BFC Siófok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Megvan az 1000 hsz 😛
egyébként nem teljesen értem õ lenne a külföldi,vagy õ lenne az 1%? az utóbbit gondolom,de akkor ki a külföldi?😄
nb1.hu-n már cáfolta Nemes. Holnap 5-kor elvileg kiderül minden...
siránkozás az tuti lesz,ugyanis neki is szokása sírdogálni😄
Információink szerint megvan az újonc BFC Siófok új szakvezetõje, s január 15-én átveszi a csapat irányítását. A tulajdonosnak, Nemes Ferencnek mindössze egy magyar és egy külföldi jelöltje volt a posztra, s már biztos, hogy az utóbbi a befutó, de csak a keddi kinevezésekor kívánja bemutatni. „Kilencvenkilenc százalékban megállapodtunk, ám csak keddre kapott repülõjegyet az új vezetõedzõ, így aznap kerülhet sor a bemutatására” – mondta Nemes Ferenc, aki a hiányzó egy százalék miatt titkolózik. A jelölt László Csaba, aki korábban a Ferencváros edzõjeként dolgozott Magyarországon, legutóbb pedig az ugandai válogatott kapitánya volt. A játékosok közül a sérüléssel bajlódó Disztl Milán, illetve Kanta Szabolcs is csatlakozott a kerethez, míg a kameruni Eugene Fomumbod visszatért szabadságáról.
Hát nemtudom...
De ha õ lesz az edzõnk asszem lesz siránkozás 😄
Jó lenne már az átigazolási piacon is aktivizálódni...
én mondjuk nem is hallottam róla, hogy esetleg itt hagyná ezt a klubbot és megy Katarba 😮
ezt mondjuk nem is mondhatta volna más😄
Máté Pál:-Mit keresel te Katarban?
Tornyi:-Dollárban mondjam?😄
infó a hivatalos oldalon
Kozmort egyébként tényleg nem gyõztem szidni,Forgi magabisztos volt.Fütyi se volt ma a helyzet magaslatán,nem értettem miért maradt fel egyedül szenvedni.Kutya többet futott elõl a labdákért mint õ.
amúgy Filipovic ottvolt az E-ben,mondhatott volna pár bosnyák szidást amivel lehetett volna Dajicot basztatni😄 mindegy így is megvolt a kiszemelt,simekpeti szeméjében
Amúgy viszonylag jól játszottunk. Bíztató volt a játék. Kozmor szokásosan szar volt, de most Forgi végre a régi volt. Gajda végre csinált valamit ebben a szezonban.
nagy gyõzelem volt,bent fogunk maradni,ezt most megéreztem
ami a legjobban bassza az agyam hogy Kutyának kell támadnia
Nem rossz eredmény, de emberelõnyben jó lett volna nyerni 😞
nálunk meg azt hogy Csank 😊
amúgy itt nálunk az a hír járja , januártól Lengyel a manager
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Lakic miért nem játszott?
Végre sikerült nyerni.
Amúgy sztem Kozmornál jóval gyengébb volt a Gajda. Kozmor legalább üresbe mozgott meg visszalépett labdákért. Gajda meg még csak nem is küzdött, és minden párbajt elvesztett.
Fülöppel meg Lakiccsal jóval hatékonyabbak lehetünk.
kurvára nem változott semmi.nem emelek ki senkit,de hihetetlen amit Kozmor mûvel...az utóbbi 2 meccsen ért összesen 2x labdába,azok után is begörcsölt. mindegy sok rosszat el lehetne mondani megint
tüntetõlegesen át is helyeztem ma a székhelyem a tribünre😄
mostanában vettem csak észre milyen komoly lett a hivatalos oldal:o
Remélem Homot nem keverik bele.
Ez meg nb1.hu fórumán volt róla (Máthé Gábor) 😄DDDdd

Sztem kapásból felbontják a kölcsönszerzõdését. Hadd legyen az MTK gondja 😛
mondjuk Eugene a ligakupa meccs elött,úgy kószált kint a stadionnál kapucnival a fején hogy 10 bõl 9 ember aztmondja rá díler nem pedig focista
"Sajnos a Kékfényben is benne volt Lali! De remélem hogy tényleg csak rémhír!"
(nem én,hanem a Hege😄)
Homo a nagy flörtös...
- Korábban két személyt vettek õrizetbe az ügyben � mondta Garamvölgyi -, és a mai napon (hétfõn, a szerk.) újabb négy személyre került sor, és közülük kettõ a szerdai NB I-es rangadón nem fog játszani.
Nos, a szerdai Ligakupa-meccsek közül a DVSC-Újpest mérkõzés mondható rangadónak (elnézést a REAC, a ZTE, a Gyõr és a Fehérvár csapataitól), de a Kékfény értesülései szerint az érintett játékos nem debreceni.
- Butaság egy hírt így közzétenni, mert a Loki kizárásával mindenki azonnal a mieinkre gyanakodott - mondta Nemes Károly, az Újpest sajtófõnöke. - Nos, szurkolóink megnyugtatására közlöm: a csapat a teljes keretével készül a szerdai mérkõzésre.
A Kékfényben a riporter szájából elhangzott:
- Úgy tudom, hogy a Siófok és a Nyiregyháza a két érintett csapat...
Garamvölgyi erre nevetve annyit válaszolt, hogy õ nem mondott csapatnevet.
Na fasza... Reméljük nem valamelyik fontos játékosunk :/
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
hát a Tatabányát szépen benttartotta tavaly és kevesebb idõvel,rosszabb helyzetbõl rázta fel a csapatot.de ahova õ megy ott mindig van valami gáz a fizetésekkel,szerintem még a mai napig lóg neki 1-2 klub
mindenesetre a bizalom az megvan
Bennmaradás powa😛
Hát azt hiszem kiderült hogy nem a Kuttor-Balog kettõs marad a csapat vezetõedzõje...
De azért vicc hogy a ZTE NB3-as csapata elveri a mi elsõ csapatunkat úgy, hogy tét nélküli nekik a meccs és még idegenbe is vannak.