Fight Night Round 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS2-õn játszok vele és a kézikönyv valami olyasmit ír hogy:A pénzen lehet venni fényefektusokat meg különféle belépéseket.(mármint a szorítóba)
Ez most télleg meg lehet csinálni?És ha igen akkor hogy?
mert elsõ vagyok már és az ellenfelek folyton "jönnek"
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Gyártottam/gyártottunk jó pár embert is.Pl a rocky címû filmbõl is.Kisebb-nagyobb sikerrel :)

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Nagyon jó lenne,ha valaki orvosolná a problémám.Köszönöm elõre.
Szerintem qrva jó a game,mindegy,hogy másolt-e a lemez,vagy eredeti.
Vágom mi a haymaker!
Egyetlen egyet nem tudok még... keresztütést hogy kell csinálni? - amivel a stamina felmegy fullra
Papesz
Tul nagy a testtömeg és az érõm még nem akora? nemtudom-> 80-90-es pontjaim vannak és még mindig ezt csinálja.
Ötlet vagy esetleg megoldás?
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Nem tudnátok átküldeni a ptc-fnr3.r38-at?(Ha torrentben töltöttétek le)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A demo-ja aapján sokkal jobb mint a 2 vagy a 3.....
A kiütések életszerûbbek és a vicc az hogy a grafika is mérföldekkel szebbnek tûnik...
Taraka fõboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Papesz
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Aki játszott azzal annak feltünt hogy rendesen :
1. A round 3 erõsen rondább grafikailag a 2004-nél
2. a fizika,gondolok itt fõleg a kiütésre,ütésbecsapódásra is láthatóan rosszabb
3. sokkal lassabb a játék (rendesen lomha)...
Nagyon bejött a játék de a 2004 demoja után valahogy már nincs olyan varázsa,szerintem butább lett....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Sajnos 36 éves kor után a játék minden tulajdonságból levo 3%-ot meccsenként, úgy hogy egyre gyengébb lesz szerencsétlen öklözõ, és biztos, hogy nem játszhat a játékos vele 50 évesen (pl Foreman 52 évesen állt ki Holyfield-al, ha jól emlékszem), azért ez elég kemény, ezt kezdhették volna 40 éves kor után is, az is fura, hogy olyan ellenfeleket kapok akiknek akár 20 mérkõzéssel is több meccsük van, és fura mód a statjuk több mint 20%-al jobb mint az enyén, õk nem öregednek, vagy már 10 évesen profi mecseik voltak??
Nekem a játék az elején nagyon tetszett, de minnél többet játszok vele annál kevésbé :( (igaz még sose játszottam box játékkal)...