GoW 2: Divine Retribution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.
Most meg ott akadtam el ahol a nagykarók állnak ki a földbõl.Elveszem a tekerõrõl a kék gyémántot.És széttöröm a falat is.
De nem tudom eltekerni a tekerõtmert nincs elég idõ.
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Ott mit kell tenni?
Bocsi ha ennyire pancser vagyok,de ez a két rész megfogott
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Most a karral emeld fel a pajzsot tartó szobrot egészen a "sugarat" kilövelõ nagy szobor szemmagasságáig, menj föl és verd vissza a másik szemébõl jövõ sugarat. Így nincs már ami táplálja az átjáró blokádját, és mehetsz tovább.
Ott akadtam el,hogy megöltem Perzeuszt,és a pajzsot a szobor kezébe adom.
Utána mit csináljak?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ma este azt álmodtam hogy megvettem minden hozzá tartozó alkatrészt és ezzel játszottam! 😞
de mire felébredtem... :_(
én pár napja megakadtam ennél a résznél, mert a végén a kapunál folyton legyaknak. (már hardon is sokat szívtam itt)
Nekem is kéne egy kis segítség. Ott vagyok ahol az égész terem tele van ilyen karókkal. Kiszabadítottam az idõsassítószobrot , de a tekerõt nem tudom végigtekerni mert mindig leszúrnak azok a karók.
Segitség kellene.Egy szobában vagyok ahol minden be van fagyva középen madár amit nem tudok kiolvasztani.Elöre is köszi
PSN ID.: Beegabor
Lekaszabolom õket,majd sikoltozva felrobbannak,nos itt megállt a tudományom mert nem tudok kijönni ebbõl a szobábol,akmit probálok.Sõt gyanitom,hogy a huzigaplatit is kikéne vinnem innen,de eredménytelenek a probálkozásaim! Ha tud valaki segitsen. Elõre is köszi
plusz még van egy bonusz disc, ami tele van érdekes muvikkal. ezt sima DVD playerben is megnézheted.
Vmikor mostanában fogom beszerezni a gémet és szeretném kérdezni hogy 2 lemezes?vagy az egy külön kiadás?
...
ÖÖ ott járok amikor a nagy szobornak kijön a szeméböl valami sugár, de ez már a második ilyen szobor és be lehet menni egy terembe és látom hogy a másik oldalon harcolnak de ott nincs semmi, kint a téren meg egy kar van és ha meghuzom akkor felemelkedik egy tömb de nem tudok rá felugrani köSZI
PSN ID.: Beegabor
ott van két harang megkonngatom mind2 de nem csdinál seemit! mit kell csinálni?
segítsetek légyszi!
elõre is köcce
normal meg a hard után pár napja belekezdtem a titán fokozatba.
kb 8óránál vagyok, de vmi hihetetle kemény így a game.
az a boss harc ami még hardon is pite volt, ott most vért pisálok mire összejön. be kell tanulni minden mozdulatukat, mert elég 1-2 kisebb sebzés és a oda full hp.
eddig a legkeményebb küzdelmem a barbár király volt, aki ha megnõ szinte sebezhetelenné válik.
de aztán 16millió próba után sikerült. na ha azután lett vna egy áramszünet, biztos tökön szúrom magam<#idiota>#idiota>
nekem az eredeti Dáblléjeres Gowom priman fut a legutolso patchelt hdloaderrel 😛
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
eddig ezt egyszer sem csinálta!
lehet a PS-sel van a baj?
lehet hogy az olvasó fejjel?
Leócsóbb az 7-8000ft....
DL-DVD lemez, meg 600-1500-ig lehet találni, csak attól függ, hogy kitõl veszed....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Jah és jobb ha tudsz szerezni eredeti ntsc verziót.....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
a játékban úgy miután kinyírtuk a colossust (elsõt?) akkor utána van egy oylan hosszú videó, és állandóan beszaggat, meg meg-meg áll! utána miután visszakapom az irányítást, nem bírom mozgatni Kratost!
van erre valamiféle gyógymód? 😞