Fight Night Round 3

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sly06
mikor lesz már box pogi pc-re is????? vagy 1álltalán miért nincs?

A beállításoknál a videonál, állítsd át auto-ról NTSC-re és elindul.
Sztem ne itt beszéljétek meg a warezdolgokat!
kösz
MikX
Én le is szedtem a WCO-ról, kiírtam, de sehogysem indul el...
Xbox-os verzió!
Csak szenved vele egy darabig, a mentések közé is csinál magának egyet, de semmi...
Kipróbáltam többféle dvd-vel, de semmi... nem tom mi lehet vele...
Mondjuk innen szedtem már le egykét játékat box-ra, de elég sok iylen hibás, vagy en mtom... hibás lenne az ISO???
A Toca3 sem megy, amit innen szedtem...
De a Pc-s-ek közül mind jó voölt eddíg...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Fyrex
már lehet tölteni a gémet

Avanti Crociati!

DoNorBi
gondolom te az F1 challengehez viszonyítasz ahol aztán a fátol kezdve az emberekig minden papírból van😛

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
nemtom hogy vagytok vele de szerintem az írányítás nem a legjobb...
az alapötlet jó hogy a karokkkal úgy üt ahogy én forgatom de a heymakerek nem állnak mindig a kezemre(sokszor lecsúszik)és nagyobb fokozatón csak azzal lehet nyerni😞

Haverok, Buli, Fight Club!

schrank
nehéz elviselni hogy a szir-szar pc-re nem jönnek ki ilyen és még sok másfajta mûfajú jó játékok úgyhogy hiába fikázod a hátteret te kis irigy <#lama><#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Istencsászár
hozzá tartozik a játékhoz az is, akármenyire nemakarom nézni akkor is látom a papir figurák ugrálását

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Fyrex

Avanti Crociati!

Nagyon jól néz ki már a Fight Night 2 is, ez még jobb lesz (ha nem is sokkal). Te amúgy meg szõrszálhasogató vagy vázze'! Én speciel sztem még egyszer sem néztem a közönséget. Egyébként ha a közönség nem is, de maga a háttér kimondottan szép.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Laky
csak azt ne mond, hogy te a közönséget nézed játék közben 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Istencsászár
jóhát ez büntet😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

deep
Esetleg az x360 verziót kéne sasolni😄

Ehun meg
videjó
bigapó
szvsz nem a papírközönség a lényeg, hanem ami a kötelek között folyik. na, apám. ott aztán folyik a vér😊) legalábbis a kettõben frecsegett rendesen😊) remélem nem veszik ki valami hülye törvény miatt. nagyon komoly mozgás-ütés-kombinációk vannak benne. szerintem az egyik legjobb sportjáték az EASports-tól.

The Matrix has you...

Istencsászár
sajnos túl sokat látni ezér is hányok ha meglátom a fifa 2006ot mer undorító a közönség benne

mila69en
milyen közönség legyen egy 5-6 éves hardwaren?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mateus33
Jah,aztán meg jön a KO😄DD

es te a kozonseget nezed a jatek helyett -.-

BUDA > miskolc.

Istencsászár
lol jól?? papír közönség rlz

Laky
esélytelen...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
jól néz ki 😊

Csuhai G
Hülye fejét az EA-nak, hogy semelyik részét sem csinálta (csinálja) meg PC-re! <#boxer><#gun><#gonosz2>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Fyrex

Avanti Crociati!

Fyrex
www.576.hu

A Fight Night széria harmadik epizódja minden szempontból fejlõdik: továbbra is a lehetõ legélethûbb boksz-szimulációt kapjuk – az egyedi, az analóg karokra alapozó irányítási szisztémának köszönhetõen abszolút folyamatosan, és valósághûen tudunk bokszolni. Számtalan híresség (Ali, De La Hoya, Joe Frazier, Bernard Hopkins, Roy Jones Jr…😉 választhatod ki a neked szimpatikusat, és saját sportoló megalkotására is lehetõséged nyílik. Az ESPN Classic játékmódban olyan legendás meccseket játszhatsz újra, mint az Arturo Gatti vs. Mickey Ward, Marco Antonio Barrera vs. Eric Morales, vagy az Ali vs. Frasier összecsapás. A grafika és a sérülésmodell minden eddiginél jobb, új pusztító erejû ütések kerültek az arzenálba, és az offline bunyók után online, az interneten keresztül is kipróbálhatod magad!

A termék értékelése: 8.33 pont
Várható megjelenés: 2006.02.24.

Avanti Crociati!

← ElőzőOldal 4 / 4