Michael Schumacher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Jeff Gordon

The only speedometer is in your head.

B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

hunbasser
sztem kb úgy vigyorgott magában,mint a banneren 😊

ReaL MaDRid x siempre

kár h az iet nem adja semmi. pl német RTL.

de jó lenne már valami bumm....

azért megnéztem volna vigyorgott e a sisak alatt 😊)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Jeff Gordon
de csak a nyakizmait,kocsiban aznap ült elöször😊)

B0B0
A legjobb, hogy állítólag mindössze két héttel elõtte kezdett el edzeni rá! 😊

persze énis így gondolom!

szerinted? Lejáratták magukat...

Frappáns búcsú-e? Egy év után megnyert két tesztet, sztem az. És egyedi búcsú

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Így igaz <#eljen>

A teszt volt frappáns búcsú?

o'neal- mos már mér lenne tré ha odamenne?

oneal1
hát eddig nem lett volna bajom azzal ha mercihez ment volna valamikor...de ezek után....

!Forza Ferrari!

B0B0
Nem hinném. Ez frappáns búcsú volt 😊

majmeglátjuk 😊

ÁÁÁ ha viszatérne akkor is csak ferkával menne õ is tudja hogy szarul mutatna egy retek merciben de sajna nem fog visszatérni

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

lehetséges h visszatér.....nem? MClaren???
nah szép lenne!! : )

Hát igen nem hiába õ minden idõk legnagyobb pilotája megmutatja hogy bármikor képes lenne nyerni!!!

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

B0B0

manutdzoli
Nagyon brutál az új 430-as!

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

B0B0
Schumi mutatta be az új 430 Scudeirát!

A kocsi nagyon ott van a szeren! 😊

hunbasser
<#worship>

ReaL MaDRid x siempre

B0B0

Persze, nem is arról van szó. Nekem a media player classic is lejátsza, csak arról van szó, hogy akinek nem tetszik az flv az átkonvertálhatja.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

B0B0
vlc player alapból lejátsza és nem kell konvertálni

Én is letöltöttem, utánna át kell nevezni valami.flv-re és jó lesz. Lényeg, hogy a kiterjesztése flv legyen. Hasonló videókat meg kereshetsz a youtube-on. Keresõbe beírod, hogy Schumacher vagy hasonló és aztán lehet válogatni 😊

Ha kicsit értesz hozzá, akkor mindenféle program nélkül a youtube-os videókat megszerezheted. Megnézés közben ugyanis lementi a gépedre "temporary internetfiles"-ba. Ugye ehhez engedélyezned kell a rejtett mappák megjelenítését is. flv- kiterjesztése lesz, amihez külön lejátszó kell, de konvertálható is.

No de egyszerûbben:

Katt! Ide beíros a videó linkjét és a gombra nyomsz,lemented.

Szükséges konvertálók, lejátszók itt:

Katt!

sumi
Üdv..

A belinkelt videót nem lehetne vhogy letölteni??Ez naon kellene nekem...

Köszi...

Esetleg ha volnának még hasonló Sumis kisvideók azok is jöhetnének...

Gyocsika
Sziasztok érdekelne hol lehet olcsobb pénzér schumis sapkához jutni? Ha utángyártott vagy hamis az se baj de azér normálisan nézzen ki!

B0B0
<#eljen>

Szép videó, köszönjük.

Itt egy videó nézzétek meg komolyan mosdom férfi ember léttemre elsírtam magam rajta.http://youtube.com/watch?v=BIodclYZi8s&mode=related&search=
Jeff Gordon

buldozer99
köszi... nagyon jók!
Elsõre emlékszem

Forca Barca

B0B0

buldozer99
tegyél egy ajánlatot priviben és meglátom!😄

Forca Barca

B0B0
Mennyiért?

buldozer99
Valakit nem érdekel egy Ferraris sapka Schumi aláírásával?
Nagyon cool sapka!😊

Forca Barca

B0B0
Na asszem ez lesz a kedvenc videom! 😊))

A két kedvencem lenyomja Sennát! <#eplus2>

Ez nagyon szép videó, vannak benne érzelmek. <#eljen>

B0B0

B0B0
Hát igen. 2000-ben még mit jelentett egy VB-t megnyerni! Hallgassátok a kommentátorokat! Némelyik annyira sír, hogy már beszélni sem tud!

A 2000-es VB megnyerése

ForzaInter
Schumi a legnagyobb!!!! Forza Ferrari!!!!!!!!!!!

Yo, Bitch!

B0B0
Hát ez az. Mégis milyen gyors volt tavaly. Räikkönen szét fogja hajtani a Ferrarikat. Ha Satonak nem bírnak autót csinálni akkor neki sem.

épp ezaz, Kimi túlnyomja 😄

mondjuk Massa tavalyi hibriddel megy, az új fejlesztéssel lehet több gond

gordon 24
De a MASSA nem is nyomja neki nagyon!

Downhill!!

Na bazz...

B0B0
Szerintem inkább a Ferka jó (Massa alatt nem füstölt el)