Kárpátia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarán: Vagy nem létezik magyar vagy jól elbújtak.
Szóval én nem kapok azon össze hogy ki merészel magyar zenét hallgatni, inkább örüljön hogy véletlenül is de lehet rá tette a lábát a jó útra.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Adjon isten szebb jövõt!
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
http://vimeo.com/11471313
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
xerintem ebben ti jobban otthon vagytok..
bár, a remény hal meg utoljára... =)
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
SCANIA THE BEST
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
tudja valaki, hogy mi történt a weboldallal?
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Ez nem foglalja magában, hogy nem jó. 😊)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Regnum Marianum <2009>2009>
Bár ez nem Petrásék mûve, úgy tudom.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Hol vagytok, székelyek? <2003>2003>
Így volt! Így lesz! <2003>2003>
Tûzzel, vassal <2004>2004>
Hõsi énekek <2005>2005>
Piros, fehér, zöld <2006>2006>
Istenért, Hazáért! <2007>2007>
Idõk szava <2008>2008>
Szebb jövõt! <2009>2009>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Jaja, elég jó az új album borítója.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Szebb jövõt borító másnak is bejön?
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
KoЯn
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Találtam Odin88 blogon egy érdekes bejegyzést. Másolom is:
Petrás János
2008.04.22. 20:10 Odin88
Nemrég olvastam, hogy a Kárpátia énekese eddig csak nemzeti beállítottságú zenekarban zenélt. Hát én a Coolhead Clan politikai beállítottságával nem foglalkozom, de az igen érdekes, hogy a János tiltott önkényuralmi jelképeket felvonultató polóban zenélt az említett zenekarban. Itt most senki ne gondolj a dicsõ védõosztag jelképeire, vagy a szvasztikára, netalán Szent László király harci jelvényére a Nyilaskeresztre, nem Petrás úr vöröscsillagos-sarlókalapácsos polóban feszített. Azt hiszem ezt nem kell kommentálnom.
nekem tetszik. van olyan ami így sokkal jobb mint az eredeti :p (persze ha tudod a szöveget)
Elég Age of Empires beütése van <#crazya>#crazya>
én (helybéli vagyok) ott leszek!
na, ez a nem mindegy.
Ha valakit érdekel van 2 darab Jegyem a április 18. koncertre.Sajnos akik jöttek volna velem azoknak melózni kell...Bolti áron(2900 Ft)eladók.Akit érdekel írjon privátot.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
,,Ha kicsi a tét a kedvem sötét!\"