SG: USA Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugymek.. nevedre vennetek?:D
Egyébként meg állandóan kapja a reklámanyagot az Armytól, hogy csatlakozzon. Küldtek már neki pólót is meg minden szarságot :D
Fákjúal!
BUDA > miskolc.
namind1, azért thx
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
továbbá képes voltam azt hinni, hogy vmi magyar vonzzata vagy "kirendeltsége" van a dolognak, bár ezt rosszul hittem, mivel angol oldalon kellett regelni, hát késõn gondolkodtam :(
beregeltem, egy darabig, elsõ lapot kitöltöttem, nem gondoltam volna, hogy ez lesz basszátok meg! Rohadtul beparáztam most!
Ugye meg kellett adni a tel. számot is, én meg is adtam... második lapon már láttam vmi pénzes dolgot, így tõbõl fogtam és becsuktam a lapot.
Most jött egy visszatartott hívás D: és angolul bájcsevegtem egy csajszival, aki angolul kérdeztem, én vok-e Krisztian Fehér, mondom nem. Kérdezi: Do you know this person ? Mondom, no... - Thank you, byebye
Houh
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
amugy dolgoztam parton levo toronyhazban es uber volt hogy felkelsz es csak az osönt latod.... szal. kell a faxomnak a central park...
htõ, peches :D
a lakasban ha 24 fokra van teve alegkondi akkor jol erzem magam.. ha 22-23 fokra sullyed (pl telen neha elofordul) akkor mar lefagy kezem meg a talpam!!
miami egy kis varoska... amugy tenyleg el tudnam elni itt az eletem.
A baratnommel elmentunk egyszer felvebnni a kocsijat z ex sogornojehez.
Egy ilyen .. dallas szintu farmokat kell elviselni.. hatalmas zold terulet olyan haz hogy megszolal akkora terepjarok hogy mar monster trucknak hivnam oket es egy tok jo csaj eppen szembelovagolt velunk... hat rohadjon meg nyujok meg csikago....
nem kene nekem semmi csak egy ilyen uber haz.. egy ket zsir verda a kertbe hatulra egy faxa medence meg uber kert es kesz. hepi az elet!!!
semmi baj nincs floridaval...
Inkább mennék a szeles Chicagoba, vagy New Yorkba, mint Florida akármelyik városába...
hurrikan. nahja...
siksag .. ez nem izgat...
sok puerto rica se erdekel...
elviselhetetlen meleg.. hat.. meleg az van..szvsz jobb mint a hideg!
amugy benne voltam a TV ben!!!!!!:D:D:D
elloptak egy allatkereskedesbol egy kiskutyat.... nem messze tolunk es a pet store mellett van egy "patyolat" es oda vittuk a takarot tisztittatni es bementunk addig az allat kereskedesbe nezelodni.. akkor vettuk eszre hogy kint all a news csatornas furgon a bolt elott.. odabent meg nagyban vartak hogy mindjart ok jonnek:D
mi meg pofatlanul odamentunk mogejuk nezegettuk a kutyakat... a tv ben meg tuti benne voltam mert volt kis tv-juk amin latta a riporter hogy mi van a tv ben szal lol:D
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam