BFC Siófok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megtaláltam az új igazolásunk efemben. Ha a valóságban is ilyen akkor jól járunk vele 😛

Jövõ héten Vasas idegenben ahol sztem max 1 pont, utána jön nyíregyháza ahol ha nem nyerünk akkor kezd inogni a pad, utána megyünk Tatabányára és ha ott kikapunk akkor lesz igazán nagy gáz...
Amúgy én is úgy láttam hogy kezezés volt az egyenlítõ gólnál.
Forgit meg még nem láttam ilyen szarul játszani. Abraham körbeszopatta rendesen. Bár ma az egész védelem átjáróház volt.

9csöves9
egyébként Forgi tényleg kurva szar...nem értem mi van vele

meg azt sem hogy 2-1-nél mi a francért szenvedünk 1 csatárral negyed óráig,mikor Fütyi már a félpályán elvesztette az összes labdát.Gajda Pisti meg nem hogy helyzetbe nem kerül szerintem labdához sem ért.Lajos megint jól védett,az egyenlítõ góljuk szerintem szabálytalan volt

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
engem az bánt a legjobban hogy már az x.meccset bukjuk el vezetésrõl,és ez egyértelmûen mentális probléma. az ilyet csak az edzõ és egy olyan játékos tud orvosolni akire mindenki hallgat(ez megvan Kutya személyében)...én azt mondom,ha nem verjük meg a Tatabányát,a Reacot,a Paksot és a Sopront akkor repüljön Botos

nem is értettem mi a faszért tapsoltuk meg a srácokat,így aztfogják hinni hogy ez a produkció is elég nekünk

SZ.A.K.

Hát megint vereség...
Valami hihetetlen szarok voltunk. Forgi meg amilyen jó volt az nb2-ben olyan szar az nb1-ben. Ma úgy fociztak páran mint akik még életükben nem láttak labdát. Nemtudom mi lesz így... <#shakehead>

9csöves9
legalább valami sikerélmény

Fütyit akár pihentetni is lehetne az ilyen meccseken...

Nyertünk Kaposváron. Kár hogy csak ligakupa volt 😞

GABONA TRANS RÁKÓCZI FC - BFC SIÓFOK 1-2 (0-1) Kaposvár, 200 nézõ. Vezette: Szilasi Sz. (Szécsényi I., Takács G.)
RÁKÓCZI FC: Kovács Z. – Horváth R., Graszl K., Suljics, Tonkovics – Balogh L., Graszl N., Szakály D., Farkas Z. – Reszli, Bozsovics.
Vezetõedzõ: Prukner László
SIÓFOK: Sánta – Tusori (Ambrus, 74.), Kuttor, Forgács, László A. – Lipcsei (Csopaki, 66.), Eugene, Kanta Sz. – Nagy L., Fülöp (Gajda, 74.), Melczer.
Vezetõedzõ: Botos Antal
Gólszerzõ: Lipcsei (16.), Fülöp (74.), Balogh L. (79.)

McFrost
nyugi sittes 😄ddddd

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

9csöves9
<#eljen>

9csöves9
😄dddd

köszöntem

McFrost
utikalauz Lajkónak

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

apu
Készítettem egy új link gyüjteményt a városról http://siofoklap.extra.hu/

http://kromek.hu/blog/ -apu-

Én is próbáltam utána nézni. Nem sok sikerrel. De reméljük beválik 😛

9csöves9
nincs a jutúbon,nincs az efemben,de még a googleban sincs róla kép szerintem ez az ember nem is létezik

Horváth Karcsi fog a nevével kifutni a pályára😄

9csöves9
Szerb labdarúgóval erõsített a klub

A klub vezetõi reagáltak az elmúlt hét fordulóban történtekre és máris változtattak a játékoskereten, ezzel is segítve a tréner, Botos Antal munkáját. Az újonc egy szerb labdarúgót szerzõdtetett, aki a héten már együtt edz Kuttorékkal.

Nem lehet azt mondani, hogy a BFC Siófok nem játszana közönségszórakoztató mérkõzéseket. A legutóbbi kaposvári vendégjátékukon sem unatkoztak a nézõk, ám ahogy akkor, úgy az Újpest ellen sem a balatoniak kerültek ki gyõztesen a „flúgos futamból„. A Gyõr elleni hazai találkozójukon is lefocizták ellenfelüket, de még a pontszerzés sem sikerült számukra. Az MTK ellen is a markukban érezhették a három bajnoki pontot, ám mégis csak egy lett belõle. A szerb légiós szerzõdtetése annak is szól tehát, hogy ez megváltozzon, és ezután az ilyen meccsek a kék-sárgák javára dõljenek el. A huszonkilenc éves Lukic Ognjen a fehérorosz elsõ osztályból érkezett és a középpályán, illetve a támadósorban egyaránt bevethetõ. A szó jó értelmében vett erõszakos labdarúgó, akik jobbal és ballal is jól bánik a labdával ráadásul a gólszerzésben is jártas. Legalábbis legutóbbi állomáshelyein, Izraelben és Fehéroroszországban is elõfordult, hogy 20 gólt szerzett egy-egy bajnoki szezonban. A klub ügyvezetõje Csorba Ottó szerint elképzelhetõ, hogy lesznek még változások a keretben.

Nemtudom. Nekünk sem jött Heti Hirdetõ. Elvileg sportcentrumban ki van rakva a hirdetõ táblára a sorsolás.

McFrost
az szar ügy sajnos
minket ott segítenek ahol tudnak

9csöves9
megromlott velük a viszony a sok büntetés miatt,már a cuccokat se szabad tárolni a stadionnál

McFrost
ha elmentek vidékre , akkor a vezetõk nem adnak jegyet?😮

9csöves9
naja😊

nemtudod véletlenül mikor lesznek az alsóházas fordulók a salakon? mert beszélnek hétfõ-szerdát meg kedd-csütörtököt is, heti hirdetõt meg nem látott egyikünk se

Majd legközelebb a hazai meccsre õ fizet be téged 😊

9csöves9
ráadásul az Attinak is én fizettem egy részét<#szomoru1>

jó drága volt 😮

9csöves9
kurvaanyjukatm ég vissza se válthattam😄Dd

😄DDDDDDDDDDDddd

9csöves9
Talabér Ati😄

😄DDDDDDD
Kivel voltál benn? Valamelyik ánusszal?

9csöves9
volt minden mint a filmekbe

motozás,cipõfüzõ kivétel,falakba belekarcolva hogy jézus szeret meg hogy szeretlek mari😄

nebassz <#wilting>

McFrost
:ASA😄A😄s.ds.dasdd.s

nálunk ilyen nem lesz...

9csöves9
nagy geci az összes

minket szerencsére visszavittek a buszhoz,pedig elötte az egyik aztmondta hogy ne számítsak arra hogy azt még elérjük.az a poén hogy pont a két legveszélyesebb elemet sikerült kiválasztani abból a 40-50 fõbõl😄

McFrost
tavaly kõvel dobáltak ott bennünket a romák , a zsernyákok meg a kocsit támasztották....
nem lehet bevinni zászlótartó rudat,vizet....vicc

tavaly Debilcenben elvitték egyikünket a kapitányságra , de nem hozták vissza.....menny ahogy tucc,pénz nélkül

9csöves9
bemenetel elött lehúztuk az utolsó söröket,haver eldobta egy füves részre erre mondják hogy õ nem mehet be.én meg mondtam hogy nélküle én se megyek.a tábor már bent volt odajöttek õk is a kapuhoz balhézni hogy engedjenek már be minket,egyszercsak jöttek a rendõrök engem és a haveromat megfogtak bebasztak a kocsiba.ott ültünk fél órát,bevittek kaposvári kapitányságra falhozállítás,adatfelvétel,még külön zárkát is kaptunk ennyire látszott mennyi dolguk van.megvárták a meccs végét aztán odavittek minket a stadionhoz

vicc...

McFrost
????

9csöves9
nah...jó kis túra volt,a meccsrõl nem tudok nyilatkozni mert a sitten ültem végig😄

Hát igazából fel sem fújódtunk 1 meccs kivételével. 😞
Most van 2 hetünk hogy rendezzük a sorokat és ha következõ fordulóban nem verjük meg itthon a Honvédot akkor nagy baj lesz...

McFrost
nem kéne kipukkadni😮

Nah remek... Újra vezet a kaposvár 4-3 😞 Ebben valahogy annyira biztos voltam.

Atya világ mi van a meccsünkön 😮
Eddig 5db 11-es, ebbõl 3 kimaradt 😄 Félidõben 3-1 volt a Kaposvárnak, és a 68. percben eggyenlítettünk, így most 3-3. Nemtudom mi lesz így a vége :S

3-1 :S

ma brazíl bevándorló napok voltak Kaposváron 😄

Oláh 2gól, Alves - Kuttor

9csöves9
nemsokára indulunk Kaposvárra,ezt mindenképp be kell húzni

9csöves9
erre tényleg nincs jobb szó ez szégyen...pedig a kupában lett volna keresnivalónk

Hát sajnos ez nálunk évek óta így van, hogy akármilyen tanyasi csapattól kiesünk az elsõ fordulóban...
Sztem ha a Lúzer fc-vel játszanánk a kupába akkor is kiesnénk :S

McFrost
bazdmeg😮
mi is szarok voltunk , de ti szégyeljétek magatokat!
most jutottak fel megye1-bõl...

Nah ennyi volt a magyar kupa is...
2-2-t játszottunk csak. 2-0-ról sikerült. Grat a csapatnak :S

9csöves9
jah nem értem milehet

na,ma is lesz foci ugyanakkor ha gondolod gyertek😄 kicsit fárasztó már

Én küldtem. Megkaptad?

9csöves9
Zsolti miért nem tudok privátot küldeni neked?

9csöves9
szerdán a Szekszárd ellen játszunk a kupában

lehet lenézünk páran