Michael Schumacher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
igylegyen.bár én Ralf Schumachernek fogok szurkolni😊

The only speedometer is in your head.

gordon 24
Jaja.. Sajna a Ferka nem a legjobb mostanbában. De feltámadunk!!! És méltó Utód lesz Raikonnen. Ja és idén visszaszerzi a VB-címet nekünk!!!

Downhill!!

B0B0
"Kimi Räikkönen új gépében tönkrement a motor."

Én megmondtam!<#wow3>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Boldog Szülinapot a bajnoknak!

hunbasser
BSZ Michael!

ReaL MaDRid x siempre

Jeff Gordon
mai nap 38éves a Seven times champion

Jeff Gordon
csatlakozom

Bandee1987
BOLDOG SZÜLINAPOT SCHUMI, ISTEN ÉLTESSE MINDEN IDÕK LEGNAGYOBB FORMA-1-ES PILÓTÁJÁT!

<#worship><#worship><#worship>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

B0B0
Ez nagyon patent kép!! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Jeff Gordon

B0B0
De, most kapcsolok

Nem az elsö?
B0B0
Emlékszem

Jeff Gordon

Jeff Gordon
jah nem😄

hát tudod, jártam már nála de a szobákról nem csináltam képeket<#nevetes1><#nevetes1> (viccelek)

aha... Azt hittem hogy akkor fenykepezted le mikor ot latogattad a vacaciodon... <#nyes><#worship>

Jeff Gordon
motosport.com -on vannak még.

hol talaltad ezt a kepet?

Jeff Gordon
pontosan😊

Count Adyn
Entrance of Michael Schumacher's private house at Gland
számlaszámom mondjam?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Jeff Gordon
akkor felteszem az "egy millió dolláros" kérdést:
mit láthatunk a képen?:

B0B0
Pontosan a második 😊

Jeff Gordon
Schumacher elsö gyözelmeinek egyike:

Jeff Gordon
<#nevetes1><#nevetes1><#hehe><#hehe>
szép hir
és valószinüleg Ralf majd ellenálni fog...

nagyon jok a kepek. Hol van a Video? Youtube?

Hallottatok hogy Cora (Ralphie-boy, Ralf Schumacher, Half-Schumacher <#vigyor3>felesege) akar egy masodik gyereket, mert Michael eknak is ketto gyerekuk van. Azt mondta, hogy nagyon elszant azon, hogy elkezd 'dolgozni' Ralfon hogy gyerek legyen. Na, ki ott a fonok abban a csaladban... haha.

Errõl a Ferrari Days-rõl van közel 2 órás videó is. Szépen búcsúztatták Michaelt. A fekete döggel párszor körbevitte Todt bácsit a pályán, látszott, hogy nem szokta a sebességet! <#nyes>

hunbasser
<#eljen><#worship>

ReaL MaDRid x siempre

gercse
jó képek

Jeff Gordon
válogattam nektek néhány képet:

Ja. Tehat akkor Michael a "Red Barron", az elso vilaghaboruban nagyon hires Nemet "ACE" Pilota... Hat ez jo! <#wow1><#taps>

Count Adyn
+pilótasál😊))

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Michael meglatogatja a Tony Kart ot. Michael a Tony Kartnal

Szoval ilyen komoly bor-kabatot hordanak a milliomos versenyzok....hah? <#vigyor3>

lehet hogy ez igaz, mivel hogy barmi kepet latsz, csak Tony kart ot vezet. Sot, most emlekszem, van egy Tony Kart szines Brochure om, amin kulonfele Tony Kart vazakat es alkatreszeket lehet venni. es az utolso oldalan.....ott van Schumi ismet. Hat ha ezt tudtam volna 2003 ban, akkor biztos Tony kartot vettunk volna. <#falbav><#buck>

Gokartoztam egy idöbe és akkor amelyik csapatnál mentem a srácok Tony Kartal mentek és a csapatfönök mondta hogy mi a szitu.Elég jó pozicioba van már náluk és ott hallotta.Pontosabban mondták neki amikor kérdezte hogy a Schumi hogy hogy Tonyval nyomja?
aha.. ha jol emlekszem, olvastam hogy a bordaje eltort vagy valami..szoval komoly volt.

Jeff Gordon
pontosan.

Mika balesete 1995-ben az adelaide-i pályán történt, azt hiszem valamelyik edzésen. A videón jól látszik, hogy az autó fara kitör a kanyar bejáratánál és a gumifalnak csapódik nagy sebességgel. Gyors orvosi beavatkozás mentette meg az életét.

B0B0
Természetesen a McLarenbõl (akkor ugye még Marlboro-s piros-fehér volt)

Bobo Mika Hakkinen rol beszel, nem a Schumi baleseterol 99ben. Van reszleteid hogy ekkor mi tortent vele?

Valószínû, hogy az 1999-es silverstoni balesetére gondolsz. Ahol a lábát törte, emiatt hagyta ki az idény nagy részét.

Valóban volt balesete ekkor, de milyen autóból tiltották el?
Ilyenre nem emlékszem.

B0B0
Bocs. 96-ban

B0B0
95-ben az Imolai versenyen, utána vagy fél évig nem engedték autóba az orvosok

Szoval a report szerint, Mar az ev elejen eldontotte hogy nyugdijba megy, mert a F2005 olyan szar volt, hogy nagyon el volt keseredve. Hetvegere leforditok egy par dolgot, nem akarom az en szavaimmal eltorzitani ezt....

Szerintem Hawk jo versenyzo volt, viszont igaz, akkor o ult a legjobb autoban. Nem hiszem hogy Schumi miatt ment volta nyugdijba, mert az nem jellemzo igazi versenyzokre hogy annyire ossze essenek a nyomas alatt.
Azt olvastam valahol, hogy volt neki egy nagy bukasa 95-96 ban (?) es nagyon komoly serulesei voltak. ezert nagyon megijedt, es a felesege nagyon nyomta, hogy haggya abba a versenyzest. Tudjatok hogy mikor volt pontosan ez a nagy bukasa??

Ne... Ezt hol hallottad?

A gokartos képröl jutott eszembe hogy azt tudtátok hogy a Tony Kart egy része a Schumitulajdonában van?
Jeff Gordon
szerintem is, nyilván nem nagy dolog h valaki elsö forma1es megmérettetésén megveri Sennát...

B0B0
Az a McLaren sokkal gyorsabb autó volt, mint az akkori Ferrari és mégis alig bírta megnyeri a VB-t. Ebbõl mi következik? Hogy gyenge pilóta volt. Nem top-autóval soha nem nyert még futamot sem. Errõl ennyit

azért ilyet ne mondjál, ennyi erõvel Sumira is mondják ezt? Ne, az autót gyorsan is kell tudni vezetni

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
Häkkinen messze volt a jó pilóta megnevezéstõl. Csak a gázt tudta nyomni, semmi tudás, alárakták az akkor magasan a leggyorsabb autót, ennyi volt a lényeg