SG: USA Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Szar helyen laksz. Florida a legputóbb rész ilyen szempontból. Mindenki oda akar mennyi, mert napsütés, meleg, bikinis csajok, stb... Aztán oda koncentrálódnak a legnagyobb parasztok. Északra kell menni, ott teljesen más az egész, meg valahogy az értelmiség is északon koncentrálódik, fõleg a nagy tavak környékén, és az észak-keleti parton.
I.C.ram
Nem nickle, hanem Nickel
Mr Csé
kolbász keritések vannak ottan?

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

KG21
én meg igen. A kölkök azt játszották, hogy 1 centesért merültek a medence aljára, és pennynek hívták.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Azt a szót, hogy penny, nem hallottam odakinn.

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Nickle az 5 centes
Dime a 10 centes
Quarter a negyeddolláros

Pfennig az osztrákoknál volt az apró amikor még Schilling volt

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Met
ott is annak hívják, vagy pfenig-nek (fonetikusan írva)?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

KG21
vagynemis, a dime a tízcentes, a nickle az nemtom melyik :/

KG21
az 1 centest szokták pennynek nevezni. Van még nickle, az a tíz centes, meg quarter, az a 25.

Punker
az nem az angoloknál van?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Met
Csocso, kérdeznék valamit.
Kint a pénz dollár, annak a váltópénze a cent de van amikor penny-t emlegetnek. Az mi? A centet is váltják?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

CSOCSO
THX!
hbd :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

CSOCSO
mindegyikotoknek Koszonom szepen!
Max7
csatélakozok az elöttem szólokhoz :)

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

desigo
Isten éltessen:)
Frosty01
Boldog szülinapot CSOCSO ^^

practitioner of the forbidden arts of death

asfa
Boldog szülinapot Csocso

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

bertino
HBD csocso...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

CSOCSO
milyen is jo lenne:D
ehhez papirok kellenek. de ami kesik nem mulik!!
Látom, jó kis géped van... miért nem melózol vele valamit? Azzal biztos többet lehetne keresni, mint kubikolással.
Jó kis légkondis iroda, titkárnénik...stb. 4-5K fizu havonta. :D

CSOCSO
nem... de hasonlo berelheto limok vannak..
desigo
ilyenekkel járkáltok-e?

CSOCSO
persze.. en tisztaban vagyok ezzel.. en csak megvalaszoltam a kerdest...
Punker
arányokat is nézd ott mennyi a minimál bér (legálisan) és itt mennyi.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

CSOCSO
persze hogy..
he? értettem én.. nem kell kéccer :D

R0sc0
drágább mint MO?

CSOCSO
idekint amcsiban is szokott esni a ho... de floridaban nem..
<#wilting>

CSOCSO
persze idekint is szokott esni a ho... csakugy mint europaban...

de floridaban nincs havazas
40 centi :CCCC

BUDA > miskolc.

kint esik a ho? :o

CSOCSO
nah mivan csajok?
CSOCSO
akkor meselek tovabb.. oktoberben a baratnom rendelt egy kanapet egy labtartoval, 3 parnaval.. kurvaszep, velurbor alladek dizajn meg minden...

azt mondtak hogy novemberben hozzak (megrendelesre keszul)
kihoztak 2 hettel az igert utan.. a vicces hogy az egeszet forditva csinaltak meg.. ami az ajto fele kene hogy legyen az van az ablak fele...
a csavo aki hozta a cuccost mondta hogy hivkuk fel a boltot mondjuk meg neki hogy mi a bajunk es addig tartsuk itt ezt.. ez mind szep es jo..talan ilyet nem csinalhatnank meg magyarorszagon.. de erre a masik butort ma hoztak ki!!!! MAJDNEM MARCIUS VAN!!!!!

erre az egyik falabon nem gyenge karcolas van es alabtarto oldalan a varrat el van szakadva egy par cm es reszen!!!!!!!!! hat pazmek lol vattafakk???
ez azutan volt hogy a kisszallito csavok elmentek 10 perce. felhivjuk oket, de ok nem akarnak visszajonni... felhivjuk a boltot es elmondtuk nekik a bajunkat..sajna annyira nem sajnaltak meg hogy azonnal visszahozzak a regi labtartot ami perfect kondizioban van.. neeem.. hiaba csak 10 vagy akar legyenek 30 percnyire is.. hat rohadjanak telibe... most megint varhatunk kitudja hany hetet mig csak azt a kis szart meghozzak....
persze azonkivul nem tudtunk semmi mast csinalni hogy nem vagyunk megelegedve se a bolttal, se az aru minosegevel se a kiszallitassal.... ennyi.. ha lenne internet oldalunk irnek is egy szep kis rivjut...

ott a pont

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

CSOCSO
nem az embereket hibaztatom!! bar mindenkinek megvan a sajatossaga...
amennyire lehet szidni a magyarokat pont ugyanugy masban lehet szidni az amcsikat...
az ilyen massag pedig leginkabb az anyagi helyzetek miatt alakul...
nah ez már igy stimm, de ez se az átlag magyar hibája mert szegények nicns is gumipókja nem hogy még oda is adja :DDDD
amugy tény hogy más a világhoz való hozzállás, de ez olyan hogy a magyar csuscgardagnak is jobb a hozzáálása amikor az egyik limobol átszáll a másikba az ráviz miatt mint akinek szó szerint mindene odalett és barbekjûja meg végképp sincs :P

jah mert "picit " más a szinvonal és ez nem a magyar paraszt hibája :)

CSOCSO
nincsen sok amcsi baratom... ket szomszedrol tudok velemenyt alkotni...
az egyik jo fej volt.. ocsemmel focizott a parkban meg ilyenek.. csak voltak erdekessegei... pl egyszer fel akarta torni az automat mert benne volt az o cucca:D:D:D lol. maskor meg bejott a lakasunkba mert szolni akart nekunk de nem jott ki senki...
deo mar elkoltozott.. anyam kisse kivolt tole. engem annyira nem zavart.. a masik meg jofej.. annak nemsok baja van..

amugy a legelso heten mikor kijottunk es vettunk tv-t a bestbuy elott.. odajott egy redneck es kezembe nyomott egy gumipokot thogy ne szarakodjak mar...
hm... a cora elott sose tortent ilyen velem:D
CSOCSO
mindig van csak meg de.. ez is beletartozik a kulonbsegbe amit emlitettem... amig magyar paraszt ehendoglik addig a jenki barbekjuzik...
magus
depresszios nemzet vagyunk

most oszinten, teged nem idegesit ez a keep smiling ami ott folyik? en ugy hallottam az amerikaiak azok akikkel ha egyiknap a legjobb baratok lesztek a masiknap nem akar megismerni

jah csak te talpra tudsz ettõl még állni viszotn a apraszt termését elmosa a ház és akkor vagy éhendöglik családal együtt vagy mehet csövezni mert amire valami kis kártérités jut neki eltelt 5000 év...

desigo
jah
asfa
a barátnõjérõl kérted? :)

desigo
képet:)
asfa
értem!hát akkor megnyugodtam jo helyen vagyok én itt!nem csak én állítom hogy a magyar lányok a legszebbek!de azért durva hogy tanga nem szokás meg nem adnak magukra!

CSOCSO
reg voltam en mar fasza magyar csajok kozelebe, de a magyar csajok sokkal jobbak...

itt alap nem szokas a tanga.. a csajok tobbsege tok atlagos. .magara nem ad.. a masik fele meg valami elfajzott elhizott spanyol vagy feka... neha latok jo csajokat. azokat extra mod megnezem:D mondjuk legszivesebben a sajat baratnomet nezegetem
asfa
amugy a csajok milyenek a magyarokhoz képest?