<b>Moderátor figyelmébe!</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.08.28. 19:38:15
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Kérném a figyelmeztetését / retorziót.
legalább egy kicsi munkát tegyetek bele egymás osztásába légyszi
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Nulla tenaci invia est via"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerk: de hogy ez mikor lesz... :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.09. 18:53:16
"Nulla tenaci invia est via"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Szeretném elkérni a Life is Feudal: Your Own forum házigazda jogait.
Erre az accra : multivazzeg
II. Itt
III. Itt
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
szolj mar kerlek, ha folytatja
2
3
4
Nem aktív tagja az F-1 topiknak bejön és beböfög valamit.
Hszeinek lényege az, hogy ő megmondja a tutit és mindenki hülye. Véletlenül sem próbálja olyan stílusban előadni a mondandóját,
hogy azzal ne sértsen meg valakit. F1 topik nem egy egyszerű topik tudom mert sokan ki nem állhatják azokat a pilótákat, ami a
másiknak a kedvence és ezért sok vita is van de legalább kultúrált hangnemben.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2014.08.25. 11:10:19
FeikG ismét....
151049 es hsz
Bár úgy érzem teljesen felesleges ide írogatnom mert moderátor úgysem olvassa....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
FeikG már megint nem bír magával. Bár a többiek sem éppen a szép stílus mintaképei...
150633 hsz

Mert nálatok amikor én normális hangvételben írok törlitek de a takarodj már innen teljesen bele fér és még az jelentget fel:DD
148104
Kérném a moderátorokat kezelni ezt a embert.
Nem kéne 1-2 pontot kapnia a szabályok szerint ?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De lenne egy kérdésem mért nem ezt jelented? 148104 ??? ez lett volna a dolgot..
Amiket most ide belinkeltél mégis mit gondol mi benne bannolni való? hogy te azt szeretnéd? Épelméjû ember ebben semmi nem lát mivel egy beszélgetés zajlik, nálad is zajlik valami az tisztán látszik.