Hegyikerékpár
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom valami olcsó de jó féle külsõ kellene..
Megy muter valahova tolja kia biciklit a tárolóból,azt jön föl szólni hogy tök lapos a kerekem...
Mondom mi van?
Felöltözök ,megnézem....
Lementem azt látom ,hogy 1 qva nagy 3cm-es vágás van a külsõbe,olyan mélyen,hogy átvitte az egészet...
Hát qva ideges lettem...
Szal most cserélhetek gumit,evvel kapcsolatban kérnék segítséget...
Nézegettem a a külsõket qva sok féle van de igazán nem nagyon értek hozzájuk...
Tehát amire én használnám:
-Minden évszakban,esõs,száraz,havas jeges,
-Legfõképpen úton,de enyhe földút is befigyel...
és semmi durvulás,csak tekergetek...
THX
nemtom mi a fasznak írják, hogy tudja a pedálfordulatszámot mérni, ha szenzor nincs hozzá...
na mind1 végülis ezt a funkciót lesz@rom, a nagy kijelzõ miatt vettem...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
így is majdnem vállóok volt a bicaj, vagyis az ára...
még holnap megyek nézek rá valami értelmes kormányszarvat, utána csak akkor költök/remélhetõleg/ ha besz@rik valami...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
sztem amúgy ez a bicikli leggyengébb pontja...
Igy nem fog tudni sehova becsipõdni, és nem fog lityegni sem..
Downhill!!
a becsúszószárhoz csak nem fogom kábelkötegelõzni hosszú távra, így majd oda is szerkesztek valami kis távtartót, és megint képbe jön az eszterga+alumínium kombó 😊
precízség rulez! 😊
köszi amúgy a véleményeket, ill segítséget...
Ha viszont nem ,hanem durvulsz akkor a váz se fogja birni.. Erösnek tünik oké.. De nem arra van.. Szóval jó bicó, de nem a keméyebb iparra való..
Downhill!!
na ez lett...
brutálnak néz ki a váz, sztem bírni fogja a súlyomat, az elsõ telótól félek kicsit, de használom amíg bírja, aztán ha gatya, akkor szétszedem, hátha alakítható valami a belében/motorteló tapasztalatom van/
anno a boulderem 18-as volt ha jól emléxem, viszont akkor nem voltam ekkora súlyban... 😊
tetszik, jó áron is adná, de félek a 16-os váztól. bár õ gyõzködik, hogy úgysem kell nekem magasles/ami igaz is, mert fáj a csuklóm hosszú távon/ de nem tudok dönteni...
Hát én szerintem nézd meg a Magellan kínálatát mert jó minõségû és azért még megfizethetõ bringákat gyártanak. Szerintem vagy a Hydra vagy ha kicsit több pénzed van akkor a Cratert érdemes megvenni én ennél drágább bringát nem vennék a te helyedbe ezek tökéletesen alkalmasak arra amire te használnád. Én egy Hydrat használok már 2 éve télen nyáron napi szinten és meg vagyok vele elégedve.
vázolom a helyzetet:
anno teljesítménytúráztunk/túráztunk MTB-vel sokat, bejártam hegyet völgyet anno egy régi Gepidával, volt SCOTT boulderem/még azokban a 90-es években amikor az LX hajtókar fekete volt 😊/ lényeg: 10éve nem tekertem melóba járáson kívül...
mos áll a házhoz olyan 80-100K /sisakom még megvan, tehát az nem kell/ és úgy gondoltam fogok venni egy mtb-t magamnak ismét, mert hiányoznak a régi idõk.
190vagyok és 120 kiló, tehát az érdekelne, ki mit ajánlana ilyen árfekvésben; ekkora embernek... igaziból nem fogom én hárdkór csapatni, csak tekerni akarok, vannak itt mifelénk árterek stb, esetleg néha felkeveredek a Mátrába, de ott is csak szigorúan tursita szédelgés lenne a tempo.
elõre is köszönök minden tanácsot...
Remélem leszárad keze, lába, töke annak aki elvitte.
A melóhelyednek nincs valami biztosítása, õrsége, bármilye, ahonnan esetleg be lehetne hajtani a bringa értékét?
Bezártam a mhelyem pincéjébe (tároló vagymi). Lakatostul persze.
Ez van, én nem bringázom többet.
Egy élmény volt srácok! 😉
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Lehet rajta 10 lakat akkor is elviszik. Rohadt egy nép ez.
Downhill!!
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Elvitték ma az Univegám. 😞
Elég egyedi darab, magam raktam össze, és amúgy sem sok rohangál belõle, szóval ha VÉLETLENÜL valaki esetleg összefutna vele, plz tegye amit jónak lát.
Én idénre tuti befejeztem a bicózást, lehet, hogy egy életre (legalábbis amig Mo-on élek biztosan).
Fuck them all
Csukló és alkar erõsítéséhez.
Nem próbáltam még, de mások véleménye szerint nem rossz.
Viszont kár,hogy az nem védi a csuklómat:S De amúgy olyankor fáj így,amikor kézzel támasztok le esésnél,én úgy értettem,hogy a csuklómra esek,mintha fekvõznék,csak mondjuk 1.5 méter magasról😄
Igazából tegnap egy fél órát elpöcsöltem a fék beállításával és máris kevésbé súrlódik a kanyarokban, ámde olyan keményen fog mint a p**csa 😊
Mondjuk még nem kopott be rendesen.
KÖSZI!
Meghát térd védõ könyök védõ stb.. Jahh és ha dirt pályán mész és nem vagy egy Steve Peet😄 Akkor állvédõs bukó!
Downhill!!
Downhill!!
Vagy esetleg egy korrekt, kemény felnivel lehet-e orvosolni-e a problémát-e?
(annyira nem zavar, csak azé mégis)