Fight Night Round 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kösz
Xbox-os verzió!
Csak szenved vele egy darabig, a mentések közé is csinál magának egyet, de semmi...
Kipróbáltam többféle dvd-vel, de semmi... nem tom mi lehet vele...
Mondjuk innen szedtem már le egykét játékat box-ra, de elég sok iylen hibás, vagy en mtom... hibás lenne az ISO???
A Toca3 sem megy, amit innen szedtem...
De a Pc-s-ek közül mind jó voölt eddíg...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Haverok, Buli, Fight Club!
az alapötlet jó hogy a karokkkal úgy üt ahogy én forgatom de a heymakerek nem állnak mindig a kezemre(sokszor lecsúszik)és nagyobb fokozatón csak azzal lehet nyerni😞
Haverok, Buli, Fight Club!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
The Matrix has you...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
BUDA > miskolc.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
A Fight Night széria harmadik epizódja minden szempontból fejlõdik: továbbra is a lehetõ legélethûbb boksz-szimulációt kapjuk – az egyedi, az analóg karokra alapozó irányítási szisztémának köszönhetõen abszolút folyamatosan, és valósághûen tudunk bokszolni. Számtalan híresség (Ali, De La Hoya, Joe Frazier, Bernard Hopkins, Roy Jones Jr…😉 választhatod ki a neked szimpatikusat, és saját sportoló megalkotására is lehetõséged nyílik. Az ESPN Classic játékmódban olyan legendás meccseket játszhatsz újra, mint az Arturo Gatti vs. Mickey Ward, Marco Antonio Barrera vs. Eric Morales, vagy az Ali vs. Frasier összecsapás. A grafika és a sérülésmodell minden eddiginél jobb, új pusztító erejû ütések kerültek az arzenálba, és az offline bunyók után online, az interneten keresztül is kipróbálhatod magad!
A termék értékelése: 8.33 pont
Várható megjelenés: 2006.02.24.

Avanti Crociati!