BFC Siófok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
jah láttam hogy mész

utána is siralmas volt,Fütyi fejelt egy szokásos gólt,aztán 11-es nekünk kezezésért,ha nem lenget a partjelzõ akkor ment volna tovább az akció...5 perccel a vége elött valamelyik zalaegerszegi olyan könnyedén lépett ki Tusi és Kutya között hogy az valami hihetetlen.Kutyán és Sonkán látszott már hogy leszarja a végét de õk és Fütyi legalább próbálkozotak valamit

sikerre éhes fiatalok? egy nagy lófaszt! az összeset felkéne pofozni a meccs után.Kozmornak meg gratulálok hogy a ritka szar teljesítmények közül is övé volt a legeslegszarabb

120 (+- 5) nézõ volt,erre is volt idõm...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Lali le tudnád írni hogy mi történt 0-2 után? Mert akkor otthagytam a meccset és amint látom 3-2 lett a zetének.
Amit láttam az siralmas volt...

McFrost
Lengyelt el tudnám képzelni, vagy aki a bányász edzõje volt tavaly és Tornyi

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
csak ki lehetne az? Pintér,Bozsik,Détári? nem túl meggyõzõ...

McFrost
azért a mai sportban van összegzés és elemzés és hát Homonyik és Lipcsei 4-est , többi 5-öst kapott , Fülöp 6-t.... ez is sok mindent elárul....
de tudom mi a szitu , nálunk is ez volt, Botos már nem tudott motiválni olyan kell akire felnéznek a fiatalok

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hát sajnálom hogy nem sikerült nyerni. Viszont szükség van valami változásra, és hát mivel a játékosok nem mehetnek, maradt Botos. Amúgy én kedveltem, sokat fejlõdtek a fiatalko a keze alatt.
Remélem nem Bozsik jön. Én tippem Pintér Attila <#zavart2>

9csöves9
ittvolt már az ideje...egyébként korrekt nyilatkozatokat olvastam,köszönjük neki a feljutást

Bozsik érkezésére tippelek

McFrost
Botos lemondott , miután kirúgták...

McFrost
na valami!

9csöves9
nem bánom ezt a 2-2-t ha elküldik Botost

9csöves9
Fütyi egyenlített,mindjárt vége...

9csöves9
2-1...

9csöves9
😄D

nektek is hajrá<#bohoc>

McFrost
gyerünk kocsogok😄DDdd

9csöves9
a félidõben bejött Lakic és egybõl gólt vert<#gonosz1>

9csöves9
vezet a Tatabánya...

McFrost
<#rolleyes><#vigyor><#circling>

A Siófok továbbra is a helyzetek kialakításában, és nem azok értékesítésében jeleskedik. A mai Ligakupa-találkozó egyébként két ellentétes félidõt hozott, a Balaton-partiak az elsõben akcióztak, mégis a hazaiak szereztek vezetést. A fordulás után a két tartalékos csapat közül a REAC akarata érvényesült, ami újabb gólt eredményezett.

A két csapat összeállítása
REAC: – Farkas, Dinka, Horváth G. (Kocsis), Rása, Bagi (Gasparik) – Kovács, Madar, Kiss T., Virág A. (Nagy D.) – Nagy T., Matondo
Siófok: Sánta – Horváth A., Kuttor, Miklósvár, Horváth B. – Lakic (Klauz), Csopaki., Lipcsei , Köntös – Kozmor, Gajda (Szalai)
G.: Nagy t., Matondo

Végre játszott Lakic. Úgy látom tartalékoltunk a hétvégi meccsre.

9csöves9
közbe Gellei meg úgy nézki rendbeszedi a Paksot...

2-0 lett :/

Nem is vártam mást <#szomoru1>

9csöves9
vezet a reac...

9csöves9
lesz neki elvileg egy kiírás is a Tatabányán

Hát mostmár nem lehetett nézni ezt az eredménytelenséget. Ha kedvelik a játékosok akkor megemberelik magukat és hajtani fognak a gyõzelemér, ha nem akkor meg váltani kell...

9csöves9
nekem már nagyon kivan vele a faszom,igaz ilyenkor mindig az edzõt a legkönnyebb elõvenni

McFrost
Botos ultimátumot kapott, pedig ....

McFrost
nincs , mert én gyalog járok MBT-ben

9csöves9
jaja,Karcsibá az

A vigyori a Horváth Károly?
Tuti Gelleit hoznák ha nem ment volna Paksra.

9csöves9
itt lenne az ideje.mondjuk nem tudom kit tudnánk hozni helyette,remélem nem házon belül akarják megoldani. a Vigyorinak minden licence megvan...

nm
Amúgy sztem ha Tatabányán sem nyerünk akkor sor kerül az edzõcserére...

9csöves9
reménykedtem,hogy mire hazajövök,azt olvasom hogy Botos otthagyja a padot...én csak egyre tudok gondoloni,hogy a játékosok meg akarják buktatni

kösz Zsolti amúgy az esemest

István,voltam az erõmûbe neked is van szolgálati babettád?😄

McFrost
basszátok meg! -.-
megnyertétek az nb2-õt , nem gyenge csapatok elõtt , aztán ez a szar amit produkáltok?

Megint vereség...
Kezdünk szánalmas kategória lenni. Még szerencse hogy a dvtk is kikapott :S

Így legalább elmozdultunk a kiesõ helyrõl. Jövõ héten jön nyíregyháza. Ha ott nem nyerünk akkor komoly gondok lesznek. Szerencsére akkor már játszhat Homonyik meg Tusori.

9csöves9
jó ez az X,Lajos a meccs legjobbja grat neki

Nagy és Eugene volt még jó,de nem érnek semmit Nagy jó passzai ha nincs kiket megjátszani...

Nah 0-0 lett. Ebben a meccsben nem volt több. Lajosunk nagyot alakított ma 😊

9csöves9
még mindig azt gondolják hogy nekünk emiatt rosszul kéne éreznünk magunkat...

csak nevetni tudok rajtuk

Nem én voltam. De hihetetlen hogy a szombathelyiek itt is rinyálnak már...

9csöves9
beolvastak egy "Zsolti" által küldött sms-t

csaknem?😄

9csöves9
ezek után tökéletesen elégedett lennék az X-el

Forgi megint rendkívûl gyenge,lehet örülnek is most a Vasasnál hogy nem vitték el nyáron

Nagyon visszaestünk a félidõ második felére. Jókor jött a szünet.Ha így játszunk a 2. félidõben is akkor tuti kikapunk. Eddig Eugéne meg Hegedûs játszik/véd nagyon jól.

Hát az elsõ 20 percben jók voltunk de most nagyon visszaálltunk. Az tényleg feltûnõ hogy fejjel vernek. Pedig nem éppen alacsony védõink vannak. Minimum 1 pont remélem meglesz...

9csöves9
Sonkának erõsen Roberto Carlos beütése van most így fehér mezben TV-ben nézve😄

nem vagyunk rosszak,nagyon jó lenne megszerezni a 3 pontot...

HAJRÁ SIÓFOK!

Neem. Volt kb 10 ember 😄
Sonka gólja hatalmas volt. Egy szögletet kifejeltek a védõk pont középre aztán ahogy jött neki elvállalta egybõl, és hát nagyon eltalálta. A kapufáról ment be 😊
Homonyik gólja meg olyan volt, hogy az alapvonalon vitte a labdát és a kaposvári kapus (Kovács Zoltán) beadásra számított, Homo meg ellõtte és begurult a röviden. Azt nem láttam pontosan hogy megpattant e egy védõn, de mindenki (100 nézõ) csak röhögött.

9csöves9
<#worship><#worship><#worship>

ki kellett volna mennem márcsak Sonka gólja miatt

üres volt az E?

BFC Siófok - Kaposvár 4-1 (2-1)
Gól: Fülöp, Homonyik, Kanta, László

Sajnos megsérült a meccsen Sütõ egy ártalmatlan szituációban, amikor közelében sem volt senki és rosszul lépett. Azt mondták ott, hogy elszakadt a külsõ-belsõ szalag a bokájában.
Sonka meg bombagólt lõtt 35-rõl 😊

9csöves9
tipikus vkp 😊

"a középpályán, illetve a támadósorban egyaránt bevethetõ"

9csöves9
nem csatárt igazoltunk?😄