Michael Schumacher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
Én megmondtam!<#wow3>#wow3>
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
hát tudod, jártam már nála de a szobákról nem csináltam képeket<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1> (viccelek)
The only speedometer is in your head.
számlaszámom mondjam?😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
mit láthatunk a képen?:

szép hir
és valószinüleg Ralf majd ellenálni fog...
Hallottatok hogy Cora (Ralphie-boy, Ralf Schumacher, Half-Schumacher <#vigyor3>#vigyor3>felesege) akar egy masodik gyereket, mert Michael eknak is ketto gyerekuk van. Azt mondta, hogy nagyon elszant azon, hogy elkezd 'dolgozni' Ralfon hogy gyerek legyen. Na, ki ott a fonok abban a csaladban... haha.
Szoval ilyen komoly bor-kabatot hordanak a milliomos versenyzok....hah? <#vigyor3>#vigyor3>
Ilyenre nem emlékszem.
Szerintem Hawk jo versenyzo volt, viszont igaz, akkor o ult a legjobb autoban. Nem hiszem hogy Schumi miatt ment volta nyugdijba, mert az nem jellemzo igazi versenyzokre hogy annyire ossze essenek a nyomas alatt.
Azt olvastam valahol, hogy volt neki egy nagy bukasa 95-96 ban (?) es nagyon komoly serulesei voltak. ezert nagyon megijedt, es a felesege nagyon nyomta, hogy haggya abba a versenyzest. Tudjatok hogy mikor volt pontosan ez a nagy bukasa??
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack