Fight Night Round 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
szóval sokat nem kell várni
csak ugye már öregedett az ember és a csúcson kellett abbahagyni
Avanti Crociati!
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Papesz
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Papesz
én csak szépen figyelek hogy mikor hibáz az ellenfél és akkor beviszek egy olyan ütést amitõl ugye egybõl KO moment onnan pedig nincs menekvés
innentõl pedig általában már szétesik a védekezése és csak jókor kell jó helyre ütni majd jól megsorozni és kész is
általában énis 1 menet alatt megnyerem a meccset
Avanti Crociati!
Én egy "mendez" heymaker-t nyomok bal kézzel jobb vesére, aztán hátra lépek/hajlok, ezt ismételgetem (kb 4-5 ször) míg ott nem hagyja a fejlét, aztán benyomom a heymaker-t (Z gomb/3. conf) fejre is néha, aztán ha megrendül akkor testre vay fejre ütöm a heymaker-t és kész is. Így az elsõ menetben lazán kiütöm háromszor is az ellenfelet, és vége a mecsnek, a ha véletlenül össze jön egy kombinációja az ellenfélnek mikor heymakor után ottmaradok, akkor elhajlok majd jobbal ütök egy csapottat fejre, majd hátra megyek, azt jöhetnek a testes heymakor-ök... Rohadt unalmas...
Avanti Crociati!
Papesz
a szar itt tevagy ezzel a megnyilvánulással
köszi hogy megosztottad velünk
Avanti Crociati!
Papesz
Papesz
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
Papesz
Papesz
azért mert vkinek negatív véleménye van nem kell leszólni
azzal meg hogy 500Ft-ér veszel játékot, nevetségessé teszed magad
Avanti Crociati!
Tehát:Én 500 Ft-ér vettem kb ennyit is ér nálam egy játék!
Eéõzõ részeket nemismerem de nekem nagyon tetszik ez a game..
igenis sokat számít hogy elinditom a játékot és már sztem az intro is szörnyen nyomorékra sikerült, de mikor egy narancssárga piros vagy nemistudommilyen menü fogad...egyáltalán nem mind1
csak valaki igényes és vki nem ...
Avanti Crociati!
Azt már megszoktam az EA-tõl, hogy a sorozataik csak minimális fejlõdést mutatnak fel évrõl évre, de ez még tõlük is durva.
It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair
Egyébként többet nem vitázok, mindenki döntse el, hogy tetszik-e neki ez a folytatás, csupán azért írtam, mert furcsálltam ezt az egyhangú bírálatot.
Jó játékot mindenkinek!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
1. Elindul a meccs, pár R2-es ütés és vége.
2. Elindul a meccs és rövid úton téged ütnek ki. Te meg sem tudod ütni az ellenfelet, mert MINDENT kivéd. Ha meg nem, hát elhajol.
Akiknek jobban tetszik mind az elõzõ rész, azok leírhatnák, hogy mi tetszik benne jobban, hiszen gyakorlatilag minden benne volt a kettõben is.
Én továbbra is azt mondom, hogy fuck off EA Sports, olyan játékot akarnak ránk sózni, amiben az égvilágon semmi sem új. De aki akarja vegye.
Papesz
Mert akinek én mutattam (elég sok embernek), azoknak mindnek jobban tetszik mint az elõzõ rész. És el kell mondjam, elég sokat nyúztuk, szóval van viszonyítási alap. Ti meg jöttök itt az edzõbábuval, a menüvel, meg ilyen marhaságokkal. Maga a játék sokkal élethûbb. Az elõzõ rész nevetséges volt, alig volt kihívás. Elindult a meccs, pár felütés (egymás után több is), és vége is a meccsnek. Ebben mi volt reális? Hát semmi! Na csá písz testvérek!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Egyszerû, kezelhetõ, nekem speciel tetszik.
Milyennek kéne lennie, amire azt mondanátok, hogy "na ez fasza"?
Te magad írtad korábban (#44), hogy
"Na megvan.
Tényleg nem valami nagy szám.
A menü meg....."
Most meg elkezdenéd védeni?
Papesz