Fizikai gyorsítókártyák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Én arra lennék kiváncsi, hogy nem több fajta van? Mintha 256 mb-ról is olvastam vólna valahol...
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT
Erdekes felfogas, ha ebben az ertelemben hasznaljuk a techdemo szot, akkor az osszes jatek amiben van barmi uj egy techdemo...
gyk:
Egy jatekot ha techdemonak hivnak altalaban pejorativ ertelmu: ertsd vmi uj feature marketingjere keszult, mig a jatek maga foghijas. Szamomra a hl2 inkabb techdemo, hisz egy tortenetvezetett fps tortenet nelkul.
Ha a témával kapcsolatban valaki lemaradt valami hírrõl, techdemóról stb ... az nézzen el erre az oldalra. Jó kis linkgyûjtemény.
Together we'll fly someday...
Tetszik hogy azt mondod nem is techdemó, és enek bizonyítására egy vadkos bekezdésedben fel is sorolod a technikai újításokat amiket képvel és demostrál (dmózik). <#ravasz1>#ravasz1>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A másik fele viszont a változatok közötti eltérés. Irtó mókás lesz, talán majd megjelenik a menõpontok között, hogy a fizikai motor részletessége "LOW/MED/HIGH" legyen? <#idiota>#idiota>
BFG has updated their website today with tons of new info on their PhysX game physics card. For starters, BFG's board ships with 128MB of GDDR3 memory and boasts specs such as 20 billion peak instructions per second and 530 Million/sec Sphere-Sphere Collisions max (Complex Convex-Convex Collisions are listed as 533,000/sec max).
Ez a "kicsi" teljesítmény adata ha minden igaz. A másik szerintem 1,5-2x gyorsabb. Mivel mindkét esetben iszonyú mennyiségû objektumot tud lekezelni, azt hiszem tök mindegy lesz melyiket veszi az ember 😉
Másik fórumon (PH) srác azt számolgatta, hogy a megadott objektumszám töredékét se lehet kiszámolni, mert a PCI sávszélessége visszafogja a dolgokat. Ha igaza van, majd kiderül, de csak kitaláltak erre valamit ...
1.: Otthon fut a gép magában -> nem érdekel, mennyi CPU idõt foglal le a kliens.
2.: Valami átlag dolgot csinálok a gépen, böngészés, szövegszerkesztés, videónézés -> bõven belefér az a pár százalék, a gép leterheltsége átlalában 20-50% között mozog.
3.: Játszom a géppel, ez esetben minden más nem fontos dolog ki van kapcsolva.
Magyarul továbbra sincs értelme számomra a kétmagos prociknak... :|
Majd ha esetleg a számomra érdekes játékok támogatni és kihasználni fogják a többmagos rendszereket... akkor majd...
Úgy látom gyûlnek a játékok ... Amúgy kijött a Rise of Legends demo, szintén PhysX támogatással 😊
És érkezik a "vas" is hozzá, ugye mire kijön a játék, kell alá a kártya 😉
BFG PhysX cards coming in May
ASUS to Release Ageia PhysX Processor Card in May
AGEIA PhysX Launch - GDC Event Coverage
Nocsak, ez a cikk elkerült a figyelmemet ...
A támogató fejlesztõk és kiadók listája ...
Az elsõ 20 fecske névsora ...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem tudom hány kisebb lesz (szerintem csak egy), annak kisebb az órajele, és 128MB-os, valószínüleg 249USD körül lesz.
Az ATI-s cuccról meg nem tudok nyilatkozni, mert nekem régi R9500 van, ezért ne próbáltam. De azt hiszem csak DivX/Mpeg4 (Xvid?) formátumokról volt szó.
Asus 256MB Ageia PhysX card
Szép kártya 😊