<b>Moderátor figyelmébe!</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
ne nézz hülyének légyszives, elég volt egy darab "válasz xy" linket megnyomnom

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Tinman
Írtam már a korábbi hsz-ére, "Ignore On". Ennél többet nem tudok tenni. (Mondjuk, hogy engem jelen esetben miért tennél ki az a te titkod maradna.)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

j0nNyKa
kérdésem a szokásos: mindkettőtöket kipakoljalak, vagy megoldjátok cooltúráltan?

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Roger6
Baleset Topic-ban, nem bír magával Tiriol.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Master91
hónapok óta nem voltam abba a topikba
vagy kérdezd meg yossariant hogy mit tud a nevemből elárulni
Totti5
Oké -fav, ha én vagyok a hülye. Téma lezárva örökre.

Kösz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

adam46
Generálja, mint ahogy azt most is teszi. Nyilván érti, hogy hogy értettem a pályán nem történt semmi részt, de azért próbálkozik aranyosan.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.11.02. 13:28:47
j0nNyKa
jó ne nézz hülyének, generálod a flamet elég rendesen, csak ezt normális keretek között csinálod
tudnál változtatni ha akarnál

Totti5
Én szeretném rendeltetés szerűen használni az SGt, hisz azért vagyok regisztrálva. Meglátjuk mit hoz a jövő.

j0nNyKa
menj már abból a topicból, így sem túl okosak, miattad méghülyébbek

adam46
Megsértettem a jogaidat? Jaj ne, tényleg, már megint? Szerintem ezen a fórumon nincs még egy olyan ember, akinek ennyiszer sértik meg a jogait. Szerintem meg semmi rosszat nem írtam.
Totti5
Bocsánatot kérek a túráztatás miatt mindenki nevében, de :

Céltalan személyeskedés

Ez meg a gumiba való. ne az F1 topikba... szerintem

j0nNyKa
az ő utolsó 50 hsze alapján nem
az nem lehet, hogy te már a wot flame-ben is részt vettél aktívan?

Master91
Az nem lehet hogy Tottival van a baj nem pedig a tömeggel?
j0nNyKa
téged még nem figyelmeztettelek, most megtörtént. utoljára.

Olvasd vissza a posztjaidat, mindjárt érthetetlen lesz a "semmiből" hát még a "érdemben társalogni" kifejezés..
Az hogy az én posztomat is beraktad mint megjósoltam nem is kell kommentálni, az neked személyeskedés?? Az személyeskedés ha téged érint a poszt és nem tetszik neked, el kellene olvasnod a posztjaidat..
De majd most jön kisbarátod és megint mély igazság érzettel megáldva kioszt mindenkit, kivéve téged a fő trollt és flame keltőt.

Jelenteném totti5 összes posztját az utóbbi 48 órából mint értelmetlenül hergeli az embereket folyamatosan.
Totti5
Kezdődik megint a semmiből. Nem lehet így érdemben társalogni...

Személyeskedés 1.
Személyeskedés 2.
Személyeskedés 3.
Személyeskedés 4.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.01. 10:55:29

Count Adyn
Engem már fel se jelentesz tottikám hogy ellent mertem mondani neked?:) Hát már ennyit se jelentek neked?:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Totti5

Totti5

Totti5
Légyszíves egyszer s mindenkorra fejezzétek be ezt, nem kell kommentálni. Azt csináltok amit akartok én meg nem vagyok már köteles elviselni ezt a szarba nézést.

Fantasztikus lenne ha megint ha valaki a kis kedvencét a szájára veszi megint törölgetne, 2x nem vállt be harmadjára nem kell vállalja valaki más. Egyébként lehetne HG törlési jog nélkül mert azzal együtt alkalmatlan a feladatra.
adam46
Banner cserét kérnénk a Forma 1 topikba. Danke. <#vigyor0>
adam46
És miért baj, hogy káromkodott? Senkire sem irányult. Totti meg ne jöjjön csak vissza HG-nek, amióta nem HG azóta legalább szókimondóbb lehet a topik.
Bakkerman jó srác.Totti kéne HG-ek és töröljön csak 1000L mindent ami nem odavaló.Csak magára vette a sok oltogatást holott amiért nyavajogtak azt újraírva le irhatták volna még egyszer.Nem értem ezt miért nem nézte bele Totti.Inkább eldobta a kanalat <#fejvakaras>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Amiga
Káromkodós

Kérlek töröljétek ezt a kommentet, mert elszállt itt a cérna... És ha totti vállalná, visszaadhatnátok neki a HG-szerepet, mert ő szépen takarította ezeket, akik pedig őt fúrták, azokat épp amúgy sem látom kommentelni a topikban...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Maximus4
<#email>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

adam46
A Forma 1 banner képét kérnénk cserélni, erre a képre, köszönjük.
Ertem, omg.
Dzsini
Értelmetlenséget máshova is felesleges írni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ertem tehat egy osszesitett nincs, ide meg felesleges irni....
Dzsini
Igen, minden főcsoportnak van egy. Ez itt az Autó-motor főcsoporté.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Letezik egyseges moderator topic?
Ez nem titok, ki mas nezne:)
pxxl
Ez titok de a mail-t is a moderátorok nézik. psszt ne mond el senkinek ;)

All hail the double x!

F1 topic tragikus tovabbra is.. 2 bunteto pontot kapok azert mert leirom hogy mar nem hazigazda a hazigazda, normalisan mivel nem tudjak a topiclakok, 1 postban 2 mondatban teljesen normalisan.

Ez flame es 2 bunteto pont es ugye semmi reszte hajlas meg semmi irok majd a mail cimre is mert ugye a moderatoroknak nem lehet..

Eseleg nem tottikat kellene jutalmazni?
Totti5

Count Adyn
Szerintem is felül kéne vizsgálni az F1 topik házigazdaság-kérdést mert a jelenlegi személye és stílusa inkább csak ront a helyzeten az esetek nagy részében. Jog vs felelősség ugye. A dolgok arrafele tartanak hogy ott lesz a hg meg 1-2 ember aki bólogat neki és minden más törölve:D Ez is a békés forumozás egy formája végülis...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

adam46
Továbbra is vicc, ami a Totti FORMA 1 topikban zajlik, mindig neki kell, hogy igaza legyen és ha valaki azt meri írni, hogy figyelj, nincs igazad, akkor azt a hozzászólást törli és csak a sajátját hagyja meg, így természetesen neki lesz mindig igaza.
j0nNyKa
azt tudjad, hogy most emiatt lesz flame
ne törölj semmit, linkeld ide

Totti5
simonl-t szintén, mert neki sem megy.

Hiába törlöm, még több generálódik és megint ott vagyunk ahol minden héten, minden hónapban, évek óta ugyan azokkal. Érdemben a topikhoz nem tesznek hozzá semmit, csak az "ugatás" miatt jönnek elő ilyenkor.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.02. 15:51:16

Totti5
Kérném Hasselhoff72-ben nyomatékosítani azt ami nekem nem megy.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.02. 15:48:50

j0nNyKa
én meg téged foglak a következőnél.

Most ezt törölte. Elég érdekes moderálás:)

Utoljára szerkesztette: Hasselhoff72, 2016.08.29. 20:16:01
Tökéletesen végzi a feladatát.Komolyan nemértelek titeket.Törölt nekem is mégse rohangálok sírni ide.Rossz vége lesz ennek a sok nyifinyafinak.Jobb HG-t el se tudnék képzelni oda.Sőt javasoltam neki a MOTOGP topikba is legyen

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem tudom linkelni mivel törölte a hszt... Forma1 topic folyamatos ok nélküli törlés...
Egyébként megkérdezném hogy hogyan lett anno megint házigazda tottika? Csak mert leadta aztán mindenféle szavazás nélkül megint az lett, komolyan az ügymenet érdekelne hogy ez hogy működik? Köszönöm.

Azóta a kérdésemet hogy mért törli a posztomat is törölte, így elég nehéz kommunikálni valakivel, ezért megkérdezném hogy ez a házigazda feladata hogy a saját kis játszóterének tekinti a topicot és kénye kedve szerint töröl ,vagy valami feladata lenne.
Se nem volt sértő se nem volt vulgáris egyszerű kérdés volt 2x, simán törölve...
Utoljára szerkesztette: Hasselhoff72, 2016.08.29. 20:06:50
j0nNyKa
lehet menni sajátba nyitni topicot, nyilvánvaló hogy fikázni vagy itt, annak pedig sajátban (se, de mind1) a helye
totti rendet fog tartani az itteni topicban, ha nem tetszik, irány a saját, vagy egy olyan másik fórum, ahol eltűrnek, good luck találni ilyet

csabush
Ez nem valódi én volt, csak azzal érveltél, hogy trágárságok miatt törölgetted a hszeket, láttam többet amire lesújtottál, volt amibe még csak egy parasztozás se hangzott el, ráadásul amiket láttam egyik se téged ócsárolt (nem vitatom, biztos volt ami de, még előttem), hanem a versenyzős és azt is max parasztozás szinten. Mivel nálam ez nem volt indok, adtam neked egy valódit arra, hogy kiélhesd a törölgetési hajlamod, tudtam, hogy ide kerül a szitu, nem is bántam meg, kicsit elszaladt veled a paci, az utolsó hszem amit töröltél például szimpla vélemény nyilvánítás volt, max egy parasztozás volt benne (az se fórumtárs irányába), de attól meg ne kapjunk már sírógörcsöt. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: csabush, 2016.08.28. 20:35:36

Master91
nem minden törlésedet kérdőjelezem meg, hanem mostanában párat