Skoda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HASZNÁLATON KÍVÜL!!! új nickem: roliairsuni
kérdezz meg egy pár 18pttm es srácot, hogy felnyomták az msn em, este még 50 körüli partner volt, reggel csak 17, nem olyan nagy öröm ez, meg minek csinálnék új nicket ha... na mind1 nem magyarázkodok ha hiszed ha nem ez van
Most én állok autóvásárlás elõtt, és úgy tervezem egy Fabiát veszek. Remélem lesz olyan megbízható és hûséges autó mint a jó öreg Favorit!

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
ladát alázhat, mert abból elég sok a bontószökevény,de egy komolyabb gépet aligha, viszomt a farmotor az a skoda kevés jó tulajdonsága közül az egyik
BMW 325 iX Rallye Car :)
Az újakra nem mondanám, meg az új Skodák azért nem Suzuki árúak...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
persze az új az teljesen más tészta, és biztos a régiekbõl is van amelyik kevésbé hibás
ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hûtõ, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Pár dolgot azért utálok benne. Télen nagyon nehezen akar bemelegedni, fõleg az utastér. :(
Akkor is jobban szeretem mint a szuzmányt! :D
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
"a Suzuki ugye nem autó" - ismét. :-c
Btw. a 120-as Angliában népszerû olcsóautó volt a maga idejében.
'Magas költségvetésû' távolkeleti filmekben pedig szívesen zúztak S100-asokat (Jackie Chan filmekben renszeresen lehetett ilyet látni). :D :C
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hûtõ, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.
Éhes makkal az ember disznókat álmodik...
A nyugati design eme darabját ma találtam. Õt még sosem láttam<#wow2>#wow2>