Skoda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Fasza ... és? :D

bámulhatom én azt a képet, ha nem tudom, hogy egyesével hogy állítsam a lámpákat :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Pheel
Beállsz egy fal elé, azon nézed a vetített képet.
RelakS
Kicsit babrálnék a Fabia lámpájával, mert szerintem a bal oldali vakít ... vagy a jobb oldali nem elég magas, ezt még nem döntöttem el <#idiota>

Szerviz nélkül erre valami ötlet? Pl hogy esetleg hol tudok utánanézni? (gugli? :D)

Pipör
húú ez jó kérdés!!
nekem amikor egyszer-kétszer megnyomom hogy menjen le az ablak akkro van mikor teljesen lemegy vagy teljesen fel változó attól függ milyen kedve van :D

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

RelakS
Tud-e valaki valami forrást arra, hogy hogy mûködik a gyári ablakemelõ a fábiában?
Egy biztos: Nekem kitalálta a jobb elsõ gomb, hogy ha fel akarom húzni az ablakot, akkor húzzam fel a gombot (eddig semmi spéci), viszont ha lenyomom a gombot, akkor nem lehúzta, hanem automata felhúzásra kapcsolt <#idiota>
Service kicserélte a gombot, most már jó. viszont szét is berheltem, és azt vettem észre, hogy egyik irányba azt az ellenállást mértem, amit láttam is a gombban, a másik irányban viszont jóval magasabbat (160 ohm helyett valami 500-at). Tény, hogy el is van rohadva az áramkör rendesen :D
Csak azért érdekelne, hogy hogy mûködik, hátha anyám utólag beszerelt kacatját át lehetne gyári cuccra mûteni (bár a beépített motorok kínlódása ezt minimum kétségessé teszi). Nameg persze a kíváncsiság, hogy miért pont így kettyent meg a cucc XD

Pheaper
Vki nem tudja hogy lehet karcok nélkül leszedni hátulról a jeleket?
mi a legegszerûbb módja..

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

leveskocka
kaptam ajandekba egy rapid futomuvet:)komplett:)
meg drága, ha nem alapmotorral veszed

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Pheaper
2006 os Fabiába hátul kalaptartóba mekkora hangfal kell tudja vki?
16os létezik h akkora kell ?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Loál János
Ja. Nemtom melyik újságban orrba-szájba dícsérték a belsõt, minden szempontból, minõségileg is(!), de nem tetszik. :-/

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

RelakS
Belûlrõl pöpec. Nade kívûlrõl?!!? Suzuki Swift :S

Loál János
Ehh, új Fábiusz nem tetszik elõben. :-|

ja ami szét van hajtva, de ha nincs rá szüksége minek? :D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

atee20
drágább az biztos...de csehországban elég könnyû jó áron hozzájutni

Zsolti9014
nekünk is meg nagybátyáméknak is ez volt vele. le is cseréltük Lada 2101-re. Azt viszont imádtam. De már annak is vagy 5 éve hogy eladtuk.

amúgy a Sokda nem rossz. haveroméknak MB1000 van szép kis veterán. Meg az újak is jók, pl. Fabiaban már ültem, az Octavia meg a Superb is tetszik.

Hajrá Magyarország!

valószínû drágább lenne egy simánál :)

atee20
vegyél RS octaviát 2002es évjárat....180 ló....vagy 1.8/20V az 150ló..........hidd el nem bánod meg és nem is drága

attól függ, milyen motort akarnál chippelni? Mert benzineseket nincs értelme

Sziasztok!

A párommal most tervezünk használt autót venni, s nagyon úgy tûnik, hogy az Octavia lenne a befutó.

Olvastam valami chiptuningról, amivel az autó nyomatékosabb lesz, s még a fogyasztását is kedvezõen befolyásolja.

Kérdésem: mi lenne ez a chiptuning, illetve hol lehet ilyet elintézni?

Pheel
Indexen van Skoda orrmotor fórum. Oda járnak kompetens arcok is.
Sziasztok!

Nem tudna valaki nekem olyan linket adni, ahol megtalálható a 2004-es Skoda Octavia javítási kézikönyve? Vagy esetleg ahonnan meg lehetne rendelni? A hátsó ajtó kárpitját szeretném leszedni, de nem jön le, ha csak simán kiveszem a csavarokat, és nem is leemelõs :(

Valami nyöszög benne, de szalonba hiába viszem, olyan hülyék hozzá, már csinálták 2x és ugyanaz...

Köszi a segítséget... <#worship>

ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hûtõ, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.

Pheaper

Pheaper

nekem meg a Roomster tetszik, Fabia nem annyira

Nkem már a Roomster eleje is bejött, olyan felnõttes lett.

Loál János
Nekem tetszik a Roomster-es orrkiképzés. -.-
Az új Superb-rõl csak 1 kicsi képet láttam egy újságban, az viszont valami iszonyat disznó, NAGYON tetszik.

Pheaper
nekem eleje nem teccik :)

te mit szólsz hozzá?

Mit szóltok az új Fabiához?

túl nagy a kép

Ez is nagy, ezért link

Pheaper

Pheaper
gyári skoda?:O menny volt?

Udv fiuk !
Most vettem egy Navi rendszert a kocsimba , de csak nemet cd-t kaptam hozza.
Nem tudjatok hogy honnan tudom letolteni vagy megvenni a magyar cd-t az MFD 2es CD DX-es gyari skoda navimhoz ???
koszi

köszi szépen!!!
Pheaper
délután utánanézek neked

Sziasztok azt szeretném kérdezni Hogy A Skoda Fabiaba milyen az ajtoban lévõ kárpithangszoro Hány centis,Hány W-os,Hány utas,Milyen Márkáju???
LeBronjózska
csáó ma voltunk nõvéremmel skoda tesztvezetésen, de csak 200ig mentünk fel a SuperB-el sajna

a hármas BMW nálam az elsõ benyomás.

Az 1.2-essel elég gyengécske, az alapfelszereltséggel meg használhatatlan. A normális, 1.9-es dízel 4,2 milla, annyiért tényleg nem túl olcsó.

DJ Bee18
Elölrõl 3-mas? :D Hát én nem tudom :). Amúgy egy a baj vele, hogy olcsónak tûnik, de nem az. Mert pl. aki hosszú utakat megy, annak nem túl jó a az 1,2-es, fõleg ha megpakolja, az 1,9 TDI-vel már nem olcsó, bár annyira nem is drága végülis :)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Az új Roomstert látta már valaki? ELölrõl 3-as BMW, a hátulja inkább Yaris Verso, de összességében nem rossz (szerintem).

Pheaper
<#eljen><#hawaii>

DJ Bee18
a baj egy cetli lehetett ami az asztalomon volt mikor itt voltak 1 páran

nagyon szánalmas kamugép kisgyerek vagy...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Pheaper
Pénteken hoztuk el a szalonból!!
:

Pheaper
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#integet2><#worship><#worship>

leveskocka
eheh balfaszok a skodarol van szo nem holmi faszkalap imperialista faszkopanbcs szartalicskarol,hanem A SKODArol vazzze:)
Mars
Valszeg szarul van beállítva, vagy már kihajtották a lelkét.<#sniffles>

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

roliairsuni
de mértnem (ma is láttam egy golf kombit)

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

HaP
Mert nem egeti el rendesen a naftat ennyi

nekem is az octavia mig nem volt chipelve addig kormolt utana mar csak egy picit ami dieseltol normalisnal is jobb:)

Tanulni mindig érdemes, Mert egy idõ után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsbõl PÁLINKÁT lehet fõzni!

roliairsuni
4es 5ös golfok voltak

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
tudom hogy ez nem a VW fórum, de modom ittis megkérdem mert ua. a motor, hogy mért van az, hogy én már csomó olyan VW-t láttam, ami úgy füstölt mint egy IFA, de komolyan, és ilyen jó fekete kormos füstöt nyomtak, meg 1et láttam ami olyat mint télen a lehet, szürkéset, de +23 °C-ban ájjjjájjjj ( a többi is melegben volt) na várom a választ!

Danee
loller