Horgászat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Kell valami extrém botpozíció? Extrém magasba állítás vagy teljesen lenyomás?
Nekem valamiért kevésbé mûködnek jól a hòember csalik, pedig sokat szoktam próbálkozni azokkal is.
sose nyomd fullba a kretént

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
király bojlisokról és tsaikról, arról...
ülünk, fekszünk bebaszva a sátorban, oszt csipog a jelzõ....
csak mögé kéne' nézni a videónak, igen, normálisak...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ban!
Találtam egy jó kis webáruházat. 20% kedvezmény van minden botra és orsóra a készlet erejéig...
http://webaruhaz.horgaszparadicsom.com
Üdv,
Gabi

#1936: Menj be egy peca boltba, mond el mit szeretnel es megmutatja mit tud adni. Kinevetni nem fognak.
rugalmasabb és hajlékonyabb a sima drótnál, sztem nehezebben vesz iészre a hal, mert életszerûbben mozog rajta pl a mûcsali...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Apósom viszont nagy horgász és jól is van felszerelve, születésnapjára szeretnénk neki venni egy match botot olyan 15e forint környékén. Tudtok jókat ajánlani? Egyébként mire jó a match bot?
Válaszokat elõre is köszi!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
De a Balaton is elég messze van több, mint 350 km-re.
És ti milyen vizekre szoktatok járni?
én most sbs eurostar májas-halast vettem, arról is jókat olvastam, viszont azt nem tudom, hogy kiszárítsam e. szerintetek?
Nekem BETA MIX-es kekszes pellet, SBS M1-es bojli és 12 óra a Nyíregyházi Verba-tanyán 59 db halat hozott. 44 ponty, 14 amúr és végezetül egy compó.
A ponytok súlya 6,5 kg-tól 12,67 kg-ig terjedt. Az amúroké 4 kg-tól 9 kg-ig. A compó 89 dkg-mos volt.
Kívánok sok mindenkinek ilyen sok kapással teli horgászatot! :DDDDD
True story!!! ;)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
kitöltenétek, témába illik?
köszönöm.
http://ripet.hu/feedback.php?kid=882dc4b417de255d48adf95d09169dd6
15 /!/ éve bizonyítottan nem volt beindítva, egy ólban állt letakarva.
Gyertya nélkül megmozgattuk kicsit, felöntöttem benzinnnel, harmadik húzásra már röfögött... Hihetetlen ez a régi technika. kicsit ósdinak hat, de egyszerûségében rejlik a megbízhatósága. Kis melegítés és túráztatás utána a szentandrási duzzasztótól egy mukk nélkül tekertem vele fel az Aranyosi holtágig folyással szemben...
hihetetlen, nagyon fogunk rá vigyázni :)
Nekem tegnap 4-4,5 óra alatt sikerült zsákmányolnom egy harcos ponytot, egy szép dévért és 12% I/a napégést.:D
Volt egy leakadás is félúton, de sokat szomszédoltam, de most nem akartam végig a bot mellett ülni a paradicsomi horgásztónál.
Én egyik boton mindig erõltetek egy pelletet vagy bojlit, had fogyjon.:)
mostmár tényleg több idõre akarunk menni és bojlizni, de ugy vettem észre hogy ha csak 12 órára megyünk akkor nincs értelme azzal próbálkozni.
amit még megfigyeltem, hogy ha valaki csak a kisebb pontyokra megy, akkor etetõkosárba a tímár etetõkaja ponty/kárássz piros cucca kegyetlenül jó. 1 hete másik tavon haverom aki azzal tolta 12 darab pontyot fogott (én mellette mással 6-ot), ma én is olyat vettem, és 11 darab lett. másik haverom aki mellettem ült mással etetett, pár méterre mellém és onnan 1 darabot szedett ki. nem értek még a halakhoz, de ez talán nem lehet véletlen.
biatorbágyon volt amugy, ha valakinek mond valamit...
Mivel csaliztál/etettél? Vagy azért jöttek hasonló súlyú potykák, mert ilyeneket telepítettek?
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
régi: SHIMANO BIG BAITRUNNER LONG CAST
vagy az
új: SHIMANO BIG BAITRUNNER LONG CAST XT-A
Valaki tipp?