Marvel Nemesis

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sambauer
de noob ez a gyerek...

Turn Me On Dead Man

Kazuma92
Ez mekkora fasza game! (még akkor is ha már senkit nem érdekel xD)

Fido4life
kicsit bõvebben már nem emlékszek 😄

Hááj.Help.😄 El vagyok akadva Der Daevil második kuldetésénél me nem tom mit kell csinálni...valami bombát ir meg ilyenek...lécci segitseketl elõre is köszi😄
valaki nem tudja hogy hol tudhatom meg a kombokat mert spidermannek meg a ironman kombojat benyomtam ien fatality szerü rögtön meghalnak utána mi szerint van (xboxra van)
Fido4life
gamerboy91
Etr a gannát Magyarországon venném meg

Hol tom?????

Fido4life
Biztos

ez már biztos, vagy még döntõben van?
kár hogy nem lezs PC-re, jól néz ki, nekem meg csak PC van

macselek
nincs

Kurt Wagner (Árnyék) is van bene? Pls valaki ki jáccot vele mondja meg.

God of War
100000000000000%hogy nem fogják kiadni PCre😊)))))))))
Lehúznák mint a szart😊))))))De abár ha a Resident Evil4et is kidobták

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Fido4life
Hát azt nem tudom, mondjuk az biztos, hogy EZT a játékot, totál nem tudnám elképzelni PC-n.. Bár van PoP is PC-n, és milyen jól fut már, szal megoldható a dolog, de valahogy mégis csak konzolon van a feeling..😊 Online nem tudom milyen lehet, gondolom épp ezért ilyen drága...

Balumann
ja már kérdeztem egyszer nem olyan rég 😄 activision mér ilyen szemét mostanában a PC-sekkel? 😞😞

Balumann
Rohadt jó játéknak tûnik, tényleg neten is lehet?
Szerintetek van esély hogy kijön PC-re? :-(

God of War
De kezdem kapisgálni😄😄😄

God of War
nem😄😄

Fido4life
Biztos ? <#ravasz1>

God of War
Aha oké értem

Fido4life
NA jó megprószálom mégegyszer elmagyarázni: A Storyban 4 hely van.. Az elsõ küldetést mindenképen a Lénnyel kell megcsinálni, után választható a Farkas.. A 4 hely közül kettõt, alapban ez a két karakter foglalja el.. Ilyenkor lehet választani hogy a Lény küldetéseit csinálod, vagy a Farkasét.. Elivleg lehet egymás után a két karakter küldetéseit csinálna.. De pl.: ha te csak a Farkas küldetéseire koncentrálsz, asszem a harmadik küldije után, választható lesz Elektra.. Folytatod tovább a Farkas küldetéseit, és miután elvégezted õket, a 3 karaker közül, választahnod kell, hogy melyiket cserélje le, valamelyik ellenséges kari(tehát ha mondjuk a Lénytõl akarsz megválni, NEm Farkas és Elektra lesz ellene). És ez így megy tovább, cserélgetve a Karikat, a fináléig..

macselek
PSP-n ilyen kurvára nincs.. Legalábbis én még nem találkoztam ilyenekell. Méf csak most szereztem meg a mérget..

God of War
Hát ennyit azért nem igen ér!

God of War
Na akkor röviden😄
Stori:Mongyuk választhacc Pókember,Elektra és Farkas közül kiválasztod Farkast és megcsinálész velemindent.
Utána választasz egy másik karit ás avval is végig csinálsz mindent és az ucso Miszióm az hogy megöljem Farkast?

Fido4life
Nem csak ennyi van benne, és tulajdonképpen ja, mindenkinek van saját storyja, illetve a storyban nem úgy van hogy kiválasztod valamelyiket, és úgy végig viszed a játékot, hanem alapban 2 vagy 3 kari közül választhatsz, akiknek ha a küldetéseit végigviszed, a három vagy négy közül, valamelyiknek van egy végsõ küldetése, ami abban nyilvánul meg, hogy valami ellenséges karival kicsinálod akit eddig irányítottál.. Így a szimpatikus karikat bent lehet hagyni, akikek gondolom a finálénál jelentõsége lesz.. 😊

Fido4life
Gondoltam..,-) Háát én 500-ért vettem<#vigyor5>, eredetiben kurva drága annyit nem is ér(bár jó játék, de azért 10 alatt lenne tisztességes ára)link
De szerintem, pár hónapon lemegy az ára, és akkor már hozzálehet férni <#hehe>

God of War
Ja csak ennyi kari van benne?
Minden karinak megvan a saját storija vagy egyszerre kell menni velük?

God of War
Én ezt nem baszogatás kép mondtam ha nem csak ugy😄DD
Mennyibe lehet megvenni???

Fido4life
Hát szvsz nem az volt a cél, hogy a filmbéli karikat modellezék le.. Amúgy messze nem ilyen a graf játék közben..

Fido4life
Hát inkább mindkettõ.. Legtöbb esetben verekedni kell, de fõleg a storyban, mindig lehet, vagy egyenesen kell ugrálni, mászkálni a pályákon...

macselek
Nekem megvan pspre. Sztem kurva jó. A grafika is bejön az irányítás is megszokható. Amúgy verekedõs.

God of War
Farkasnak és Magnetonak igen csak elcseszték a fejét😊

God of War
ez konkrétan milyen gém?
Mászkálos,verekedös vagy mind2?

Fido4life
Háténazt nem tudom, csak Pók részéig jutottam el...

Kurt Wagner (Árnyék) van a játékban? Nélküle nem is igazi a játék😊
Ha van kajakmegveszem😊

Fido4life
Karikról képek:

Azért Elektránál észre lehet venni, hogy õ ingame, a többi nem igazán.. <#vigyor2>

Fido4life
Ma játszottunk a haverommal vele.. Hát a sok anyázás mellet, azé elvoltunk..😊 Két playerben nagyon jó ! Csak eléggé kiegyensúlyozatlan néha, mivel a haverom volt azzal az Áramos Johnny-val 😊 én meg Elektrával..

LordVenom
Nem eredeti sajna.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Fido4life
És az öcsédnek eredetiben van ? Amúgy a Lénnyel tényleg nagyon fasza menni..törni zúzni lehet, igazi Monstrum érzés..

LordVenom
Nem,mert beszereztem elõre a játékokat,de gépem még nincs. Nemrég kaptam egy hétvégére egy gépet,azon teszteltem le a játékokat,de nem jutott sok idõ rá,mert inkább a Resident Evillel meg a Tekkennel játszottunk az öcsémmel. Csak egy pár pályát vittem végig a Nemesisben. Majd ha megveszem a gépet,akkor megpróbálom végigvinni.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Fido4life
Én épp Venom-nál tartok a Story-ban.. Egyre nehezebb a Story mód szerintem, a sok ellenség miatt.. Te már végigvitted ?

LordVenom
Meg ám 😉

Fido4life
Megvan ?

LordVenom
Nekem tetszik a játék,bár lehet azért is,mert szeretem a képregényeket. Egyértelmûen Venom a király benne,mint ahogy az Ultimate Spiderman játékben is. 😊
De Lénnyel is öröm volt mászkálni.

Fido4life
Én azt még nem próbáltam ki, de mivel én régen nagy Mortal fan voltam, nem nagyon lehet összehasonlítani a két játékot.. Igaz két verekedõs, de itt más a világ, a játékmenet, a karakterek. Ez nem olyan hogy vagytok ketten, egymással szemben, és FIGHT, hanem filmeket idézõ csatákat lehet létrehozni, amikor elugrasz az egyik autó elõl, vagy a falon mászol...

Nekem annyira nem jön be. Egy Mortal Kombat: Shaolin Monks jobb verekedõs játék mind ez. De azért ajánlatos legalább egyszer kipróbálni!!

Fido4life
Kösz ! Majd szólj ha kipróbáltad, írd le a véleményed !

mateus33
Hm,felcsigáztál,ki fogom próbálni😊
Amúgy zsír lett a banner!

Fido4life
Na milyen a banner ?

Fido4life
Amúgy nekem nagyon bejött, fõleg egy Spider vs. Venom csatát érdemes lenyomatni, olyan filmes hangulatú, ahogy a falon futva menekülsz, a tárgyak elõl, amit hozzádvágnak.. A Story-nál most elvagyok akadva, Venom elsõ küldetésénél tartok. Amúgy ha jól látom, tényleg nem teljesen lineáris a Story ? Mert nekem lehetet választani mind a négy közül, választottam Storm-ét, és egy Wolverine-vel kellet legyõzni. Utána eltûntek a küldetések, és csak Venom-mal lehet menni..
Egyszóval, mindenkinek ajánlom aki szereti a verekedõs játékokat, vagy csak tombolni akar egy kicsit ,-)

Oldal 1 / 2Következő →