Valentino Rossi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Szeretnék gratulálni Jorgenak a fantasztikus debütálása miatt, nagyon szép eredményt ért el. Az az igazság, hogy nem vagyok meglepve, hiszen tudtam, hogy nagyon gyors és tehetséges versenyzõ. Tulajdonképpen azt nyújtotta, amit elvárnak tõle.
Nagyon sportszerû nyilatkozatának egy részlete ez.
Hajrá Magyarország!
teccik ez a kép <#vigyor3>#vigyor3>
köszi szépen <#vigyor3>#vigyor3>

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
sõt még a tech3as versenyzõk is jobban mentek ma...
de mi azért nagyon szeretjük Rossit, igaz? :)
és szurkolunk neki <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>(meg a motornak...)
itt lenne az ideje az idény végén váltani
már alig birtam kivárni <#smile>#smile>
Viszont a pénzt Vale'-nak kell kifizetni, ha kell végül.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azét vádolják majdnem minden versenyzõt meg ezzel, mert nagyon sok pénzük van. Az adott versenyzõ szülõhelyének számító országban a jövedelme után rengeteg adot kellene fizetnie. Szinte mindegyik ezért költözik el. Az f1-es piloták zöme Monte Carloba vagy Svájcba (pl Sumi) Rossi angliába. Erre azért van szükség mert ott mint külföldi kevesebb adó terheli vagyonát.
Például Sumi munkanélkülinek számit. Elvileg nincs fedezete semmire. És azért mert svájcba tiltott minden autó és motorsport ezért olyan munka hogy valaki autóversenyzõ nincs. Ebbõl neki is komoly gondjai voltak vannak a svájci hatóságokkal.
Rossit valszeg megbüntetik egy keményebb összegre atán vége is a storinak.
Downhill!!
bár Hayden se semmi, jól elkapta a rajtot, gratula neki is.
már csak 9 pont a hátrrány összetettben
FORZA ROSSI!
FORZA ROSSI!
Sorry.
Downhill!!
Eleinte vonattal mentünk, és sztem nagyon jó.
Kocsival megvan az a hátrány hogy akkor azzal mész mindenhova (mint itthon), viszont a tömegközlekedés nagyon jó kint.
helyijárat megy Zebetyinbe, onnan már nincs messze a kemping.
(kivéve ha a fõbejáratihoz akarsz menni).
Van egy nagy tó, oda is mehetsz helyijárattal, onnan meg akár villamossal is Brno-ba.
Minden nagyon jól ki van találva.
Egy dologra figyelj, hogy ha vonattal mész, akkor az utolsó vonat még bele kell hogy férjen a futam befejezésébe.
Egyszer kényszeréjszakáztunk Brno-ban.
Kocsi ebbõl a szempontból biztosabb...meg ha akarsz lehet csavarogni, ott van pl. a Punkva barlang nem messze..VilágörökségCsónakázósbarlang.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Downhill!!
az érdekelne hogy Buszok indulnak-e Brno-ba, valamint milyen szállsálehetõségek vannak?
*Posse*T.W.D*