Fight Night Round 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
amúgy ebbe a Gaméban ki a kedvencetek??? nekem: Mohamed Ali és Joe Fraizer

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
nem tudjátok hogyan lehet hogy ne fáradjak annyira??? azt hogyan lehetne hogy gyorsan töltödjön fel???

John Cena
én a leg kissebb súly csoportba vagyok és ha szerintetek elérem a 50 nyert meccset meek Heavyweigthbe!!??:D ezt most nem értem!!

testerlnx
Nem csak a súlycsoportomban (heavy), hanem az alatt (light heavy), meg az alatt még eggyel (midle), és az volt a kérdésem, hogy ez addig megy amíg a lepke súlyba le nem ütök mindenkit?? Mert ez így elég vicces, megnézném, hogy egy néhézsúlyú 130kg állatot mikor engednének össze egy középsúlyú boxolóval (hiába olyan nagy a sebesség különbség)... Amúgy meg hiába gyorsultak idáig a nagy nevek, nem értem miért olyan nagy ügy, hogy megvédjék a jobb veséjüket :( Különben elolvastam az értékelésed, és én az online játéktól várok még játék élményt, mert szerintem a single-ben már nem fog sokmindent mutatni a játék :(

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Fyrex
hát nemtom én 40-50 meccset toltam mondom és minden nagy nevet elkalapáltam a súlycsoportban

szóval sokat nem kell várni

csak ugye már öregedett az ember és a csúcson kellett abbahagyni

Avanti Crociati!

peti193
húúúúú nagyon jó grafikája van ennek a gémnek!!!!!mennyibe kerûl ez boltba??????

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Szerintem minden súlycsoportban jönnek majd a nagy nevek és fõleg a gyorsaságuk lesz irtózatos. De olvassátok el a tesztemet.

Papesz

testerlnx
Most tartok 48-nál, baromi kiváncsi vagyok... Az érdekes, hogy egy 130kg kanadai favágót indítottam nehézsúlyban, és most nyertem egy középsúlyú övet, nemsoká pehelysúlyban fogok boxolni? Ott jönnek majd a nagy nevek?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Majd figyeljétek 50 meccs után. Jönnek a nagynevû ellenfelek, el sem lehet õket találni. Én abba is hagytam, mert nagyon nehéz volt és ötbõl ötször K.O.-val kaptam ki.

Papesz

Fyrex
nem kell semmi ilyen dilis ismételgetés mert ez igy tényleg dög unalom

én csak szépen figyelek hogy mikor hibáz az ellenfél és akkor beviszek egy olyan ütést amitõl ugye egybõl KO moment onnan pedig nincs menekvés

innentõl pedig általában már szétesik a védekezése és csak jókor kell jó helyre ütni majd jól megsorozni és kész is

általában énis 1 menet alatt megnyerem a meccset

Avanti Crociati!

testerlnx
SPOILER!!:
Én egy "mendez" heymaker-t nyomok bal kézzel jobb vesére, aztán hátra lépek/hajlok, ezt ismételgetem (kb 4-5 ször) míg ott nem hagyja a fejlét, aztán benyomom a heymaker-t (Z gomb/3. conf) fejre is néha, aztán ha megrendül akkor testre vay fejre ütöm a heymaker-t és kész is. Így az elsõ menetben lazán kiütöm háromszor is az ellenfelet, és vége a mecsnek, a ha véletlenül össze jön egy kombinációja az ellenfélnek mikor heymakor után ottmaradok, akkor elhajlok majd jobbal ütök egy csapottat fejre, majd hátra megyek, azt jöhetnek a testes heymakor-ök... Rohadt unalmas...

testerlnx
Sajnos, ha rájössz egy jó kombinációra akkor az ellenfelek HARD!-ban nem húzzák tovább a második menetnél, én már vagy 10 mérkõzés óta nem játszottam 2 menetes mecset :( Borzasztó, az elsó 15 mecs nagyon állat volt, sose gondoltam volna, hogy egy box játék tetszeni fog de a 25. mecstõl dögunalom :( Azért végig viszem ,de még az online-t megnézem, ha az is unalmas akkor becserélem vmi másra... Nálam a szavatossága 10óra egyenlõre...

Fyrex
én veretlenül vonultam vissza kb 40 meccs után és általában elsõ 3 menetben mindenkitt kiütöttem, egy-két 5-6 menetes volt, és egy meccsem ment végig 12õt

Avanti Crociati!

John Cena
Ja és nem tudjátok hogyan lehet hogy ne fáradjak annyira??? azt hogyan lehetne hogy gyorsan töltödjön fel???

John Cena
Ja és nem tudjátok hogyan lehet hogy ne fáradjak annyira??? azt hogyan lehetne hogy gyorsan töltödjön fel???

John Cena
Hellosztok kinek a Legjobb Recordja a Fight Night 3ban??? nekem: 17nyereség 0vereség 17 K.O. ja és az a 6menetes táblát meg se láttam 5 menetben mindenkit le tolok!!!

Atkamon
Ennek a játéknak PAL verziója jelent meg?

Atkamon
Komoly? Már másodszor szedtem le, azt hittem hibás. NTSC-n megy a többi játék is, vagy vissza kell állítani?

DanielT
Állítsd át a gépet NTSC-re.
Atkamon
Megvan a játék(XBOX-ra), de miután berakom a lemezt, nem indul el. Mi lehet a baj?

Eredeti? Ha nem, akkor attól.

Papesz

MErt nincs jól összerakva!! Sokat töltõdik feleslegesen, a menübeb például! Meg nincs váltazatosság!!!

Hi, mitõl lehet hogy elindul a játék de a joystickra nem reagál egyátalán? PS2 Slim
Fyrex
ez aztán méltó 100. hozzászólás

a szar itt tevagy ezzel a megnyilvánulással

köszi hogy megosztottad velünk

Avanti Crociati!

Az indokot mintha elfelejtetted volna...

Papesz

KURVA SZAR JÁTÉK!!!!!!!!!

L1+analóg kar a testütés, L1 nélkül fejre üt.

Papesz

hogyan kell ütésnél célozni, mert nekem nem nagyon megy a training??

Fyrex
mostmár tudod -.-

Avanti Crociati!

ja tevagy itt az isten!!!! nemtudtam!!!! :)))))))))))))) <#mf1>
Fyrex
jah és senki nem mondta hogy megvettem a játékot, csak tudod nem vagyok ostoba hogy kiherdetem nyilvánosan hogy hohó én 500ftér betudom szerezni...

Avanti Crociati!

Fyrex
szóval tisztázzuk: nekem nagyon tetszik a játék, de az EA megint eljátszotta amit már jópárszor, hogy a név miatt aki nem tudja más módon megvenni, az úgyis megveszi, innentõl kezdve nem figyelt oda jónéhány dologra...

Avanti Crociati!

Fyrex
én azért osztom az észt kedves mert én vagyok itt valaki nem pedig egy tegnapregeltemmindenadatomismeretlenéscsaknekemvanigazam, és én nyitottam egyébként mellékesen a topikot, bár ez nem sokat számít :)

Avanti Crociati!

DanielT
Nem lesz itt hosszú karriered barátom. Összekeverted valamivel ezt a fórumot.
Nem akarok beleszólni a vitátokba, de Veled ellentétben Fyrex-nek nyilvános az életkora.

Papesz

te osztod az észt okostojást!Ettõl vagy igényes azthiszed? Hány éves vagy?Szerintem meg te vagy nevetséges meg a sok majom akit lehúznak egy szar játékkal 15-16 ezrekre! Mondjuk akinek anyuci megveszi...Ennyi hülye egyhelyen... úristen....
Igen, egyetértek. Ezért is írtam délután, hogy kapja be az EA, hiszen egy gyengébb darabot akar nekünk eladni, mint az elõzõ.

Papesz

Fyrex
jó ne osszad az észt pls, azért nyitottam a topikot mert jó a játék, csak tudod vki igényes, és hagy mondjam már el a véleményem az általam nyitott topikban

azért mert vkinek negatív véleménye van nem kell leszólni

azzal meg hogy 500Ft-ér veszel játékot, nevetségessé teszed magad

Avanti Crociati!

"ér" kimerest mielõtt belémkötnek...
Tehát:Én 500 Ft-ér vettem kb ennyit is ér nálam egy játék!
Eéõzõ részeket nemismerem de nekem nagyon tetszik ez a game..
Kit érdekel a menü? a játék a lényeg! Vagy tetszik vagy nem ha nem ne játsz vele! Amúgy tescoba 14 ezerért láttam!Aki meg kiad egy játékért is 14-16 ezer forintokat az megis érdemlei!Én 500 Ft-ér vettem kb ennyit is nálam egy játék!
Fyrex
annyira elfogult vagy hogy az már beszarás

igenis sokat számít hogy elinditom a játékot és már sztem az intro is szörnyen nyomorékra sikerült, de mikor egy narancssárga piros vagy nemistudommilyen menü fogad...egyáltalán nem mind1

csak valaki igényes és vki nem ...

Avanti Crociati!

Sulthal
Itt a hangsúly a "vegye" szón van. Ha megvettem volna 16 ezerért már szétköpködtem volna a topikot, hogy mekkora mocskok ezek, hogy az elõzõ évi verzióhoz képest kevesebbet kaptam (aki nem hiszi számolja meg). De így nem nagyon érdekel, legfeljebb sajnálom azokat akik ezért pénzt adtak.
Azt már megszoktam az EA-tõl, hogy a sorozataik csak minimális fejlõdést mutatnak fel évrõl évre, de ez még tõlük is durva.

It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair

Az 1.-t én még nem tapasztaltam, a 2.-ra meg annyi a véleményem, hogy sztem nem véd ki mindent, viszont kemény, nem vitatom. És pont ez benne a jó, már neked is taktikáznos kell, ki kell tapasztalnod az ellenfelet. Ha meg mégis levéd mindent, hát védd le te is, bennemarad az ütésben és BAMM!, megkapta a sallert.
Egyébként többet nem vitázok, mindenki döntse el, hogy tetszik-e neki ez a folytatás, csupán azért írtam, mert furcsálltam ezt az egyhangú bírálatot.
Jó játékot mindenkinek!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Ebben meg két fajta kategória van.
1. Elindul a meccs, pár R2-es ütés és vége.
2. Elindul a meccs és rövid úton téged ütnek ki. Te meg sem tudod ütni az ellenfelet, mert MINDENT kivéd. Ha meg nem, hát elhajol.

Akiknek jobban tetszik mind az elõzõ rész, azok leírhatnák, hogy mi tetszik benne jobban, hiszen gyakorlatilag minden benne volt a kettõben is.

Én továbbra is azt mondom, hogy fuck off EA Sports, olyan játékot akarnak ránk sózni, amiben az égvilágon semmi sem új. De aki akarja vegye.

Papesz

Nem értelek én titeket. Direkt szidjátok a játékot vagy mi?
Mert akinek én mutattam (elég sok embernek), azoknak mindnek jobban tetszik mint az elõzõ rész. És el kell mondjam, elég sokat nyúztuk, szóval van viszonyítási alap. Ti meg jöttök itt az edzõbábuval, a menüvel, meg ilyen marhaságokkal. Maga a játék sokkal élethûbb. Az elõzõ rész nevetséges volt, alig volt kihívás. Elindult a meccs, pár felütés (egymás után több is), és vége is a meccsnek. Ebben mi volt reális? Hát semmi! Na csá písz testvérek!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Fyrex
hogy te milyen ügyes vagy ^^

Avanti Crociati!

Hát én nem sokat szoktam tökölni a menüben, én általában játszani szoktam a játékkal...

Fyrex
elõször is nem olyan ami huzamosabb idõ után bassza az ember szemét

Avanti Crociati!

Én meg azt nem értem, hogy mi bajotok a menüvel?
Egyszerû, kezelhetõ, nekem speciel tetszik.
Milyennek kéne lennie, amire azt mondanátok, hogy "na ez fasza"?

Nem értem miért nem tetszik, ha negatívumokat hozunk fel.

Te magad írtad korábban (#44), hogy
"Na megvan.
Tényleg nem valami nagy szám.
A menü meg....."

Most meg elkezdenéd védeni?

Papesz