Sony Ericsson K800i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
uzletett ahol hozza jutok egy szep
elolaphoz????elore is kosiz szepen
....;);)
HIP-HOP ARAD
Azt hallottam, hogy ha memóriakártyát dobok a telóba lelassítja... Nektek mik a tapasztalataitok? Nagyon visszarántja?
\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
2.: Utálom a Vindóz Intézõt! :D Csak a képet csináltam abba, persze, hogy TC-t használok, s abban sem mûködik! :/ Ugyamez a hiba... falnakmegyek!
van egy rejtett könyvtár, azt kimásolod a gépre
szuper, hatsnálj vmi commandert
ha azzal sem, hát, kakai a K800 szoftvere
lassan n is kibaszom az ablkaon az egész röhes telefont
az SE visszaírt, hogy vigyem szervizbe, biztos korrrektek lesznek a szervizesek, az, hogy egy file másolástól elbazsódik a firmware, utána meg szervíz kell, hogy rendbehozzák, mert flashelõ program sincs hozzá csak illegális, röhejes
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
1.: Honnan másoljam ki?
2.: Van egy problémám! Ha nem a Memóriakártyára pakolok, vagy ott nézegetek valamit gépen, hanem a PHONE könyvtárban, akkor kapok egy szép ilyet! -.-
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nekem azt mondták szervizben, hogy úgy lehet megelõzni ezt a meghibásodást, hogy nem szétszórva teszünk a telefonra fájlokat, hanem mindent mappákba, lehetõleg a telefon egyéb mappája után ne legyenek fájlok a fájlkezelõben össze-vissza
nem tudok mit mondani, nekme sem segített senki
ja és ma is szarakodtam egy k770in és rájöttem h a kamerája ratyi mert 3 megapixel felbontáson nem lehet zoomolni :)
mennyibe kerül a T-mobile-nál ?
mert a honlapján nem láttam az árat feltüntetve.
kártyásan vennék csak.
ha drága akkor maradok a K770i-nél az is jó lesz szerintem
\"Errõl van szó!\"
röhejes, hogy azért fizessek, mert nem tudnak normális firmware-t irni
Miért nem akar mûködni az swf jelzésû, de ugyanúgy thm kiterjesztésû témák a K800i-n?
Fõleg az animált órákra gondolok. Pl. az ilyen...
lemennek a picsába
olyan ez mint amikor a windows behalna egy file másolástól, amin az újraindítás sem segít, de ott a szerviz, 2 hát alatt 5-6k-ért telepítenek nekem új windowst
holott egyszerüen NEM tudnak egy nyavalyás firmware-t normálisan megirni
történ ma délben, hogy usb kábellal, feltettem 4 darab jpg file-t a telefonban lévõ memóriakártyára, egy alkönyvtárba, fileátvitel üzemmódban.
még akkurátusan bontottam is az XP-n az USB kapcsolatot, biztos ami biztos, és kihúztam a kábelt. ugye ilyenkor a telefon úhraindul, és ennek örömére elszállt róla a téma. Illetve vmennyire megmaradt, de furcsán néz ki, nincs háttérkép, semelyik témánál, sõt kézzel sem enged háttérképet betenni, és ami a legnyagobb gáz, az sms írás fehér alapon megy fehér betükkel, mindegyik témánál. Kikapcsoltam-bekapcsoltam, semmi vltozás, a PIN kód csillagait is fehér alapon fehér betükkel jeleníti meg. Most mi a pöcs van (elnézést)?
SEUS és újrarakom a telefon szoftverét, de elõtte kiveszem a memkártyát? Jobb öteletem nincs. Vagy csak vegyem ki a kártyát, és indítsam el úgy, hátha jó lesz (ezt most mnindjárt meg is próbálom)kapcsoljam be? Tetvedék telefon :( hogy évente egyszer mindig kitalál magának valamit
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
Persze ha csak a kezdõ oldal hiányzik, attól még csatlakozni fog, de akkor sem fog barangolni mindenfelé... A GPRS úgyis adatforgalom után szedi a pénzt.
Saját kezdõoldalt meg valszeg be lehet állítani, olyan, mintha egy a telefonra mentett weboldal lenne...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Na szal amikor lejárt nekem akkor még azzal a profillal sem tudtam netelni ami addig jó volt, mert nem volt rá elõfizetésem. (Voda elõnye) tehát hiába nyomtam rá véletlen a netre, amúgy enyém kártyafüggetlen, szal nem a menü gombra gondolok, hanem a menün belül a felsõ részére ahol nekem két net dolog van a Play meg az Internet maga.
Na mind1, szal a profillal próbálkozz, tegyél be egyet ami nem mükszik, és csinálj egyet ami mükszik, és váltogasd.
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
Arra gondoltam, hogy mi lenne akkor, ha hoznék létre egy új profilt, amiben minden mezõben kb ez szerepelne h "-". Ha ezt beállítom alap profilnak akkor lehet, hogy ki tudom kerülni hogy pénzt veszítsek...
nekem kapcsolodási hibát írt ki, de az egyenlegem multkor lenullázta a web'n walk (csak emiatt írja ki vajon).... holnap kibróbálom úgy, hogy van rajt pénz
esetleg próbáljátok ki ti is és írjatok tapasztalatokat
MÉg mielõtt megkérdi vki: Beállítások, Kapcsolódás, Internetbeállítások, Internetprofilok.
K800i jó vásár még mindig, enyém szoftverhibás lett ugyan, de ingyen megcsinálták 1 óra alatt a szervizben.
ja és egy kérés: T-Mobilos a k800im és nem tudom, hogy le lehet-e tiltani valahogy a web'n walk gombot a vissza gomb felett....
nem kevés pénzt gombolt le rólam azzal h véletlenül benyomódott!
tudnátok segíteni? (azon kívül h használjak billentyûzárat)
nem fizetek sokkal többet, mintha töltögetnem kéne, a havi díjamat lebeszélhetem fullosan!
cserébe soha nincs olyan eset, h nem tudok telefonálni :P
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
PS3 Slim 250 PC
(Esetleg k770), Webshopban nem találtam õket dominóba:S
PS3 Slim 250 PC
És aki most akar venni annak ajánlom, ugyanúgy mint itt mindenki más :D
PS3 Slim 250 PC
ez a k800 topik, hékás! :)
A követekzõben kérném segitségeteket: a k800i hez tudásban hasonló telefonok közül ami árban is hasonló, mi jöhet szóba? ( ez az ár jelen esetben nekem 20-25e FT és dominó csomagban szeretném venni)
a k800i is bejön, tetszik.... csak kíváncsi vagyok a többi ehez hasonló telefonra. fontos lenne számomra az aksi strapabírósága is( hogy ne 2 nap alatt merüljön azért le)
Kösz elöre is!
PS3 Slim 250 PC
de nem a lopottan occóért kategória érdekel
AVIRA - \"More than security.\"
PS3 Slim 250 PC
AVIRA - \"More than security.\"