Fight Night Round 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha földön van természetesen számolják rá a 10 mp-et de közbe a menet idõ áll!
Amúgy 1 észrevétel: szerintem az elõzõ részben a sérülés jobban meg volt csinálva,legalábbis volt hogy úgy bucira volt verve az ellen feje hogy rendesen bedagadt a szemöldökénél...Na itt ilyet még nem tapasztaltam csak vérfolyást és elszínezõdést.
Hja és egy dolog amit az elõzõkbe nemvettem észre,néha ha nagyot kapunk berak a gép belsõ nézetbe és úgy kell védekeznünk jól vagy fexünk! Plussz karrierbe az egyik ellent 2-szer 2 meccsben KO-ra vertem és a 3. alkalommal volt egy ilyen sajtótájékoztató szerü basz ahol rámtámadt és ott is belsõnézetbõl kellett levédeni:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Vagy fel kell állnija leszámolás elött vagy ha olyan a szabály akkor a gong megmentheti:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
még ps1-en kipróbáltam egy párat. Mind szar volt. persze kivéve az Ea álltal készülteket. Talán még a Ready the Rumble volt jó. De az is csak azért mert egy pár percig vicces volt.
Papesz
Alant már megjegyezte valaki, hogy a második részben 45 licenszelt bokszoló volt. Ebben 40. Abban 9 helyszín volt, ebben 6.
Új stíluson nem tudom mit értesz, új kiütéseken meg pláne. Minden kiütés más ugyanis.
Az élethûbb mozdulatok az egyetlen, ami szembetûnik.
Papesz
Papesz
pld a börgerkinges meccsen az edzõ meg az a kigyurt figura.....
Papesz
A második rész faszább,az edzés is sokkal jobb volt az elõzõbe,pergõsebb meccseket lehetett vele nyomatni,a közönség is csúnyább bázzeeg.
Elkezdtem a carrier módot,a gyorsaságot a homokzsákkal lehetett növelni a FNR2-ben,most meg ezzel a kecseg bábuval:(
Mondom biztos szpíd lesz ha jáccok egyet Gattival,erre az is béna lassan pofozza az ellent...ide egy nagy hányós szmájlit raknék a mondat végére szívem szerint.
Ha így folytatják a 4. részben pálcika emberek fognak pofozkodni,szörnyû<#rinya>#rinya>
Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Egyenlõre a FNR2-ben,remélem az új game ma megérkezik:P
Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
1. Mert nagyon vékony
2. Látszik, de csak a bal oldala (teljesen mindegy mekkora TV, nem azon múlik)
3. Nem ismerek olyan bokszolót, aki ilyesféle zenére vonul be
Nagyjából ennyi, a saját véleményemet írtam le, ami természetesen nem szentírás.
Papesz
A rap mellé télleg betolhattak volna néhány unikumot,pl én szívesen belibbennék egy Karel Gott-ra,vagy Ricsárdklejdermanra <#hawaii>#hawaii>
Egyébként én az a típus vagyok aki megveszi a folytatást,még ha nem is fejlõdött annyit a game,meg is van az összes fifa progi <#awink>#awink>
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Papesz
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Papesz
It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair
A nyelvtanórát meg nem kellene eröltetni egy forumon, tekintve, hogy vannak akik még ékezeteket sem használnak.
It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair
de minden igaz amit leírtál
engem a fõmenü rohattul idegesít
amatõr, undoritó...
Avanti Crociati!
- A karrier mód nagyon gyenge, mert nem tudsz semmit világranglistáról, meg semmirõl, csak egy-két boxolót benyom a képedbe és azokat hívhatod ki
- A round 3-ban 6 helyszín van a 2-ben 9 volt (de végre benne van a Madison Square Garden)
- A kezelés egy fikarcnyit sem változott (ez mondjuk nem biztos, hogy baj, mert nagyon jó)
- Ugyan úgy, mint a tavajiban nincs bíró és a KO-k is csak teljes kiszámolással, vagy leléptetéssel történhetnek. Döntõ fölény miatti mérkõzésbeszüntetésrõl ne is álmodjon senki
- A cutting minijáték (szerintem) gyengébb, mint a tavajiban
Szóval szerintem nem, hogy nem múlta felül a tavajit, de el is marad attól.
de mindenképp jobb a kettõnél
Avanti Crociati!