Kárpátia

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az hogy ki magyar, azt az határozza meg, hogy mi a származása (legyen némi magyar vér benne) a mentalitás, erkölcs, gerincesség (becsület) és a tudás.
Magyarán: Vagy nem létezik magyar vagy jól elbújtak.
Szóval én nem kapok azon össze hogy ki merészel magyar zenét hallgatni, inkább örüljön hogy véletlenül is de lehet rá tette a lábát a jó útra.

bakkerman
Hellosztok! Múltkor egy házibuliban egy kis balhé szemtanúja voltam. Havernál voltunk,kb 8-an,szülinapoztunk. Volt egy srác,inkább magyar rappet hallgat,de betette az "ugye gondolsz néha rám"-ot,és erre felháborodott a rocker haverom,hogy ne magyarkodjon rapperként Kárpátia számra,és mivel mindketten matton voltak,majdnem össze is mentek...Nekem errõl az a véleményem,hogy pont a Kárpátia az a nemzeti együttes,amit zenei hovatartozástól függetlenül akárki meghallgat,például én a hétköznapokban nem hallgatok semmilyen rock zenét,azon kívül minden zenét hallgatok,de ha valahol Kárpátia szól,egybõl elkezdem magamban énekelni. Egyszerûen minden számuk érzelmekben gazdag,és néha-néha leülök 1 órára,és csak ezt hallgatok,mert belemerülök a számokba. Szerintetek?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

pénteken végre újra nyiregyen adnak koncertet 😄 (Y) jöjjön el mindenki aki tud

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

Az új album szerintem nagyon jó lett.
Adjon isten szebb jövõt!

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

a hétvégi Magy-i koncertrõl ha valakinek van vmi felvétele, képe keressen már meg pm-ben. kösz

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

Doom 4
lusta voltam xD

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Zephyr Retiring
miért nem használod az "url beszúrása" gombot?

erre gondoltam. katt ide😊

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Doom 4
nincs mit éppen videót hallgatok azt közbe nincs mit csinálom azt frissítgettem a fórumot amúgy nincs távol a zenekartól a videó se:
http://vimeo.com/11471313

Zephyr Retiring
<#worship>köcce a gyors reaction-t..

Doom 4
A legújabb lemezükön Szebb jövõt az album címe.

Zephyr Retiring
szasztok skacok. ritkán vaok a neten manapság. a piszkos fred címû daluk (kárpátiának) melyik albumjukon található<#nemtudom>
xerintem ebben ti jobban otthon vagytok..

Thomx
olyan részt nem nagyon találsz külföldön, ahol csak magyarok vannak. az esetek többségében, csak túlnyomó részt vannak magyarok. persze azokat a területeket visszacsatolhatnák, de nem hinném, hogy ebbõl lesz akármi is.
bár, a remény hal meg utoljára... =)

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

rapi9
ÉN amondó vagyok NAGYMAGYARORSZÁGGAL kapcsolatban hogy nem kéne az összes terület amit a gennyládák elcsatoltak trianonban,hanem csak azok ahol tényleg csak magyarok élnek.DE úgyis mégegyszer akkora lenne Magyarország mint mai állapotában.

SCANIA THE BEST

89

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Thomx
Már nekem is megvan, ezek szerint nem rég fejezték be 😊

Marki
Nekem bejött. Szerintem cserélték a dizájnt, Karácsonyhoz illõ lett.

KoЯn

Thomx
üdv,
tudja valaki, hogy mi történt a weboldallal?

ruffirant
Jövõ hét szombaton Pesten koncerteznek.A jegy 3000 ft.Lemezbemutató koncert lesz.Nekem már megvan a jegyem

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

modellmaker
Inkább teljesen más, mint a hagyományosnak nevezhetõ albumaik. 😊

Ez nem foglalja magában, hogy nem jó. 😊)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ruffirant
nyugodtan kihagyhattad volna sztem ez az album nem valami jó...fogalmazzunk így.

dunga
Óh, én nyomorék...

Regnum Marianum <2009>

Bár ez nem Petrásék mûve, úgy tudom.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
Akkor egy gyors összefoglalás a borítókról...

Hol vagytok, székelyek? <2003>

Így volt! Így lesz! <2003>

Tûzzel, vassal <2004>

Hõsi énekek <2005>

Piros, fehér, zöld <2006>

Istenért, Hazáért! <2007>

Idõk szava <2008>

Szebb jövõt! <2009>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

modellmaker
Ha lesz egy kis idõm csinálok vmit.

Jaja, elég jó az új album borítója.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

dunga
Nincs valakinek kedve új bannert kreálni?

Szebb jövõt borító másnak is bejön?

ruffirant
ez is igaz

modellmaker
koncertre járok, azon több bevétele van az együttesnek, mint egy általam megvásárolt CD-n. plusz így az artisjus is kimarad a jóból.

ruffirant
én általába meg szoktam venni a kedvenceim cd-it ha jók.kárpátiátol pl a piros fehér zöld van meg az nagyon tetszett.

dunga
Már senki sem vásárol cd-t/mc-t?

Biztos ,hogy nem az egész albumot szedted le ,hanem csak a 3számot ami a weblapjukon is meghallgatható .

ruffirant
letöltötted??Az egséz albumot???honnan?linket

degenerator
igen? letöltöttem, nem nagy szám.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

ruffirant
20-án jön az új album😛 már nagyon várom

Arnold12
A skinheadeknek még mindig a komcsik a legnagyobb gondjuk? Már elég unalmas. Csakugy mint a Good night left side féle parolák.

J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate

ruffirant
én is így leszek vele.egy egész album megtanulása lehet sok lesz de megpróbáljuk😛

Marki
Jaja, én is 😊
A novemberi koncertre igyekszem megtanulni õket 😄

KoЯn

ruffirant
egész jók a számok már várom az új albumot

Voltam koncertjükön Csókakõn most szombaton (18-án.)Kurva jó volt a hangulat 😄

Marki
Szeptember jön az új album, Szebb Jövõt! címmel.
A weblapjukon három szám meghallgatható.

KoЯn

donyyy20
JEeaaaaaaahhhhhhh Magyar Sziget Mindörökké!!!!!!!!!!!!!

Markus Schulz For President!

dunga
Lehet. Én nem tudok errõl semmit, csak Odin blogon olvastam. Gondoltam, megosztom veletek.

Muki100
Én úgy tudom akkor a Kurszk tengeralattjáróra emlékeztek, és az orosz haditengerészetnek most is az a jelvénye, ezért voltak olyan ruhában.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

dunga
Na nem gondoltam volna, hogy a Kárpátia topicban fognak oltani. Na mindegy.

Találtam Odin88 blogon egy érdekes bejegyzést. Másolom is:

Petrás János

2008.04.22. 20:10 Odin88

Nemrég olvastam, hogy a Kárpátia énekese eddig csak nemzeti beállítottságú zenekarban zenélt. Hát én a Coolhead Clan politikai beállítottságával nem foglalkozom, de az igen érdekes, hogy a János tiltott önkényuralmi jelképeket felvonultató polóban zenélt az említett zenekarban. Itt most senki ne gondolj a dicsõ védõosztag jelképeire, vagy a szvasztikára, netalán Szent László király harci jelvényére a Nyilaskeresztre, nem Petrás úr vöröscsillagos-sarlókalapácsos polóban feszített. Azt hiszem ezt nem kell kommentálnom.

szerintem egyáltalán nem.
nekem tetszik. van olyan ami így sokkal jobb mint az eredeti :p (persze ha tudod a szöveget)

dunga
Regnum Marianum kinek hogyan tetszik?

Elég Age of Empires beütése van <#crazya>

holnap kunszentmártonban játszik a kárpátia!
én (helybéli vagyok) ott leszek!

na, ez a nem mindegy.

dunga
Na ezt is jókor olvasom <#szomoru1>

ruffirant
Helo!
Ha valakit érdekel van 2 darab Jegyem a április 18. koncertre.Sajnos akik jöttek volna velem azoknak melózni kell...Bolti áron(2900 Ft)eladók.Akit érdekel írjon privátot.

SG rock
Nov 15. Kárpátia Budapest ICECENTER! 😊 minnél többen gyerünk

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Október 11. Szombat Kárpátia, Pécs, Expo Center ! Jöjjetek jöjjetek

,,Ha kicsi a tét a kedvem sötét!\"

Oldal 1 / 9Következő →