabesz félébe csak õ tud bevenni,de a többibe szívesen meghívlak

amelyik a legjobban pörög, abba nem akarsz bevenni ha adok linket? :)

Firerock
én kb 5 bojlis csoportban vagyok benne,ebbõl 4-be felvesznek bárkit,a maradék 1-ben Réti Gabesz az admin,oda "protekció" kell:D

nem tudtok facebookon egy jó csoportot a horgászoknak? nem csinálunk?

Itt egy érdekes horgászmûsor!
http://www.youtube.com/v/bvcMne5CcEY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni! A nagy dunán keresek horgászhelyet lehetõleg budapesthez minnél közelebb, esetleg a fõváros területén. Ha betájolom akkor mondjuk Dunakeszi és Halásztelek között. Hol ajánlanátok jó horgászhelyet ahol esetleg nem csak keszeg jön :) Esetleg napijegy árakat tudtok? Köszönöm elõre is!
Törölt felhasználó
Sziasztok! Nem vagyok túl nagy Hohó, voltam már párszor horgászni és van fenekezõ botom is. Általában azt is szoktam csinálni.
Apósom viszont nagy horgász és jól is van felszerelve, születésnapjára szeretnénk neki venni egy match botot olyan 15e forint környékén. Tudtok jókat ajánlani? Egyébként mire jó a match bot?
Válaszokat elõre is köszi!
fifi
Hármas Körös, jelenleg legfõképp duzzasztó felett, a felvízen...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Igen telepített tó. Sajnos nincs nagyon közel olyan igaz vad víz. Még vagy két éve voltam Balatonon bojlizni, ott kevés halat fogtunk, de nagyokat. Igaz, inkább nap közben voltak 2-5 KG-os pontyok, de este illetve éjszaka a nagyok( 8-tól vagy 16 kg-mosig) :D
De a Balaton is elég messze van több, mint 350 km-re.
És ti milyen vizekre szoktatok járni?
az mit takar hogy sbs m1?
én most sbs eurostar májas-halast vettem, arról is jókat olvastam, viszont azt nem tudom, hogy kiszárítsam e. szerintetek?

fifi
de ez gondolom telepített tó, nem vadvíz...

Üdv mindenki!

Nekem BETA MIX-es kekszes pellet, SBS M1-es bojli és 12 óra a Nyíregyházi Verba-tanyán 59 db halat hozott. 44 ponty, 14 amúr és végezetül egy compó.
A ponytok súlya 6,5 kg-tól 12,67 kg-ig terjedt. Az amúroké 4 kg-tól 9 kg-ig. A compó 89 dkg-mos volt.

Kívánok sok mindenkinek ilyen sok kapással teli horgászatot! :DDDDD
True story!!! ;)
trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Frank99
egy közeli ismerõsöm diplomájához kell...

kitöltenétek, témába illik?

köszönöm.

http://ripet.hu/feedback.php?kid=882dc4b417de255d48adf95d09169dd6

Firerock
:)

trident
<#eljen>

fifi
ez nem az enyém, de hasonló ehhez nagyon...

fifi

fifi
ma áttettük a Siratói Holtágról a Hármas Körösre a csónakunkat. Szereztünk egy British Seagull motort hozzá.

15 /!/ éve bizonyítottan nem volt beindítva, egy ólban állt letakarva.
Gyertya nélkül megmozgattuk kicsit, felöntöttem benzinnnel, harmadik húzásra már röfögött... Hihetetlen ez a régi technika. kicsit ósdinak hat, de egyszerûségében rejlik a megbízhatósága. Kis melegítés és túráztatás utána a szentandrási duzzasztótól egy mukk nélkül tekertem vele fel az Aranyosi holtágig folyással szemben...

hihetetlen, nagyon fogunk rá vigyázni :)

trident
Na, nagyon jó, jó helyen voltál, jó idõben, szép fogás.:)

Nekem tegnap 4-4,5 óra alatt sikerült zsákmányolnom egy harcos ponytot, egy szép dévért és 12% I/a napégést.:D
Volt egy leakadás is félúton, de sokat szomszédoltam, de most nem akartam végig a bot mellett ülni a paradicsomi horgásztónál.

Én egyik boton mindig erõltetek egy pelletet vagy bojlit, had fogyjon.:)

májusban amikor ezen a tavon voltunk akkor 2-3 kilósakat fogtunk, 1-2 nagyobb volt, szóval nem csak ilyenek vannak benne, nem tudom minek köszönhetõ hogy csak ilyet fogtunk. bonduell kukoricát tettem rá szinte végig, az elején elkezdtem, úgy voltam vele hogy legyen 1-2 kisebb ponty aztán áttérek másra csak lendüljünk bele, de mivel ekkorák jöttek végig ezzel csaliztam.

mostmár tényleg több idõre akarunk menni és bojlizni, de ugy vettem észre hogy ha csak 12 órára megyünk akkor nincs értelme azzal próbálkozni.

amit még megfigyeltem, hogy ha valaki csak a kisebb pontyokra megy, akkor etetõkosárba a tímár etetõkaja ponty/kárássz piros cucca kegyetlenül jó. 1 hete másik tavon haverom aki azzal tolta 12 darab pontyot fogott (én mellette mással 6-ot), ma én is olyat vettem, és 11 darab lett. másik haverom aki mellettem ült mással etetett, pár méterre mellém és onnan 1 darabot szedett ki. nem értek még a halakhoz, de ez talán nem lehet véletlen.

biatorbágyon volt amugy, ha valakinek mond valamit...

trident
Szép eredmény!:)

Mivel csaliztál/etettél? Vagy azért jöttek hasonló súlyú potykák, mert ilyeneket telepítettek?

hát srácok ma voltam másodjára, igaz megint csak 12 órára horgászni a két prologic c1-gyel meg okumával, nagyon köszi hogy ezt ajánlottátok, nagyon bejön... fogtam kb 10-11 4kiló körüli pontyot ma, de nagyon izmosak voltak, átjött a bot rendesen :D nem bántam meg hogy megvettem õket :)

alph4
Jó lett volna, csak kicsi volt a szák :D

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

trident
http://www.youtube.com/v/ZcuYjDR2tSg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Firerock
Na, úgy döntöttem hogy Big Baitrunner Long Cast lesz! Már csak azt kéne tudnom hogy a
régi: SHIMANO BIG BAITRUNNER LONG CAST
vagy az
új: SHIMANO BIG BAITRUNNER LONG CAST XT-A

Valaki tipp?

holnap lövök párat, éjjel meg kipróbálom élesben :)