Hegyikerékpár

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincskedvem 😄 majd legközelebb , amugy tudom miaz az igazi esés régen bmxel nyomultam hát 😄 érdekes szine volt a lábamnak

bardocz
Na,akkor menj el egy pályára szépen,és dirt-ön essél el elõre.
énse járok pályára de megoldom ha esek nemfáj😄

bardocz
Hááát,inkább mint arccal csússzak két métert😄 Sajna az esés nem megy nekem,mivel ritkán esek,merthogy ritkán járok pályára.
ne a csuklódra ess 😄

bardocz
Ez pl menyire jó,van valakinek tapasztalata vele?
bardocz
Milyen csuklóvédõt kéne vennem ahhoz,hogy ha esek ne vágjam szét mindig a csuklóm?Tegnap is estem egyet,és baszhatom egy hétre a csuklómat :S
ez kérlek a malomvölgyi-tó 😊

istenostora03
Te hol lakol, olyan ösmerõs ez a táj? 😊

ma lesz új elsõ kerekem 😊 abban egy b+ agy van majd leriom mit kell tudni róla ja egy tegnapi kép mostam a bringát 😄

Ha nem akarsz vagyonokat költeni kerékagyra, akkor szerintem B+ vagy Novatec iparicsapágyas agyai között érdemes nézelõdni.

szerintem nagyon jó kis külsõ, jól tapad , hangja is jó : )

schwalbe table top

bardocz
Viszont milyen gumid van,meg hogy tapad?Mert ezzel még nagyából lehet tekerni betonon,enyém meg nagyon fékez,igazi traktor gumi.
elég jó volt bement egy kis sár és alig forgott 😄

bardocz
Hát nem is az,hogy baj-e,vagy nem,hanem inkább az,hogy egészségtelen😄
ez baj ? 😄

mrzoltan
hmm,GART<#taps>
Blasta
Én az agyakhoz sajna nem értek 😞

Viszont TÜTTÜRÜRÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ megérkezett az elsõ fékem, fel is szereltem röpke 1 óra alatt 😄

Gyönyörû lett a gép (Vincxentnek hívják 😄) majd rakok be róla fotót, merthogy végre fullosan elkészült, olyan amilyennek megálmodtam 😄DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

mrzoltan
akkor jó.Tudnátok nekem innen egy jó elsõ agyat a fékhez,lehetõleg ne legyen túl drága.
THX lehet beruházok rá.
Blasta
Egyet értek Bardocz-cal, nekem is ilyenem van (egyelõre csak hátul, de MA ÉRKEZIK MEG AZ ELSÕ KERÉKHEZ IS!!!! 😄DDDD ), és valami állatjó fék.
Én egy drabig azt hittem, hogy ilyen könnyen behúzható, ilyen hatású fék csakis hidrós lehet, de aztán szerencsére kipróbálhattam egy ilyen Avidot és koppant az állam.

Nyilván jobb egy hidrós rendszer, de ha az beszarik, nem tudod a helyszínen megpreparálni, szal ha nincs rá kurvasok pénzed, akkor ez a fék egy marhajó alternatíva.

De hogy mi a kül. a két verzió közt?<#nemtudom>

bardocz
Ilyenem van,kibaszott jó fék,és nagyon jól be lehet állítani,és az elõtte lévõ B+ v-féknél fényévekkel jobb.
mrzoltan
Meg a mostanin nincs hátul tárcsafék felfogatás. 😞

Amúgy meg sztetek a mech. tárcsa jó v. mindenképp hidrás kéne.
Nagyon rossz a mech.-es mert az olcsóbb és nekem igazából nem kell a brutális fékerõ csak fogjon.

Ezt néztem ki. Mi a külömbség a road és mountain között,mert igazából én road-on használom.
mrzoltan
hmmm,amúgy csak kérdeztem hogy mit ajánlanátok.Meg mindenképp új kéne...
De most biztos nem ruházok be rá mert nincs rá cash meg kell a gépre.
enyém érdekel??? már 1x betettem ide am 😊 3hónapos

pajti
nekem van egy 2003-as alu 16" kona vázam. majd egyszer összeépítem újból😊

mrzoltan
nem rossz de nem is könnyû.
Amúgy meg kicsi...
Blasta
Mi a baj a CroMo-val?
Mindenki akivel eddig beszéltem imádja.

mrzoltan
Nekem egy fasza váz kéne,mert az õsrégi mongoose-om már kicsi és CroMo ráadásul.
Vkinek vmi ötlet elfogadható áron.
Blasta
Asszem most énis kihagyom, bringaszervizes haverom ledumált róla, mondván ha nem versenyzem, vagy használom durván a gépet, nem sok értelme komoly váltórendszernek, szal ez a dolog most elnapolva 😊

mrzoltan
nekem a 08-as XT tetszik,majdnem vettem is csak muter lecsapott hogy ne költsek a bringára.
Szabi84
én épp most vettem külön😊

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Blasta
Na igen, csakhogy ez a mûvelet 2x annyiba kerülne mintha vennék egy fasza V-fékes Deore fékváltókart. Nincs szükségem komolyabb rendszerre, csak a mostani Shimano V-brake rendszert nem szeretem, és körbenéztem mennyibe fájna egy kicsivel komolyabbra csere

Blasta:
Szerintem inkább érdemes külön fék és külön váltó karokat venni. Késõbb ha bármelyiket cserélni akarod, akkor egymástól függetlenül is meg lehet ezt tenni.

Blasta
Ja és köszi az infót, akkor a hidrósokat kilõttem.

Blasta
Nem kizárólag, de ebike-on csak shimano-t találtam

mrzoltan
Hát...
A hidrósoknál sztem nem megoldható a mech.tárcsa mert más a csatlakozó,szal sztem a sima Vfék-es a nyerõ.
Bár csak sírmanót akarsz venni?
Blasta
Röviden:

Ezek jók-e a mechanik fékeimhez, vagy csak ezek közül válogassak?

Blasta
Sziasztok, egy kérdésem lenne.

Ha fékváltókart szeretnék cserélni, akkor mi a helyzet azokkal a karokkal, amikhez az van írva, hogy hidrós rendszerrel kompatibilisek?

Ezeket lehet használni bowdenes tárcsafékhez is, vagy sem?

És ha nem lehet, akkor simán V-fékes rendszerhez ajánlott fékváltókart nézzek a mechanikus tárcsáimhoz?

enyém nem érdekelne ?????

Gunnersboy
köszi szépen, ez msot nagyon megtetszett, lehet veszek is majd egyet 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

köszi😊

Mali Slalom-m2 a neve (mint benne is van a nevében: dual-slalomra van kitalálva nem streetre de addig arra használom még nem tudom free-ride alakitani 😄)
20 000- volt szóval ....enyhén megéri

Gunnersboy
szép 😊

de ez milyen Mali váz, meg mennyiért lehet kapni?😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Krezga
Tényleg nagyon jó!
A neonzöld meg nagyon jó, feltûnõ szín^^
gordon 24
<#hehe>

Downhill!!

Köszi srácok 😄

Blasta
Nemis fekete minden <#nezze>
(fékkarok, becsúszók, nyereg alja, kormányvég, küllõk)

<ÉS Õ IS GRATULÁL CSI-nek>

gordon 24
Grat!! Kurva jo lett! Jol össze van válogatva.. Fasza hogy minden fekete! Grat tényleg!

Downhill!!

Végre kész...

gordon 24
Jo ok😄 Csak nem értettem de rendeben!!

Downhill!!