SG: USA Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.
Dime a 10 centes
Quarter a negyeddolláros
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Kint a pénz dollár, annak a váltópénze a cent de van amikor penny-t emlegetnek. Az mi? A centet is váltják?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Jó kis légkondis iroda, titkárnénik...stb. 4-5K fizu havonta. :D
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
de floridaban nincs havazas
BUDA > miskolc.
azt mondtak hogy novemberben hozzak (megrendelesre keszul)
kihoztak 2 hettel az igert utan.. a vicces hogy az egeszet forditva csinaltak meg.. ami az ajto fele kene hogy legyen az van az ablak fele...
a csavo aki hozta a cuccost mondta hogy hivkuk fel a boltot mondjuk meg neki hogy mi a bajunk es addig tartsuk itt ezt.. ez mind szep es jo..talan ilyet nem csinalhatnank meg magyarorszagon.. de erre a masik butort ma hoztak ki!!!! MAJDNEM MARCIUS VAN!!!!!
erre az egyik falabon nem gyenge karcolas van es alabtarto oldalan a varrat el van szakadva egy par cm es reszen!!!!!!!!! hat pazmek lol vattafakk???
ez azutan volt hogy a kisszallito csavok elmentek 10 perce. felhivjuk oket, de ok nem akarnak visszajonni... felhivjuk a boltot es elmondtuk nekik a bajunkat..sajna annyira nem sajnaltak meg hogy azonnal visszahozzak a regi labtartot ami perfect kondizioban van.. neeem.. hiaba csak 10 vagy akar legyenek 30 percnyire is.. hat rohadjanak telibe... most megint varhatunk kitudja hany hetet mig csak azt a kis szart meghozzak....
persze azonkivul nem tudtunk semmi mast csinalni hogy nem vagyunk megelegedve se a bolttal, se az aru minosegevel se a kiszallitassal.... ennyi.. ha lenne internet oldalunk irnek is egy szep kis rivjut...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
amennyire lehet szidni a magyarokat pont ugyanugy masban lehet szidni az amcsikat...
az ilyen massag pedig leginkabb az anyagi helyzetek miatt alakul...
amugy tény hogy más a világhoz való hozzállás, de ez olyan hogy a magyar csuscgardagnak is jobb a hozzáálása amikor az egyik limobol átszáll a másikba az ráviz miatt mint akinek szó szerint mindene odalett és barbekjûja meg végképp sincs :P
az egyik jo fej volt.. ocsemmel focizott a parkban meg ilyenek.. csak voltak erdekessegei... pl egyszer fel akarta torni az automat mert benne volt az o cucca:D:D:D lol. maskor meg bejott a lakasunkba mert szolni akart nekunk de nem jott ki senki...
deo mar elkoltozott.. anyam kisse kivolt tole. engem annyira nem zavart.. a masik meg jofej.. annak nemsok baja van..
amugy a legelso heten mikor kijottunk es vettunk tv-t a bestbuy elott.. odajott egy redneck es kezembe nyomott egy gumipokot thogy ne szarakodjak mar...
hm... a cora elott sose tortent ilyen velem:D
most oszinten, teged nem idegesit ez a keep smiling ami ott folyik? en ugy hallottam az amerikaiak azok akikkel ha egyiknap a legjobb baratok lesztek a masiknap nem akar megismerni
itt alap nem szokas a tanga.. a csajok tobbsege tok atlagos. .magara nem ad.. a masik fele meg valami elfajzott elhizott spanyol vagy feka... neha latok jo csajokat. azokat extra mod megnezem:D mondjuk legszivesebben a sajat baratnomet nezegetem