SG: USA Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
army anyagot en is kaptam mar.. nevre szoloan meg minden... oszt meg semmilyen papirom sem volt mikor jott a cucc..

amugymek.. nevedre vennetek?:D
I.C.ram
Nekem a tesóm mondta, hogyha akarok dolgozni menni USAban, akkor menjek, mert azt mondták neki a hivatalban, hogy közvetlen családtagot igényelheti és meg is kapja rögtön a zöldkártyát. De õ már állampolgár, nem sima zöldkártyás.

Egyébként meg állandóan kapja a reklámanyagot az Armytól, hogy csatlakozzon. Küldtek már neki pólót is meg minden szarságot :D
CSOCSO
mikor anyamnak elkezdodtek a papir intezesei.. sajna csak ocsem kapta meg a papirokat.. en mar nem. mert 21 ev felett vaok...
I.C.ram
Passzmek! Megsúgom neked, hogyha egy közvetlen hozzátartózód állampolgár, akkor a családja (papa, mama, testvérek) AUTÓMATÁN megkapják a zöldkártyát, ha igénylik. Ez jogszabály szerint van így!
ffxi
Nem segít ez rajtad. Gondolj bele, csak nem olyan hülyék, hogy átengedik az ember egész családfáját.

Fákjúal!

CSOCSO
<#gunyos1><#ticking>
I.C.ram
Nekem meg autómatán jár a zöldkártya, mert közvetlen rokonom ugye már állampolgár. :P
I.C.ram
Pedig biztos így van. Már 6 éve él kint Michiganben. És ott rászólnak az emberre, ha Micsigant mond :)
desigo
Megkeresnek és megtalálnak:))))
spanyolul loal :D

BUDA > miskolc.

bertino
aha, oké, én igazából télleg reméltem, hogy majd esetleg magyarok küldenek egy mailt vagy ilyesmi... de olyan felsõbbrendû szinten nem tudok angolul csevegni se :S
namind1, azért thx

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

CSOCSO
mindegy. ne idegeskedj.. amugy mar hallottam olyanrol hogy par magyar megkapta... (1-2 ember mondta)
CSOCSO
semmi baj nem lesz... en is beregeltem ide.. sooot fizettem is de mar nincs szuksegem ra...a papirjaim mar uton vannak.. mai napig kuldenek emailt hogy nah mi les.z. mikor fejezem mar be a regemet.. soot olyan kedvesek hogy mar spanyolul is kuldtek:D hatha kecseg mehikoi vaok
bertino
az õszintét megvallva érdekeltség irányból regeltem be a feléig, de a nyitóoldalon az volt, ingyenesen, ahogy megláttam, hogy bankártya és pénzösszegek vannak feltüntetve, tényleg egybõl bezártam

továbbá képes voltam azt hinni, hogy vmi magyar vonzzata vagy "kirendeltsége" van a dolognak, bár ezt rosszul hittem, mivel angol oldalon kellett regelni, hát késõn gondolkodtam :(

bertino
mármint õ kérdezett... csak becsuszott az M betû...

bertino
bazki :(

beregeltem, egy darabig, elsõ lapot kitöltöttem, nem gondoltam volna, hogy ez lesz basszátok meg! Rohadtul beparáztam most!

Ugye meg kellett adni a tel. számot is, én meg is adtam... második lapon már láttam vmi pénzes dolgot, így tõbõl fogtam és becsuktam a lapot.

Most jött egy visszatartott hívás D: és angolul bájcsevegtem egy csajszival, aki angolul kérdeztem, én vok-e Krisztian Fehér, mondom nem. Kérdezi: Do you know this person ? Mondom, no... - Thank you, byebye

Houh

bertino
<#fejvakaras><#fejvakaras>

itt a pont... :) mongyuk azt tegyük hozzá azért hogy a magyar angoltanárok ugy a legalja aze gésznek , az az amit elkell felejteni :) az ír legalább valamennyire közelebb áll hozzájuk :) amugy angolt amugyse tudod mire hazsnálni mert már alap..., ha a nylevbõl akar valaki megélni akkor valami ritka nyelvet kell tanulni, esetleg kinait :D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

KG21
ehh, a nyelvrõl annyit, hogy visszajöttem nagy arccal, hogy sokkal folyékonyabban nyomom a szöveget, erre az ír angoltanárom azt mondta gyorsan felejtsem el ezt a szlenget, amit kint magamra szedtem, mert semmi hasznom nem lesz belõle soha az életben :D

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

sõt nem is kell halrembe menni miatta :D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

én emg ezt tudom hogy a kurva nagy nyelvtudásal ugyse megy az ember sokra harlemben :PPPP

meg a beton szvsz, magyarországon a belvárosban nincs anyi beton mint kint a világvégén, az emg ugye sugározza a hõt

CSOCSO
en meg senkitol sem hallottam egyiket se...
I.C.ram
Sõt tesómtól azt is tudom, hogy nem háváj, hanem háváji :D
CSOCSO
nem tanulok es szartse:D
CSOCSO
akkor mar inkabb miamiban az egyik penthouse:D

amugy dolgoztam parton levo toronyhazban es uber volt hogy felkelsz es csak az osönt latod.... szal. kell a faxomnak a central park...
I.C.ram
Hát nem tudom... Én azért eltudnék képzelni egy fasza fullos lakást egy toronyház tetején, mondjuk a Central Park szomsédságában :P
I.C.ram
Pff... Én 15-16 fokban is lazán jól érzem magam pólóban.
I.C.ram
Nem Csikágó, hanem Sikágó :D Meg nem Micsigen, hanem Misigen :D Ejnye CSOCSO hát mit tanultált ott :D
CSOCSO
itt inkabb a paratartalom miatt mas a dolog.. itt sincs 70 meg 60 fok.. altalaban 30-40... ennyi magyarorszagon is van nyaron...csakhat a paratartalom
hm, akkor lehet ezért votl ott is meleg és floridában nincs is melegebb? :DDDD
htõ, peches :D

KG21
Én voltam mindkét helyen, és nem éreztem a különbséget. Mintha atomrobbanás lett volna :D

CSOCSO
:D:D:D lehet mar atszokott a szervezetem. de en abban mar megfagyok!
hát izlések és pofonok... én most 21-22fokban alsogatyában meg poloban vagyok itthon :)

CSOCSO
nekem ott kezdodik a hideg!
a lakasban ha 24 fokra van teve alegkondi akkor jol erzem magam.. ha 22-23 fokra sullyed (pl telen neha elofordul) akkor mar lefagy kezem meg a talpam!!
nemtom a légkondi nem midnen..., én washington dc környékén is nagyon döglödtem a melegtõl pedig az "picit" északabbra van és tényleg minden viskoban légkondi..., csak éppen kilépsz az ajtón és hanyatvágodsz a +50 foktól :/ meg az hogy kinek mi a zsir idõ nézõpont kérdése, 20fök felett nekem már meleg van :)

CSOCSO
hat... neha tenyleg szar... de mikor felkelek reggel 7 kor.. es egy szal poloban olyan zsir ido van hogy szinte vigyorgok.. nah az bejon.. nappal meg legkondis helyen vagy altalaban... hacsak nem a haztetot javitasz... ( en csintaltam ket hetig:D)
CSOCSO
florida nem = miami...
miami egy kis varoska... amugy tenyleg el tudnam elni itt az eletem.

A baratnommel elmentunk egyszer felvebnni a kocsijat z ex sogornojehez.

Egy ilyen .. dallas szintu farmokat kell elviselni.. hatalmas zold terulet olyan haz hogy megszolal akkora terepjarok hogy mar monster trucknak hivnam oket es egy tok jo csaj eppen szembelovagolt velunk... hat rohadjon meg nyujok meg csikago....
nem kene nekem semmi csak egy ilyen uber haz.. egy ket zsir verda a kertbe hatulra egy faxa medence meg uber kert es kesz. hepi az elet!!!
CSOCSO
nah azert ott is nem gyengen vannak lepratelepek.. fekanegyedek meg stb.. mindenholv annak szal teruletek.. az mocsar kifogas nagyon gyenge....
semmi baj nincs floridaval...
I.C.ram
Hát én nem! :D

Inkább mennék a szeles Chicagoba, vagy New Yorkba, mint Florida akármelyik városába...
engem scak a meleg zavarna, én hideget sokkal jobban csipem mint meleget :) bár ettõl még alaszka nem biztos hogy jobb hely :DDDD

KG21
úgy fikázod, mintha valami isten háta mögötti cigányteéep lenne, de Miamiról beszélsz! Én el tudnám viselni a helyet egy életen át.

CSOCSO
mocsar???... ez most kb olyan mint vazi utcan buzafoldet keresni... van mocsar... jo messze... amugy meg tok zsir hajozni rajta es nezni a krokodilokat
hurrikan. nahja...
siksag .. ez nem izgat...
sok puerto rica se erdekel...
elviselhetetlen meleg.. hat.. meleg az van..szvsz jobb mint a hideg!
I.C.ram
De ti miért pont odamentetek? Sok szar mocsár, sikság, hurrikán, rakás puerto ricoi bevándorló, elviselhetetlen meleg, stb...
CSOCSO
nempaj... jottem iq atlagot javitani.... :D
I.C.ram
De ha megnézed az észak-keleti régió a legjobb za átlag iqban. Ezt még a választások idején láttam valahol.
CSOCSO
valami felmerest neztem hogy melyik allamban mennyi az atlag iq.. florida kozepen csucsult az 51 allambol..szvsz nem mondhatjuk hogy "legolyanabb" az allam...

amugy benne voltam a TV ben!!!!!!:D:D:D

elloptak egy allatkereskedesbol egy kiskutyat.... nem messze tolunk es a pet store mellett van egy "patyolat" es oda vittuk a takarot tisztittatni es bementunk addig az allat kereskedesbe nezelodni.. akkor vettuk eszre hogy kint all a news csatornas furgon a bolt elott.. odabent meg nagyban vartak hogy mindjart ok jonnek:D
mi meg pofatlanul odamentunk mogejuk nezegettuk a kutyakat... a tv ben meg tuti benne voltam mert volt kis tv-juk amin latta a riporter hogy mi van a tv ben szal lol:D
Mr Csé
nemtom nemvagyok ott :(

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

bertino
kolbász kerítések ? hát vannak kerítések ? :D