GoW 2: Divine Retribution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hol élsz ember??? ilyden gyonyorû grafikát nem sok helyen lehet látni...am gépen elég érdekes lenne az irányítása...😄
kár, hogy csak only PS2 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN ID.: Beegabor
Elakadtam egy résznél, vagyok eg teremben elõttem egy rácsos kapu, mellettem szintén 2 rácsos kapu az egyikben egy hulla a másikban egy nyomógomb amire ha ráállok kinyit egy nagyobb rácsos ajtó egyik részét, a másik gombra ráteszem(ami a terem közepében van) a hullát az kinyitja az ajtó másik felét csak mire odaérek becsukódik az idõlassítást meg nemtudom használni. Ötlet?
a PoP még viszonylag tetszik is, de inkább a GoW, az a tuti 😊
De, van még1 hasonlo szinvonalu kaszabolos game: God of war1! :-P
Amugy talan probald meg a Devil may cry3-t...picit oldschool-abb a game; de egesz jo..nicsn anynira szép mint GoW; de jo...
Amugy ugye a GoW egy picit a Prince of Persiaknak+DMC-knek a koppintasa (vagy inkabb tovabbfejlesztese? :-P); szoval PoP-okkal, DMC-kkel is probalkozhatsz...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
I/O Error!
Device: <0:0:0>0:0:0> PIONEER DVD-RW DVR-111D 1.23 (E😊 (ATA)
ScsiStatus: 0x02
Interpretation: Check Condition
CDB:53 00 00 00 00 00 3F 94 B0 00
Interpretation: Reserve Track - Sectors: 4 166 832
Sense Area: 70 00 05 00 00 00 00 0E 00 00 00 00 21 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
Interpretation: Logical Block Address out of Range
Köszönöm a válaszokat elõre is!
Nem tud vki vmi hasonló mászkálós,kaszabolós játékot? 😄 De hasonló színvonalon!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
De már megint nem tom mit kell!<#help>#help>
Ott tartok h leütöttem ikarust ugye zuhanás közben és oda kerültünk ahol az óriás tartja a földet (asszem)! Már bent vagyok az óriásba egy helységbe ahol egy kõóriás alszik és amikor meg akarom ölni mindíg ellepi a láva a helységet! fogalmam sincs mit kell!
A hely neve: Destiny's atrium
Van ott egy helység ahol egy kõfej van és a szájából tûzgolyókat lövöldöz. Na ott a fal mellett be lehet menni a falig de utána nem tom mit kell! Állandóan beesek a lyukba!
a lényeg, hogy a sárga karhoz szintén sárgát keress...<#vigyor2>#vigyor2>
Van négy nagy darab ló! és ott négy darab különbözõ színû kar! Azokkal mi a lóf.szt kell csinálni? jó elfordítom de azután visszaugrik mind vagy az nem baj? plíííz <#conf>#conf>
De nem lehet így vége!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most emiatt a játék miatt vehetek majd egy PS3-ast!Ez nem ér!!!!!!!!
a többi hely kicsit zavaros és pontatlan.
az utolsó kérdésedre is csak tippelni tudok, hogy hol lehetsz. ha minden igaz, akkor vissza kell menned a felakasztott hullákat leverni, és az egyiket el tudod majd cipelni és rá kell tenni a gombra.
A segítségeket köszönöm.
A legjobb játék a világon.
God of war 3 lesz PS2-re?
Nem tudja valaki?
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
De már megint majdnem elakadtam!
Nehezebb ez mint az egy volt sokkal pedig még csak az elején járok és csak normál módon tolom!
De naon szuper játék GOW 4ever!!!!
de nincs út a szeme felé meg a kis peremet se találom!pontosabbhelpet légyszike!!!
delegalább egy kis támpont!köszi érte!
az eleje tájékán járok Typhon barlangjában vagyok és valahogy ki kellen ütni a szemét de nem jövök rá hogy!
Az a rész amikor a nagy titán fújdosna le a kis hidakról!
És egy csomó fúriát kell behajingálni a tûzbe!
Poszeidon meg kint lóg a láncon vár rám!û
Én az utolsó próbánál, a Perfection of Divine nevûnél járok, eddig nem jött össze. Utánanéztem, és a neten több helyen is azt írják hogy a GoW III 2009-ben jelenik meg, PS3-ra