Michael Schumacher

Oldal 1 / 13Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hamarosan jön a 2011-es év. GO Schumi!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

B0B0
2010-es Mercedes GP-s naptár
A futamok és idõpontjuk jelölve van rajta!!!

A0 méretben 2000 Ft
A1 méretben 1500 Ft
A2 méretben 1000 Ft

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
A mester utolsó mercedeses gyõzelme (1991):

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
A mester elsõ publikus tesztje:

Még több kép

gercse
én csak egy évrõl hallottam

B0B0

ladarevolution
szombat<#nyes><#eplus2>

B0B0
Nos? Ki mit gondol, mi lesz január 2-án? 😊

solo
Azt a rákos mindenit:|
Naggyon durva😮

MIndig is az amcsi taligák voltak a legjobbak, és ez most sincs máshogy:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

B0B0
Nem nagyon volt. Nézz utána, Lauda hogy nyerte meg a harmadik világbajnoki címét!!!

Csak ennyit tudok hozzáfûzni:

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSS 😄

Várjuk a futamot, nagyon régóta most elõször.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

DannyL
Szerintem nem fog semmi maradandóan nagy sokkot okozni ez alatt a pár futam alatt. Egyszerûen csak õ az az ember, aki be tud ülni úgy a szezon közepén egy ismeretlen gépbe, hogy nem a sor végén fog kullogni, hanem pontszerzésre is esélyes lesz a rutinjának köszönhetõen.

Másrészt ilyen nem nagyon volt még, hogy egy elbúcsúztatott legenda egyszer csak megint ott van a pályán. Egy rengeteg érzelmet felhozó idõutazás lesz. És ki ne szeretne nosztalgiázni? 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

B0B0
Egyszerûen csak félnek, mert nem õszinte magához az, akiben nem vetõdik fel a gondolat, hogy bizony õvele mindig számolni kell.

Bandee1987
hja

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

DannyL
Ennyi idiótát egy kupacban. 😊))

DannyL
Bárki bármit mondd, most aztán meg lett csinálva a mûsor. Imádom! Úgyis mindig egy csapatban akartam látni Kimivel. Most legkevesebb erre a szezonra megkapom. 😊

gercse
hát még én 😉

DannyL
leszarom.hu 😊

Speedway
ez az!!!
Michael Schumacher a király

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

gercse
persze, hogy sokkal többen örülnek neki, csak a forma 1 topikban van pár ember akinek nem tetszik...

Azt hittem hogy csak poénkodtok, de utána néztem és tényleg visszaül, ááá!

B0B0
Szerintem jóval többen örülnek neki, mint nem. Nem mellesleg Bernie is összeteheti a kezeit, jócskán meg fog ugrani a nézettség és a marketingbevétel is. 😊

gercse
én csak nevetek a háttérben inkább, de hajrá 😄

Bandee1987
nem gond, többen vagyunk ott, mint õk, szóval elintézzük õket 😊

gercse
tudom, olvasom folyamatosan, de inkább nem írok semmit, túl sokaknak csípi most a szemét ez a visszatérés

Bandee1987
Itt vagyunk, csak átköltöztünk a FORMA1 topikba 😄DDD

gercse
Itt a visszatérés (valószínûleg), és senki sem ír? 😄D

Remélem szépen helyt áll.

nem semmi nagy dögöt kell majd terelgetnie!

B0B0

Jeff Gordon
minden tiszteletem a schumacheré és az eredményeié,de véleményem szerint ez hülyeség,legalábbis most még biztosan.általában életrajzi filmeket egy legenda élete után szoktak csinálni,lásd Walk the line(Johnny Cash). most oké,h csak az f1es karrierje lesz teritéken,de akkor az inkább lesz dok.film mint hollywoodi mozikba illõ,szerintem.plusz csomo olyan dolgot nem fogunk látni a vásznon,ami pl még meg sem történt,de mi rajongók kiváncsi lennénk,h MS azt belül h élte meg stb.szóval ezt én nem tartom jó ötletnek,h most azonnal,máris film készül,ilyen erõvel készülhetett volna Mick Doohanrõl és Carl Fogarthyról is amikor visszavonultak,hiszen a szakmájukban(MotoGP és SBK) õk is remek versenyzõk voltak,szóval azt akarom kihozni az egészbõl,h az ilyen életpályás filmeket nemjó ha leszûkítik 11 nehány évre,szerintem,na de majd meglátjuk,ha tényleg elkészül.

álltítólag Schumacheré lenne a fõszerep,ez tényleg igaz?

The only speedometer is in your head.

hunbasser
juppíí 😊

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Menedzsere szerint hollywoodi film készül a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher életérõl. "Az egyik ottani rendezõnek nagyon megtetszett a téma, és magát Michaelt kérné fel a fõszerepre" - jelentette ki Willi Weberk, de a 2006-ban visszavonult német sztár egyelõre nem bólintott rá az ajánlatra. (MTI)

B0B0

B0B0
Rondt mázlisták! 😊

autoszimulator
B0B0

B0B0
Mert motorra tervezték

autoszimulator
Jó kis pálya, de sajnos a legnagyobb kategória, ami ide jön, az az OB, ott látni pár jó kis kocsit, de azon kívül nemnagyon, fõleg motorok járkálnak 😞

.: mobilize.hu :.

B0B0
Én eszer amúgy is megnézném:

autoszimulator
Ez tõlünk 25 km, és senki se tudott semmit, vicces :S

.: mobilize.hu :.

B0B0

"leglehetetlenebb helyeken elõzött"

Hm, azért ez veszélyes közúton (család is bennt ül), bár inkább kamuszagú

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
azigen 😄DDdddd filmbeillõ jelenet 😊

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Ez de komoly: 😊)

Schumacher taxisofõrnek állt

A hétszeres világbajnok Michael Schumacherrõl szombaton kiderült, hogy nem csak F1-es gépet, de taxit is rendkívül gyorsan vezet. A 38 éves német a hétvégén a családjával utazott Cottburgba, hogy egy Ed névre hallgató különleges ausztráliai juhászkutyát vásároljanak egy helyi állattenyésztõtõl. Mivel azonban a kutyás program igencsak elhúzódott, és a repülõtérre idõre kellett visszaérni, Schumacher megkérte az Opel Vitariót vezetõ Tuncer Yilmaz taxisofõrt, hogy had vegye kézbe az irányítást. "Én az anyósülésen ültem, Schumi pedig vezetett - ez egyszerûen õrület" - mondta az eset után Yilmaz, akinek történetét Schumacher szóvivõje, Sabine Kehm is megerõsítette. A török származású úriember elmondta, hogy az F1-bõl tavaly visszavonuló Schumacher rövid taxis pályafutása alatt a "leglehetetlenebb helyeken elõzött". A száguldás után a családfõ a 60 eurós útiköltséget - az alkalmi vezetést megköszönve - 100 euró borravalóval fejelte meg.

B0B0
Szerintem sem. Meg pl. a Ferrari sem alkalmazná...

sztem meg nem 😊 (ha nekem lesz igazam mehetek versenyezni? 😄D)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0

B0B0

jõõõõj vissza vándor!!!!!!<#integet2>

de jó lenne már valami bumm....

hunbasser
az igen! 😊

ReaL MaDRid x siempre

Oldal 1 / 13Következő →