Sony Ericsson K800i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vki esetleg?
Nagyon szét kell bombázni?
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
a telom de fogalmam sincs h kell
le venni az elolapot meg a hatlapot...
nem linkeltek be valami kepeket,
ami segitene rajtam
koszi ...;)
HIP-HOP ARAD
Ugye kell valami, ami folyékony, fújható, mert az leviszi a koszt és nem marad a készüléken, hanem mondjuk 'elpárolog'...
GÁZ! ... öngyújtókhoz levet venni Gáztöltõ spray-t! ... Mi lenne, ha azzal esnék neki? :D
Ha az nem segít rajta, akkor leszerelem az elõlapot és onnan adok neki...
De inkább marad a szervíz...
\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Ergó tényleg ne használd annyit...
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
A másik meg, hogy miért kéne legálisan bármit is csinálni a telefonnal! Már nincs gari! Mit féltesz?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
az a baj,, hogy legálisan csak a SEUS használható, az meg csak az imei szám alapján az ahhoz tartozó lefrisebb firmware-t képes feltenni, de azt is csak akkor, ha az még nincs rajta
nekiállhatnék mindenféle hacker megoldásnak, de nem akarok
ugyanakkor meg azért sem vagyok hajlandó fizetni, hogy bevigyem a szervizbe, ahol Géza, elõveszi a szervizes szoftvertm és felnyomja a telefonra újra ezt a firmware-t, ezt én is meg tudnám csinálni, meg azért fizessek, mert az SE mérnökei szarok? hát nem
arról nem beszélve, hogy a szervízben ezen a melón elkotlanak 2 hétig
SE szervízbe vinném, ha már viszem valahová
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
1. Adatkábellel van a baj, s arra ugye nem vállalnak garanciát
2. A te álltalad vásárolt memókártya a szar
3. A te gépeddel van a baj, futtass víruskeresést[<#idiota>#idiota>]
4. Nem hallottak még ilyen problémáról, nem is tudják javítani...
s társai hülye kifogások, akkor kezdj el pampogni, és fenyegess fogyasztóvédelemmel!
Ellenben ha nincs garid, sajnos nem biztos, hogy oda kéne vinned, ahol vetted
Még egy ötlet, hátha!
Mi lenne, ha egy régebbi FW-t pakolnál rá? :) Talán megoldja a problémádat, és attól most eltekintek, hogy talán újjak fognak elõjönni!<#idiota>#idiota>
Remélem segítettem! :)
olyan csomagom van, amiben van 200 mega forgalom havonta, szal nem lenne drága
Viszont torrent tracker-eket mar le kaptam azokrol
az oldalakrol ahol be vagyok regisztralva...;)kosz
HIP-HOP ARAD
De a mobile9 sincs az a rengeteg jatek...:(
mas oldalt nem tudtook:-s koszi a segitseget bb7
HIP-HOP ARAD
Mike: Ha van a telefonodon internet, ajánlott egy szoftverfrissítés keresése!
Ha nem a legfrissebbel rendelkezel, akkor:
1, ha értesz hozzá, google-z ki magadnak egy letöltõ linket és frissítsd a mobilod
2, ha nem értesz hozzá, akkor a telefonról frissítheted könnyen, csak ahhoz kell mobilnet és az szvsz nem olcsó!<#szomoru1>#szomoru1>
Viszont a zedge-rol amiket szedek rendesen
telepitem a jatekok mappaba es mikor el inditom
akkor kerdezni meg h engedelyezzem az internethez
valo hozza ferest...:|de nagyon koszonom a segitseget
HIP-HOP ARAD
egyébként meg nem
mondjuk megkérdeztem a Vodat, hogy lehet hivatalosan is függetleníteni a telefont, 9k a sarc, szerintem nem kevés
Neked meg azt ajánlom, hogy szedj le innen is pár játékot, s ha ezek sem mûködnek, akkor más a baj!
Nem a játék mappába kell másolni, vagy valami, csak simán a telefonra, vagy valami saját almappába, és elõbb fel fogja telepíteni! Ha ezen túl vagy és utána jön a probléma, akkor szerintem próba verziókat szedhettél le, vagy nem tudom! :D
És még itt sem kaptam rá választ!
De en Zedge-rol toltott jatekokkat nem
tudom el inditani mert mindig ker internet
hozza ferest...vagy valami ilyesmi...:-s
segitsetek ..!vagy adjatok uj linkeket;))koszi
HIP-HOP ARAD
Vegyük alapul most is a Zedge-t! A mobilom beállítom K800-ra és mégis listázza ezeket!
Bár be kell vallanom, itt talán több a stuff!
Nagyon sizvesen meg koszonnem ha valaki
adna nekem egy linket..ahol talalok temat,
jatekokat, programokat telora...valami
olyasmi oldalt mutassatok ahol nagy a
valasztek....elore is nagyok koszi
minden faradozonak,....<#worship>#worship>
HIP-HOP ARAD
Majd ha elõfordul még egyszer, akkor rakok fel képet, hogy milyen is valójában, amikor a "flimtovábbító szerkezetk rugója van beragadva" <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Bocs, de nem lehetett kihagyni ! Én még ilyet nem tapasztaltam.
Mostanában a fényképek 10%-nál eljön egy olyan hiba, mintha a régi filmes géppel egymásra fotóznál két képet. A fotó felsõ 75% a jelenlegi kép, de az alsó harmada valami sokkal régebbi kép, ami már rég nem is volt a memóriakártyán... <#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras><#help>#help>
Remélem értehõ volt a problémám.